#vihapuhe

Mistä johtuis, kun tulee "liian"? usein mieleen haiseeko tuossakin mahorkka. Mikäs tuon toimittajan tausta on, entäs Renaz? Vai onko nää vaan todellakin niin sekasin?

Yhä enemmän kaikenlaista trollaamista YLE:llä, verovaroin maksettuja trollijuttuja. Eikö sitä taloa saa millään rauhoittumaan?
 
Kurdeista löytyy aika paljon ihan oikeita kommunistejakin, perustuen omaan kokemukseen. Mutta eiköhän tuo mimmi ole vain oman erinomaisuutensa sokaisema ja erinomaisen viitekehyksen lentoon siivittämä...
 
Kurdeista löytyy aika paljon ihan oikeita kommunistejakin, perustuen omaan kokemukseen. Mutta eiköhän tuo mimmi ole vain oman erinomaisuutensa sokaisema ja erinomaisen viitekehyksen lentoon siivittämä...
Taitaapi olla niin, että hän on täysimääräisesti älynnyt käyttää hyödykseen yhteiskunnan suomat edut vähemmistöille. Ei ole sinällään hänen vikansa, että yhteiskunta on luonut otollisen maaperän tällaisella toiminnalla menestymiseksi. Varmaan sai kaikki pisteet kotiin tässä kuplassa, jonka sisällä pyrkii menestymään. Yle tuskin uskaltaa antaa noottia, kun osa on samaa kuplaa ja toinen osa ei voi nykyisessä ilmapiirissä tehdä mitään.
 
8145E0B5-5413-4BCD-800A-E72E927121CE.jpegWokeilu ei ole terveiden ja tasapainoisten ihmisten touhua. Täytyy aina muistaa että hyvin usein kyseessä on mielenterveyden ongelmat. Rokotekriittisissä jotka avautuvat tauotta Fb:ssä illuminaatiumin salaliitosta on paljon samaa näiden wokeihmisten kanssa. Ahdistushäiriö nyt ainakin.
 
Katso liite: 54258Wokeilu ei ole terveiden ja tasapainoisten ihmisten touhua. Täytyy aina muistaa että hyvin usein kyseessä on mielenterveyden ongelmat. Rokotekriittisissä jotka avautuvat tauotta Fb:ssä illuminaatiumin salaliitosta on paljon samaa näiden wokeihmisten kanssa. Ahdistushäiriö nyt ainakin.
Hyvä jos on kesällä jaksanut ottaa vähän väriä pintaan, ei näytä niin sairaan kalpealta. Tsemppiä.
 
Millonkohan vitutuksen aikaansaama puna hyväksytään ihonväriksi mustan, ruskean ja harmaan joukkoon? Vai meneekö sekin kulttuurisen omimisen kategoriaan ts. sallittu vain oikeassa oleville?
 
Onko tää nyt kulttuurin omimista, kun herra ei selvästikään ole n? Täytyy muistaa, ettei edes mustat miehet ole välttämättä tarpeeksi mustia (ja toki näin voi kommentoida vain puoliasteeseen ruskettunut henkilö).
 
Aika salaperäinen tämä Renaz Ibrahimi. On siis Suomalainen s. 1988 Suomessa, kun puhuu ihan Suomea ja sitä tekstiä tulee ihan vitusti. Vanhemmista ei kuukkeli antanut mitään tietoa, no jossain kohtaa isän kuolemasta oli mutta muuten ihan puutaheinää vai enkö vaan osaa.
 
Back
Top