Ukrainan konflikti/sota


Mietin, mihin suomalaiset poliitikot pitäisi sijoittaa?

Danten Jumalaisessa näytelmässä (La divina commedia, 1321) on kuvaus helvetistä. Maan keskipisteeseen on vangittuna kaikkien syntien ja petturuuden isä Lucifer. Helvetti jakautuu yhdeksään sisäkkäiseen piiriin, joista kukin on omistettu tietylle synnille. Reunoilla ovat tavalliset murhamiehet sun muut taparikolliset. Lähimpänä Luciferia ovat petturit ja hännystelijät: ne, jotka mahdollistavat äärimmäisen pahan. Ei paha synny siitä, että joku tekee pahaa vaan siitä, että niin sanotut hyvät ihmiset vaikenevat.

Lisäksi helvetin portin liepeillä parveilee joukko pelkureiden sieluja, jotka eivät kelpaa edes helvettiin.
 
Mietin, mihin suomalaiset poliitikot pitäisi sijoittaa?

Danten Jumalaisessa näytelmässä (La divina commedia, 1321) on kuvaus helvetistä. Maan keskipisteeseen on vangittuna kaikkien syntien ja petturuuden isä Lucifer. Helvetti jakautuu yhdeksään sisäkkäiseen piiriin, joista kukin on omistettu tietylle synnille. Reunoilla ovat tavalliset murhamiehet sun muut taparikolliset. Lähimpänä Luciferia ovat petturit ja hännystelijät: ne, jotka mahdollistavat äärimmäisen pahan. Ei paha synny siitä, että joku tekee pahaa vaan siitä, että niin sanotut hyvät ihmiset vaikenevat.

Lisäksi helvetin portin liepeillä parveilee joukko pelkureiden sieluja, jotka eivät kelpaa edes helvettiin.
Mietin että onko tämä teksti raamatusta vai homma foorumilta, niin tulin siihen tulokseen että sekä että :camo:
 
Rintamalinjalla ei mitään uutta. Venäjän tukemat separatistit yrittävät edelleen provosoida Ukrainan armeijaa graatti- ja terrori-iskuin, mutta Ukrainan joukot pyrkivät pitämään päänkylmänä ja olla provosoitumatta. Joihinkin hyökkäyksiin vastattu koska oma henki ollut uhattuna. Mm. Piskyyn ja Shirokinoon hyökätty terroristien toimesta.

Tässä tekstissä saattaa olla joitain virheitä kommunikaatio puutteista johtuen. Pahoittelen etukäteen.
 
tank-net.com:in viestin mukaan Vodinissa (Rostovin oblastissa) noin 12 kilometrin päässä Ukrainan rajalta on sijoitettuna Venäjän maavoimien joukkoja Lipetskistä: http://www.tank-net.com/forums/index.php?showtopic=39640&p=1161202 (ilmeisesti twitter-viestit 7.4.2015).

Kalustoon kuuluu muunmuassa panssarikalustoa sekä MSTA-S -telatykkejä + tietty muuta tarpeellista kalustoa.

Lähistöllä on Venäjän puolella Gukovo ja Ukrainan puolella Sverdlovsk - Luhansk sijaitsee reilun 50 km päässä luoteessa.

vlad.
 
Tuskin jaksan odottaa, että Maidan ja muut valveutuneet veljet ja siskot raportoivat näiden inhojen miehitetyn Ukrainan Kiovan fasistijuntan kätyreiden liikkeistä. Vai onko meidän odotettava Kohudosentti Bäckmannin tai peräti verkkomedia.orgin syvältä luotaavia todisteluja?

Näinkö se alkaa, lännen syyttelyllä ja tekaistuilla provokaatioilla?

"Life News -uutisportaali maalailee puolestaan nimilistaa koskevassa uutisessaan, että ulkomaalaisia ohjeistajia saapuu Ukrainaan kymmenittäin ja että he tulevat tekemään maan alueella lähiaikoina ”erikoisoperaatioita Ukrainan vallanpitäjien täydellä suostumuksella”. "



http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1428981909570.html

Suomalaisupseerit joutuivat Venäjän propagandan uhreiksi – kohu lännen ”sotilasprovokaattoreista”



Iltasanomat

1428981907950.jpg

Tämä kuva on Krimiltä maaliskuulta 2014. Silloin merkittömiin varusteisiin sonnustautuneet sotilaat vartoivat hallintorakennusta Simferopolissa. Suomesta samoihin aikoihin Etyjin mukana alueella olivat myös komentajakapteeni Kari Ahrnberg ja eversti Martti J. Kari, joiden nimet ovat nyt nousseet esille venäläisessä mediassa. (KUVA: Kalle Koponen)
Julkaistu: 14.4. 13:14


