Uutisia Britanniasta

Mutta eikö tuo ole irlannin ongelma?
No ei ole kun siellä on sellainen pläntti kuin Pohjois-Irlanti. Ja Brittien hallitus taas ei pysy vallassa ilman tuon kolkan tukea. Jos Britannia menettää Pohjois-Irlannin niin se voi silloin menettää Skotlanninkin ja sitten on edessä koko Brexitin avaaminen aina Venäjän trolleista tai verkkoprofiilien kauppaamisista alkaen. Aika farssi siis.

https://seura.fi/asiat/ajankohtaist...nnissa-britannia-ei-valita-meista-paskaakaan/

https://yle.fi/uutiset/3-10456760
 
Viimeksi muokattu:
'Outstanding' serving British army Afghan battle veteran who was recruiting for neo-Nazi terror group among the armed forces is jailed for eight years
  • Corporal Mikko Vehvilainen, 34, believed a 'race war' was coming to the UK
  • The soldier - described as 'outstanding' - attempted to recruit others for terror group National Action and form an armed stronghold in a village in Wales
  • He is one of seven who recently admitted being part of the banned organisation
  • Mr Vehvilainen was jailed for eight years for his part in National Action



https://www.dailymail.co.uk/news/ar...ttle-veteran-heart-neo-Nazi-terror-group.html
 
En ihmettelisi jos tapauksia on kohta Ruotsissakin.

Ettei ruotsissa ole sama juttu mikä Suomessakin, että täällä ei tarvitse muodostaa mitään joukkoa jotta saa arsenaalin kasaan? Siis onhan näitä asevarastoja löytynyt täällä meilläkin, niiden tarkoitukset on jäänyt hieman epäselviksi, mutta se johtunee kaiketi poliisin tiedottamisesta jos mitään selkeää syytä missään vaiheessa on ollutkaan.
 
Britannian asevoimat pyrkii värväämään 1350 uutta sotilasta vuosittain entisistä alusmaista paikkaamaan miehistöpulaa:
The Guardian
Foreign nationals to be allowed to join British army

The Ministry of Defence is expected to announce on Monday that it will no longer require those joining the armed services from Commonwealth countries such as Australia, India, Canada, Kenya and Fiji to have lived in Britain for five years.
...
And a Conservative MP’s report in July 2017 warned that the armed forces were “hollowing out” due to recruitment issues.
 
Back
Top