Talouspakotteista myös hyötyä
Jelenan mielestä Venäjän ja EU:n toisilleen asetetut pakotteet ja tuontikiellot ovat itse asiassa olleet hyödyksi Venäjän viljelykulttuurille. Hän sanoo, etteivät ainoastaan puutarhanviljelijät ole aktivoituneet.
Maatalous kehittyy laajemminkin.
://yle.fi/uutiset/kun_rahat_eiv...kaansa__nain_ajattelee_moni_venajalla/8316028
Työteko on unohdettu, elvytääksen sitä tarvitaan vähintäin sukupolvi. Ei ole seed crops. Ei ole liha tuottavaa nautakarja. Heille täytyy ostaa sitä, mutta kuka myy heille sanktioiden ohi. Alla olevassa artikkelissa ei pientäkään maininta tästä. Jossain kylässä ylpeillään isoa uudella tekniikalla kasvatettua perunasatoa. Se on kuitenkin vain vain yksi kylä, ja Venäjällä on 140 asukasta. Nämä jutut pääsevät hesareiden artikkeleihin.
Muutakin pitää ostaa jostain, mutta sanktiot kuitenkin tulevat olemaan niin kauan kun Krimi-on-heidän.
Kirjoituksessa on enemmään sitä, mitä Venäjällä tehdään kaikesta parhaiten: esitetään toiveita todellisuutena.
Maatalouden elvyttäminen Venäjällä, jos kutsutaan asioita oikeilla nimeilla, on äärimmäisen vaikea, vaikka mitkä satuja YLE:t sepittelisi.
Googlen käännös. Yksi esimerki Agroportal ru
"Haluaisin tehdä analyysin taso maatalouden kehitystä Venäjällä, tunnistaa tärkeimmät ongelmat.On aloja, joilla maamme tuli muutamia eri tasoilla. Se siipikarja, sianliha - maatalouskaupan teollisuuden, nopea takaisinmaksuaika. Muut PC teollisuus ei ole kannattavaa. Tämä vuohi, lampaita, hevosia. Mitä jarruttavan sen maatalouden Venäjällä. Ensinnäkin valtiolta ei ole konkreettista tukea. Liiketoiminnassa pätevät asiantuntijat on vältämättömyys. Tietenkin, Venäjällä tälläisiä löytyy. Suurimmaksi osaksi nämä ovat kuitenkin ihmisiä keski-iässä, eläke tai pre-eläkeikä. Tietenkin he haluavat siirtää kokemustaan nuoremmalle sukupolvelle. Mutta mistä ne nuoret saa? Puute nuoren henkilöstön - akuutti ongelma maataloudessa. Venäjällä, korkeakoulujen ja yliopistojen kunnossa, vaikka koulutus on huono. Kuitenkin ihmiset eivät halua mennä töihin maatalouteen. Syy tähän on opiskelun jälkeinen jakelu.Kahdeksankymmentä prosenttia valmistuneista eivät työskentelee ammattin mukaan. On käynyt ilmi, että maatalouden ammatit (mekaanikko, agronomi, eläinlääkäri, zooteknikko) eivät ole arvostettuja. Kuitenkin Lännessä maanviljelijät fermerit, eläinlääkärit - useimmiten ovat varakkaita ihmisiä.
Kuvittele, että asiantuntijat ja johtajat kokoontuivat. Töihin, he tarvitsevat tilat, koneet, laitteet ja, tietenkin, maan. Kuitenkin kaikki tämä vaati rahoitusta. Maatalouden kehittämiseksi on järjestetty kansallisia projekteja. Kuitenkin Venäjän hallitus on äskettäin hämmästynyt maan elintarvikkeiden saanti turvallisuudesta. Sijoittajat eivät halua osallistua karjaprojekteihin ja hankkeisiin, koska karjan kasvatuksessa pitkä takaisinmaksuaika.
Tiet ovat erittäin tärkeä osa taloutta. Kaikki eivät halua mennä maaseudulle, syrjäisillä kylissä ja maaseudulla. Venäjällä ei ole normaalia liikenneverkkoa. Tiet ovat kauhea tilassa. Esimerkiksi rahat ongelma ratkaistu. Vaadittu löytää työpaikkoja. Tämä on myös vakava ongelma maataloudessa. Lisäksi kysymys jää palkoista. Maksaa työntekijöille, jos usein markkinoille / maataloustuotteet ovat hallitseva epäedullinen kohtuulliseen hintaan. Tässä polku venyy ongelmia maataloudelle. Toivomme, että Venäjän hallitus pystyy omistamaan maatalouden kehittämiseen huomiota."
Huh..en puuttu googlen kääntäjän sen enempää. Tietääkseni kansalliset projektit on Venäjällä tänä päivänä luokka jotain: 1 sadasta saa jos pääse mukaan.
http://www.agrokapital.ru/sobytiya/sovremennyie-problemyi-selskogo-hozyaystva.html
Tämä yllä oli jo kevän kirjoitus. Mutta nyt jo puhutaan olemattoman maataloustalouden verotuksesta, juuri yksityisen sektorin. Valtiokassa tyhjenee, ei ole enää varastettava? Se on vähän kun vihjaus, jos haluat enemmään kun kaksi kana, maksa rahat valtiolle, kun nyt harrastaja-viljeilija- vuohen pitäjä oman mökin pihalla
EI maksaa veroja, mutta farmeri maksaa. Lisäksi juuri yksityiset harrastus viljelyt ja pienet taloudet ovat uhka korruptoituneille monopolisteille, siellä on sellaisia tietenkin. Ne ovat juuri samoja mitä laitetaan kiiltokuvin kaikki maailman hesareihin ja yle:n.
"Ruvettiin pohtimaan mistä alkaa yksityistalous ja mihin loppu harrastusluonteen talous. Eikä varmaan ihan tyhmiäkään ne kyläläiset, jotka esiintyvät mökkiläisinä ja omistavat tuhat vuohea, muka omistetaan pastoralin ja nautinnon takia. Nyt ehdotetaan että määrälle laitetaan raja, en muista oliko 5 iso karja ja 60 pientä, en ole maalta; jos tästä enemmään, rekisteröity yksityisyrittäjänä ja maksaa veroja. Mikä ero verotuksessa näiden ja fermereiden en tiedä. Varmaan viisasta, mutta mitä tätä toteutetaan käytännössä on iso kysymys, tai ei olekaan mitään kysymystä - perseen kautta ja lahjusten"
(Grani.ru keskustelusta)
Edit. Tekstista unohtui
EI.