#vihapuhe

[
PPP on kyllä ottanut sellaisen askeleen jota ei olisi kannattanut koskaan ottaa. Mitä seuraavaksi? Pekka ja Pätkä, Suomi-Filmi oy, Tarkkis-tv-ohjelman tekijät, kirjailijat.. pitkä lista on jos tähän lähdetään.
Kummellit. Onkos Tampereen miehet jo pyyrelly anteeksi? Aziz ketseistä nyt ainakin ,mutta pitääkö ruotsalaisilta/ruotsinkielisiltä myös pyytää anteeksi.




Edit: toinen linkki ei toiminut.
 
PPP on kyllä ottanut sellaisen askeleen jota ei olisi kannattanut koskaan ottaa. Mitä seuraavaksi? Pekka ja Pätkä, Suomi-Filmi oy, Tarkkis-tv-ohjelman tekijät, kirjailijat.. pitkä lista on jos tähän lähdetään.
Jos. Ei vaan on lähdetty jo, tästä alkaa vasta vauhti kiihtymään. Eiköhän PPP ole saanut sisäpiiri infoa, että aktiivinenkatuminen on syytä olla suoritettu, ennen kuin puhdistukset alkaa.
 
Eikö tuossa selviäis helpommalla jos kaikki vähänkin silmäätekevät ja kansakunnankaapin piällysmiehet vaikka kokoontuis yhteen tilaisuuteen ja pyytäs anteeks ihan kaikkea ihan kaikilta, häpeisvät oikeen perkeleesti, kaikki anteekspyynnöt televisioitas ja julkastas vaikka youtubessa joka kielelle ja murteelle tekstitettynä, ei tarviis kenenkään sitte arvailla että, pyysiköhän se just minulta anteeks, ku en ymmärtäny... Lähtiessään puhujanpöntöstä ottasvat kourallisen tuhkaa siitä viereen tuodusta sangosta ja ripottelisvat päällensä, se olis semmonen puhdistumisriitti, että voi puhtaalla omallatunnolla lähteä uuteen synnittömään elämään, saatana että naurattas jos ei itkettäs! Kylläpä osaa parodiahorisontti olla taas vinossa :ROFLMAO:
Kansa joka katui.SuomiNeito.png

Fennada-Filmi
 
Jos. Ei vaan on lähdetty jo, tästä alkaa vasta vauhti kiihtymään. Eiköhän PPP ole saanut sisäpiiri infoa, että aktiivinenkatuminen on syytä olla suoritettu, ennen kuin puhdistukset alkaa.
Näin se varmaan on. Kaikki vanhat esiintymiset, netti-lehti-ym kirjoittelut tullaan kampaamaan läpi heti jos yhtään näkyvämpi ihminen on kyseessä. Tämä ei tule päättymään hyvin..
 
Jos nyt puhutaan stereotypioista, niin ainakin minulla ne saivat vahvistusta tämän uutisen myötä. Ja asialla siis romanien kulttuurivaikuttaja ja erittäin näkyvä rasisminvastustaja.

No, 500 vuotta enemmän ja vähemmän sopuisaa yhteiseloa ravikansan kanssa saattaa opettaa jopa visakalloisille suomalaisille että tietyille ennakkoasenteille voi olla syynsä..
 
Syyttäjä vaatii rangaistusta kurdiaktivisti Anter Yaşalle lelusalakuljettaja Rami Adhamin kunnian loukkaamisesta
Kurdiaktivisti Anter Yaşa paljasti lokakuussa 2016 lelusalakuljettajana tunnetun Rami Adhamin kytkennät jihadistisiin liikkeisiin Syyriassa. Nyt syyttäjä vaatii Yaşalle rangaistusta Adhamin kunnian loukkaamisesta tuolloin julkaistuista Facebook-kirjoituksista.

  • 21.11.2019 13:44
  • JUHANI HUTTUNEN
  • TIMO JAAKONAHO / LEHTIKUVA JA ANNIKA TAKANIEMI / NELONEN MEDIA
Helsingin Sanomat kertoi lokakuussa 2016, että suomen-syyrialaisella ”lelusalakuljettajalla” Rami Adhamilla on kytköksiä Syyriassa taisteleviin jihadistiryhmiin. Asia oli tullut julkisuuteen, kun tunnettu bloggaaja ja Sekulaarit maahanmuuttajat ry:n puheenjohtaja Anter Yaşa oli 15. lokakuuta 2016 kirjoittanut Adhamia koskevan julkisen Facebook-päivityksen.

Kirjoituksessaan Yaşa sanoi, että Adham on ”islamisti” eli poliittisen islamin kannattaja. Yaşa kirjoitti: ”Rami Adham on #Islamisti. Hän edustaa poliittista Islamia. Hän on matkustanut 28 kertaa alueelle, joka on #Nusra Front (al Qaeda) terroristien ja sharia lain kannattajien hallinnassa. Alueelle ei päästetä kansainvälisiä hyväntekeväisyysjärjestöjä, mutta Rami pystyy matkustamaan miten sattuu.”