Venäjän tiedotusvälineet väittävät saaneensa käsiinsä hakkereiden onkiman listan, jossa paljastetaan Ukrainaan vastikään ”provokaattoreiksi” lähetettyjen länsimaiden sotilasneuvonantajien nimet.
Venäläisuutisten mukaan kyseiset ”ohjeistajat” on jo lähetetty tai lähetetään lähipäivinä Itä-Ukrainaan, jossa heidän on määrä toteuttaa ”kansanvastaisia” provokaatioita Yhdysvaltain ohjauksessa.

Listalla on Suomesta mukana kaksi nimeä, jotka on kirjoitettu muodossa Kari Ahrnberg ja Kari Marti.

Ilta-Sanomat soitti tiistaiaamuna komentajakapteeni Kari Ahrnbergille, joka vastasi puhelimeen kotoaan vuosilomalta. Ahrnbergin mukaan hän ei ole nyt Ukrainassa eikä ole sinne myöskään menossa, vaan parhaillaan hänen ohjelmassaan on mökille lähtö pojan kanssa.

– Tämä on vanha lista. Se liittyy varmaankin siihen, kun olin reilu vuosi sitten keväällä mukana Etyjin mandaatilla olleessa ryhmässä. Olimme siellä Ukrainan kutsumana, vierailemassa ja tarkkailemassa tapahtumia, myös Krimin lähialueilla, Ahrnberg kertoi.

– Mitään salaista tähän ei liity. Minun nimeni on ollut mainittuna julkisuudessa jo aiemminkin, joten tämä on ihan avointa tietoa, hän korosti.

Toinen listalla mainittu henkilö on muodossa Kari Marti, mutta se viitannee eversti Martti J. Kariin?

– Hänen nimensä on varmaankin tuossa väärässä muodossa, mutta kyseinen henkilö oli itseni kanssa mukana aikanaan Ukrainassa samalla Etyjin matkalla, Ahrnberg vahvisti.

Ahrnberg ei ole Venäjän tuoreita uutisia ”sotilasneuvonantaja-provokaattoreista” nähnyt, mutta hän ihmettelee nimilistan päätymistä julkisuuteen tässä valossa.

– Tässä varmaankin on joko haluttu yhdistää tai on tahtomattaan yhdistetty vanhaa tietoa, Ahrnberg arveli.


VENÄJÄLLÄ esimerkiksi uutistoimisto Ria Novosti on julkaissut uutisen, jossa vedotaan CyberBerkut-nimiseen hakkeriryhmään ja heidän tekemäänsä tuoreeseen paljastukseen.

Uutistoimiston mukaan hakkeriryhmän aktivistit varoittavat, että länsimaalaiset sotilasneuvonantajat valmistelevat yhdessä Ukrainan johdon kanssa provokaatioita Itä-Ukrainassa.

– Me, CyberBerkut, varoitamme Donbassin asukkaita ja ilmoitamme Ukrainan kansalle, että miehitetyn Ukrainan rikollinen johto suunnittelee suorittavansa joukon provokaatioita Donetskin ja Luhanskin kansantasavaltojen rajalla. Sen lisäksi Kiovan juntta suunnittelee sotilaallisen konfliktin jatkamista ja kiihdyttämistä Kaakkois-Ukrainassa. Niinpä aikajaksolla 12. huhtikuuta – 6. toukokuuta 2015 Ukrainaan saapuu ryhmä länsimaisia sotilastarkkailijoita suorittamaan kansanvastaisia toimiaan, lukee CyberBerkutin julkaisemassa lausunnossa.

Nimilistan ohessa CyberBerkut on julkaissut Ukrainan ulkoministeriön lähettämäksi kerrotun saatekirjeen, joka on päivätty 11. huhtikuuta 2015. Hakkereiden sivuilta saa sen vaikutelman, että saatekirje ja nimilista liittyvät suoraan toisiinsa.

– CyberBerkut ilmoittaa myös, että sotilastarkkailijoiden joukossa on Puolan, Viron, Suomen, Turkin, Norjan, Latvian, Ranskan, Tanskan, Itävallan, Espanjan, Saksan ja muiden maiden kansalaisia. Ukrainaan lähetetyistä asiantuntijoista suurin osa on Yhdysvalloista, ryhmän nettisivuilla lukee.


