Ukrainan konflikti/sota

Ukrainan turvallisuuspalvelu SBU julkaisi nauhoitteen Denis Pushilinin avustajan Oleksandr O Lavrentjevin ja tuntemattoman miehen välisestä keskustelusta, keskustelu käytiin 12. kesäkuuta 2018. Miehet keskustelivat Donetskin ”kansantasavallan” silloisen militanttijohtajan Aleksandr Zahartšenkon poistamisesta syyskuuhun mennessä.

Suunnitelman tarkoituksena oli syrjäyttää Aleksandr Zahartšenko ja ”Tashkent” eli Alexander Timofe’ev sekä Zahartšenkon neuvonantaja Alexander Kazakov.
Timofe’ev sekä Kazakov siirtyivät Venäjälle Zahartšenkon tappaneen attentaatin jälkeen. Timofe’ev mukanaan yli 12 miljoonaa dollaria.

Nauhoitteen autenttisuuden on vahvistanut myös Igor ”Strelkov” Girkin sekä Vostok pataljoonan komentaja Aleksandr Khodakovski. Igor Strelkov tunnisti henkilön puhetavan, -tyylin ja äänen perusteella. Kyseinen henkilö (O.O. Lavrentjev) kuuluu hänen mukaan Denis Pushilinin lähipiiriin.

Donbas687.jpg
 
Ja vituiksi meni suojamiesten puuha. Eka tilan nopea tarkistus ja sit vasta kun turvamiehet antaa luvan niin VIP siirtyy sisälle.
Suojamiehen vaistot olisi pitänyt herätä kun täysin tyhjäkahvio tai jos tila oli varattu, niin useampi mies sisälle tarkastamaan se.
VIP ajaa myös itse autoa, tulee avonaiselta puolelta ulos. Ja VIP ei myöskään liivejä päällä.
Toi menisi oikein esimerkkitapauksesta, ei näin.
 
Sisälle näyttää astelevan myös joku nainen.
Onko tietoa kuka? Zakharshenkon rakastajatar vai kuka? Miten lie hänelle kävi? Kuoliko?
 
Näyttää sen verran kovalta paukulta että kaikki sisällä ja ulko-oven edessä olevat kuolivat, ellei heti niin varmasti ennen apua.
 
Meni kyllä aivan vituiksi tilojen tarkistus ym VIP suojaus.
 
@vlad :n uusimmassa kirjoituksessa on paljon asiaa ja todella toivon, että hän jaksaa kirjoittaa..

"Toki toivon, että kirjoitukseni kiinnostaisivat lukijoita, mutta pelkästään heille ja heitä kiinnostavista aiheista on mahdotonta kirjoittaa. Kuitenkin kirjoitan, koska kirjoittamisen lopettaminen ei ole vaihtoehto, siksi, koska vaikeneminen Ukrainassa käynnissä olevasta sodasta on juuri sitä mitä Venäjän hallinto yleisesti toivoo – ja mitä erinäiset tahot toivovat minun henkilönä tekevän.
Marko"

https://vartiopaikalla.blogspot.com/2018/10/kenelle-kirjoittaa-ja-miksi.html
 
Back
Top