SUOSITTU Life News -uutisportaali maalailee puolestaan nimilistaa koskevassa uutisessaan, että ulkomaalaisia ohjeistajia saapuu Ukrainaan kymmenittäin ja että he tulevat tekemään maan alueella lähiaikoina ”erikoisoperaatioita Ukrainan vallanpitäjien täydellä suostumuksella”.

Venäläisten uutisten mukaan provokaattoreiden listan paljastivat ”ukrainalaiset hakkerit”. Huomio kiinnittyy kuitenkin siihen, että asiasta uutisoivat ensimmäisinä Venäjän tiedotusvälineet.
Arja Paananen, Pietari



Uutinen leviä Venäjällä, nyt se lähenee pääutisia! Kun tuon yhdistää RKSTAK:in postaamaan, muuttuu asia mielenkiintoiseksi!

http://sputniknews.com/world/20150414/1020871520.html

Ukraine Hacktivists Give Danger Warning, Post List of Foreign 'Inspectors'

Read more: http://sputniknews.com/world/20150414/1020871520.html#ixzz3XIPQM61h

World
15:23 14.04.2015(updated 16:11 14.04.2015) Get short URL
106461
A well-known Ukrainian 'hacktivist' group, opposed to the Kiev government, has warned Donbass residents of possible provocations in the area in the nearest future and revealed an oversized list of international military inspectors who are set to come to Ukraine from April 12 to May 6.
Ukrainian hacking group CyberBerkut issued a warning of possible provocations to the residents of Donbass by the Ukrainian authorities on the borders with the self-proclaimed Donetsk and Lugansk People’s Republics.

The group has also posted a list of foreign military inspectors who are set to arrive in Ukraine for the period from April 12 to May 6.

CyberBerkut, however, notes that the team is too large for being that of inspectors and warns that the Ukrainian authorities and the West are not interested in the ceasefire in Ukraine and are actually looking for ways to escalate the military conflict.

1020871484.jpg

© cyber-berkut
Attached is also a copy of a letter from the Ukrainian Foreign Ministry
Among the foreign names on the lists posted on the website of the group are residents of US, UK, Poland, Finland, Canada, France, Sweden, Switzerland, Norway and a number of other, mostly European, countries.

Attached is also a copy of a letter from the Ukrainian Foreign Ministry signed by the deputy head of the ministry’s department on international security addressed to the country’s Internal Ministry, Security Service of Ukraine and the heads of 17 regions.

1020867508.jpg

© cyber-berkut
CyberBerkut group has posted a list of foreign military inspectors who are set to arrive in Ukraine for the period from April 12 to May 6
The document explains that a too large group of inspectors is to arrive in the country under the provisions of the 2011 Vienna Document On Confidence- And Security-Building Measures.

According to its provisions, the Vienna Document 2011 “was designed to increase openness and transparency concerning military activities conducted inside the OSCE's zone of application (ZOA), which includes the territory, surrounding sea areas, and air space of all European (Russia from the western border to the Ural Mountains) and Central Asian participating States. A variety of information exchanges, on-site inspections, evaluation visits, observation visits, and other military-to-military contacts take place according to VDOC11 provisions. In the case of the United States (and Canada), only military forces and activities inside the ZOA are impacted.”

The letter from the Ukrainian Foreign Ministry requests all necessary assistance is provided to the inspectors.

1020871505.jpg

© cyber-berkut
CyberBerkut group has posted a list of foreign military inspectors who are set to arrive in Ukraine for the period from April 12 to May 6.

Read more: http://sputniknews.com/world/20150414/1020871520.html#ixzz3XIPg3lci

Homma on hyökkäyksen valmisteluun liittyvää psykologista operaatiota joka on kohdistettu venäläisille, kohta se lähtee.


Niin valmistelee Moskova omiansa hyökkäykseen. Selitysten tehtailu käynnissä. Offensiiville on keksittävä syy.

"... ulkomaalaisia ohjeistajia saapuu Ukrainaan kymmenittäin ja että he tulevat tekemään maan alueella lähiaikoina 'erikoisoperaatioita Ukrainan vallanpitäjien täydellä suostumuksella'."

Kremlin käänteismerkityspropagandan lukuohjeen mukaanhan kyseinen väite tarkoittaa:

Kremlin ohjeistajia saapuu Itä-Ukrainaan kymmenittäin ja että he tulevat tekemään maan alueella lähiaikoina ”erikoisoperaatioita Moskovan vallanpitäjien täydellä suostumuksella”.

Kuten RKSTAKin jakama visertäjäuutinen vahvistaakin. :)


Krim. Tapetut ja vainotut tataarit. Itä-Ukrainan murhatut ja kadonneet ukrainalaismieliset. Tapetut helluntailaiset. Tuhannet sotatoimissa kuolleet ukrainalaiset ja venäläiset. Miljoonat pakolaiset. Tuhotut kodit. MH17. Tapettuja siviilejä.

Ja päälle sikamaista törkeää äärimmilleen viritettyä valehtelua päivästä toiseen ilman mitään rajoituksia, koneistolla, joka häikäilemättömyydessään hakee vertaistaan. Kaikki oman alueen laajentamisen vuoksi. Kaikki vain oman pallin ja omiin taskuihin varastetun kansallisomaisuuden ja katoamassa olleen poliittisen suosion vuoksi.

Voiko rikollisempaa mieltä enää olla?

Jos katselee taaksepäin sellaisen reilun vuosisadan verran niin eipä tule mieleen kuin kaksi suurvaltaa, jossa propaganda ja valehtelu on saanut jotakuinkin samat mitat - tai ollut pahempaa: kansallissosialistinen Saksa sekä Neuvostoliitto. Merkitykseltään vähäisempiä valtioita on tietenkin joissa propaganda ja vale on samoissa mitoissa tai jopa pahempaa mutta näiden valtioiden merkitys globaalisti on tai on ollut aivan toinen.

Natsi-Saksan propagandasta ei tietenkään ole henkilökohtaista kokemusta - kaikki on välittynyt kirjojen, artikkeleiden, katsausten ja erilaisten dokumenttien myötä. Neuvostopropagandasta on kokemusta lapsuudesta ja teini-iästä aina maan hajoamiseen saakka mutta vaikka sekin oli vielä 80-luvun alkupuolella absurdia - muutos alkoi tapahtua Gorbatshovin kaudella (painotan sanaa muutos) - niin siinä oli kuitenkin jotain vivahteellisia eroja joita näin ulkoa on mahdollista havaita, merkittävää oli tietty se, että ei tuolloiseen retoriikkaan kuitenkaan kuulunut ydinaseilla suoranainen uhkaaminen - teko johon Putin esikuntineen on syyllistynyt useamman kerran.

Toinen merkittävä ero etenkin Gorbatshovin kaudelta alkaen on se, että tuolloin ne ns. neuvostokansalaiset alkoivat enenevissä määrin itse kyseenalaistaa propagandaa ja sille viitattiin kintaalla - tämä on merkittävä ero nyky-Venäjään. Niitä kintaalla viittaajia on julkisesti ja puheiden tasolla olennaisesti vähemmän. Gorbatshovin kaudella urheilijat alkoivat vaatia olojen vapauttamista, samoin taiteilijat ja intellektuellit - ja kansa seurasi heitä. Nyt kovin moni urheilija ja jokunen taiteilija seisoo Putinin riveissä julistamassa Russki Mir'iä.

vlad.

Mietin, mihin suomalaiset poliitikot pitäisi sijoittaa?

Danten Jumalaisessa näytelmässä (La divina commedia, 1321) on kuvaus helvetistä. Maan keskipisteeseen on vangittuna kaikkien syntien ja petturuuden isä Lucifer. Helvetti jakautuu yhdeksään sisäkkäiseen piiriin, joista kukin on omistettu tietylle synnille. Reunoilla ovat tavalliset murhamiehet sun muut taparikolliset. Lähimpänä Luciferia ovat petturit ja hännystelijät: ne, jotka mahdollistavat äärimmäisen pahan. Ei paha synny siitä, että joku tekee pahaa vaan siitä, että niin sanotut hyvät ihmiset vaikenevat.

Lisäksi helvetin portin liepeillä parveilee joukko pelkureiden sieluja, jotka eivät kelpaa edes helvettiin.


Voiko tuota enää kuvaavammin sanoa..!


Antikristus - 14. vuosisadan roomalainen seinämaalaus.jpg

Antikristus - 14. vuosisadan roomalainen seinämaalaus.
 
Viimeksi muokattu:
Spirittiä
 
Ilmeisesti OSCE:n henkilökunnalle kuuluu huolehtiminen separatistien haavoittuneista. Epäilyttää entistä enemmän OSCE:n työntekijöiden puolueettomuus.
 
Sitä en kyllä käsitä että mitä helv. Tarkkailijoiden joukossa tekevät venäläiset upseerit. Tarkastamassa ukrainalaisten joukkojen asemia.

Miten tuo tarkkailija ryhmä voi ollaa puolueeton jos siellä on venäjän upseereita ym armeijan henkilökuntaa
Tuo ryhmä pitäisi koostua sellaisten maiden kansalaisista mitkä eivät ole mitenkään sekaantuneet kriisiin.
Esim ruotsi,suomi,norja,tanska,hollanti,islanti

Esim jääkiekkopeli suomi - venäjä. Eihän sinne kannata laittaa venäläistä tuomaria, jokainen tietää mitä siinä käy

Tuntuu että venäjö saa tahtonsa läpi kaikessa ja ranska/saksa linja vain yrittää olla tekevinään jotakin jotta kansalaisille saadaan hyvä kuva aiheesta. Alkaa mennä jo tunteisiin tämä

Ymmärrän kuitenkin tuon vakavasti haavoittuneen auttamisen, niin tekisin itsekkin. Ei tuosta miehestä ole taistelemaan pitkään aikaan jos selviää. Vaikutti menneen keuhkosta läpi jos oikein näin mm
 
Viimeksi muokattu:
– Me, CyberBerkut, varoitamme Donbassin asukkaita ja ilmoitamme Ukrainan kansalle, että miehitetyn Ukrainan rikollinen johto suunnittelee suorittavansa joukon provokaatioita Donetskin ja Luhanskin kansantasavaltojen rajalla. Sen lisäksi Kiovan juntta suunnittelee sotilaallisen konfliktin jatkamista ja kiihdyttämistä Kaakkois-Ukrainassa. Niinpä aikajaksolla 12. huhtikuuta – 6. toukokuuta 2015 Ukrainaan saapuu ryhmä länsimaisia sotilastarkkailijoita suorittamaan kansanvastaisia toimiaan, lukee CyberBerkutin julkaisemassa lausunnossa.



Saatiinkohan hyökkäysajankohta selville.
 
Sitä en kyllä käsitä että mitä helv. Tarkkailijoiden joukossa tekevät venäläiset upseerit. Tarkastamassa ukrainalaisten joukkojen asemia.
Ymmärrän kuitenkin tuon vakavasti haavoittuneen auttamisen, niin tekisin itsekkin. Ei tuosta miehestä ole taistelemaan pitkään aikaan jos selviää. Vaikutti menneen keuhkosta läpi jos oikein näin mm
Se vielä että tämä sotilaan asusteessa leikkivä on venäjän hallituksen journalisti
 

Tämä Sabaton on näköjään(Wikipedia) Ruotsalainen bändi, jolla on biisejä eri sotatapahtumista mm. Suomen kunniallisista kahakoistakin 3 biisiä. En voinut mielessäni olla hymyilemättä, kun en löytänyt Ruotsalaisten omista sotasankareista/taisteluista tehtyä musiikkia. Siitä maailman ohuimmasta kirjastakaan: Ruotsalaiset sotasankarit.
 
Juuri näin. USA:ssa lain mukaan vain kongressilla on oikeus julistaa sota (jonka USA on kaikesta maailmalla riehumisestaan huolimatta viimeksi tehnyt vuonna 1917).

USA virallisesti julisti WWII:n aikaan sodan Japanille ja Saksalle liittolaisineen, paitsi Suomelle. Sen jälkeen varsinaisia sodanjulistuksia ei ole ollut. Se, miksi tämä on tärkeää, on se, että joku maksaa sen ammuskelun ja lippujen liehuttelun. Se nyt vaan ei ole ilmaista ja viimekädessä kaikki sodat pohjautuvat sotivien maiden talouteen ja talouden kantokykyyn. Kun rahat loppuu niin se tussuttelukin vaimenee ja kenraalit hiljenee.

USA:ssa kongressi päättää budjetista ja myöntää oikeuden sen käyttöön. Tuo oikeus pitäisi tulla sodanjulistuksen kautta, missä samalla todetaan, että maassa on tilanne, joka kohdentaa voimavarat uudella tavalla. Kaikki WWII:n jälkeisten kahakoiden rahankäyttö on jossain määrin mennyt parlamenttaarisen lainsäädäntöelimen ohi. Ei pelkästään USA:ssa vaan myös esimerkiksi Ranskassa ja UK:ssa. UK ei esimerkiksi julistanut sotaa Argentiinalle 1982 kahakan aikaan ja yksi syy siihen oli se, että parlamentin alahuoneessa ei haluttu avoimesti ruotia rahankäyttöä.

Venäjä on diktatuuri, se on selvä. Mutta rehellisyyden nimissä ja jos tällä palstalla halutaan säilyttää keskustelun taso, niin on todettava, että länsivaltojen kahakat WWII:n jälkeen eivät kestä demokraattisen yhteiskunnan perusteiden tarkastelua kovinkaan pitkälle.

Johannes
 
Ilmeisesti OSCE:n henkilökunnalle kuuluu huolehtiminen separatistien haavoittuneista. Epäilyttää entistä enemmän OSCE:n työntekijöiden puolueettomuus.

Voisitko hieman tarkentaa, mistä teet tämän johtopäätöksen OSCE:n puolueellisuudesta? Oletko ottanut taustoista selvää sen vertaa, että tarkistit, mitkä maat tuohon operaatioon osallistuvat ja millä henkilöstömäärillä?

Johannes
 
Voisitko hieman tarkentaa, mistä teet tämän johtopäätöksen OSCE:n puolueellisuudesta? Oletko ottanut taustoista selvää sen vertaa, että tarkistit, mitkä maat tuohon operaatioon osallistuvat ja millä henkilöstömäärillä?

Johannes
Eilen ½h OSCE:n poistumisen jälkeen sai Ukrainan joukot keskityksen niskaansa Shyrokynessä. Monia muita hiukan vastaavia tapahtumia tiedossa joissa hämärä yhteys OSCE:n tai heidän miehien sekaantumiseen separatistien avustamiseen.

En ole ottanut selvää maista koska en näe siihen minkäänlaista tarvetta, miksi pitäisi?
 
Ok ja tämä kohdasta 3:30 etiäpäin
Tämä Sabaton on näköjään(Wikipedia) Ruotsalainen bändi, jolla on biisejä eri sotatapahtumista mm. Suomen kunniallisista kahakoistakin 3 biisiä. En voinut mielessäni olla hymyilemättä, kun en löytänyt Ruotsalaisten omista sotasankareista/taisteluista tehtyä musiikkia. Siitä maailman ohuimmasta kirjastakaan: Ruotsalaiset sotasankarit.

Ok, ja tämä kohdasta 3:30 etiäpäin
Tämä Sabaton on näköjään(Wikipedia) Ruotsalainen bändi, jolla on biisejä eri sotatapahtumista mm. Suomen kunniallisista kahakoistakin 3 biisiä. En voinut mielessäni olla hymyilemättä, kun en löytänyt Ruotsalaisten omista sotasankareista/taisteluista tehtyä musiikkia. Siitä maailman ohuimmasta kirjastakaan: Ruotsalaiset sotasankarit.
 
Eilen ½h OSCE:n poistumisen jälkeen sai Ukrainan joukot keskityksen niskaansa Shyrokynessä. Monia muita hiukan vastaavia tapahtumia tiedossa joissa hämärä yhteys OSCE:n tai heidän miehien sekaantumiseen separatistien avustamiseen.

En ole ottanut selvää maista koska en näe siihen minkäänlaista tarvetta, miksi pitäisi?

Ota kuitenkin huomioon, että olet arvostelemassa yhtä Euroopan yhteistyön instituutioista. Toisaalta, jos sinulla on parempi kuva maailmasta, niin sillehän minä en mitään sitten voi.

Suosittelisin kuitenkin, että ennekuin tällä palstalla selitetään mitään OSCE:n mahdollisesta osallisuudesta mihinkään "epämääräiseen", kirjoittelijat ottaisivat selville sen, miten nuo tarkastuskäynnit käytännössä toimivat. Esimerkiksi, kenelle asiasta ilmoitetaan etukäteen. Youtube nyt vaan ei ole se ainoa tiedonlähde maailmassa, vaikka kyllä siellä ihan kivoja kuvia näkyykin.

Olikos se väärän informaation levittäminen..... trollaamista? Suurin hyötyjä sille, että länsivallat eivät enää usko omiin organisaatiohinsa joidenkin epämääräisten twiittien tai Youtube videoiden perusteella on Mr Putin....


Johannes
 
Viimeksi muokattu:
Kun tästä nyt enemmän tiedät niin voitko selittää miksi noiden tarkkailijoiden mukana on venäläisiä upseereita mitä useissa videoissa ollemme nähneet ukrainalaisten asemissa.? Minusta tuo tarkkailijaryhmän paikallaolo on hieno asia, mutta vastapuolen sotilaiden ei kuulu päästä toisenpuolen asemia tarkastamaan tai edes selustaan pyörimään.
 
Back
Top