POLIISIN VUONNA 2018 LAATIMASSA 112-SIVUISESSA ESITUTKINTAPÖYTÄKIRJASSA ADHAM PITÄÄ LOUKKAAVANA, ETTÄ HÄNTÄ ON KUTSUTTU ISLAMISTIKSI, KOSKA OMIEN SANOJENSA MUKAAN HÄN ON ”VARSIN LÄNSIMAALAISTUNUT JA MAALLISTUNUT HUMANISTI”.

Päivityksessään Yaşa hyödynsi Adhamin omia Facebook-päivityksiä. Niissä Adham muun muassa poseerasi tunnetun jihadistisaarnaajan Abdullah al-Muheisnin kanssa. Adham oli itse julkaissut Facebookissa myös kuvan, jossa hän aterioi Islamic Front -nimisen jihadistijärjestöistä koostuvan liittouman jäsenten kanssa samassa pöydässä.

Yaşan esiin nostamien näkökohtien perusteella tutkijat kommentoivat Helsingin Sanomien jutussa, että ”Adham näkee Syyrian konfliktin hyvin selvästi uskonnollisena sotana ja hänelle shiiat ovat harhaoppista roskaväkeä.” Tutkijoiden mukaan piirit, joissa Adham Syyriassa liikkui, olivat islamistisia.

Poliisin vuonna 2018 laatimassa 112-sivuisessa esitutkintapöytäkirjassa Adham pitää loukkaavana, että häntä on kutsuttu islamistiksi, koska omien sanojensa mukaan hän on ”varsin länsimaalaistunut ja maallistunut humanisti”. Esitutkintapöytäkirja nostaa esiin lukuisia Yaşan lokakuusta 2016 lähtien julkaisemia tekstejä, joissa Yaşa yhdistää Adhamin islamistiseen liikehdintään.




Helsingin kihlakunnan syyttäjän Juha-Mikko Hämäläisen viime syyskuussa laatima haastehakemus kuitenkin vetoaa nimenomaan 15. lokakuuta 2016 julkaistuun tekstiin. Hämäläinen perustelee rangaistusvaatimustaan sillä, että juuri 15. lokakuuta 2016 kirjoituksessaan Yaşa vihjailee, että ”Adhamilla olisi kytkentöjä Syyriassa toimiviin terroristijärjestöihin, väittää Adhamin syyllistyneen rikoksiin Syyriassa harjoittamansa avustustoiminnan yhteydessä ja väittää Adhamin levittävän huumausaineita”. Hämäläisen mukaan Yaşan mainittu kirjoitus on haitannut Adhamin avustustoimintaa, ja siksi Yaşalle vaaditaan sakkotuomiota kunnianloukkauksesta.

Vuonna 2017 Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Rami Adhamin veropetoksesta, dopingrikoksesta, huumausainerikoksesta, kirjanpitorikoksesta, kiristyksen yrityksestä sekä kahdesta pahoinpitelystä.

Vuonna 2018 oikeus katsoi, että Adhamin tosiasiallisesti hallinnoiman hyväntekeväisyysjärjestön rahoja on päätynyt 62 000 euroa siirtolapuutarhamökin ostoon. Adhamin saama tuomio ylitti myös brittiläisen BBC-kanavan uutiskynnyksen. Aiemmin BBC oli ylistänyt Adhamin hyväntekeväisyystyötä.

Oikeuskäsittely on toukokuussa 2020.

 
Vasemmalla laidalla tehtaankadun provokaattoreita. Itsenäisyyspäivä tulossa, Mannerheim - ja desanttikommunistit. Se tulee olemaan mielenkiintoista miten mallikkaasti Ohisalo toimii parin viikon kuluttua.
 
Viimeksi muokattu:
Kummellit. Onkos Tampereen miehet jo pyyrelly anteeksi? Aziz ketseistä nyt ainakin ,mutta pitääkö ruotsalaisilta/ruotsinkielisiltä myös pyytää anteeksi

Tuskin siihenkään enää viikkoja menee. :cool:

Tämä kansa tarvitsee kyllä kohta jonkinlaista joukkopsykoosin hoitamiseen erikoistunutta kansainvälistä tutkimusryhmää. Kyllä on asioiden perspektiivit mielestäni jo täysin hukassa.

Setämiehiä ei varmasti pelasta enää edes Ihme.
 
Historioitsija Mannerheim-kuvakohusta: "Sadan vuoden kuluttua kuvat Halosesta ja Niinistöstä yhtä lailla kuskataan kaatopaikalle"
Mannerheimin kuvasta nousi kohu, kun yliopiston professori pyysi opiskelijajärjestöä poistamaan kuvan kiltahuoneestaan.
Historialliset ihmiset
21.11.2019 klo 13.07
Teemu Keskisarja, historioitsija

Historioitsija Teemu Keskisarjan mielestä nykyajan oikeustajun soveltaminen menneisyyden merkkihenkilöihin on kyseenalaista. Arkistokuva.Jouni Immonen / Yle
17-6372357f4a79a13ed3.png

Marko Pinola

Jaa artikkeli:
Jaa artikkeli Whatsapissa
Jaa artikkeli Facebookissa
121
Jaa artikkeli Twitterissä

Yli sata vuotta sitten syntynyt ja 50-luvulla kuollut mies herättää vielä syksyllä 2019 tunteita puolesta ja vastaan. Mannerheim on jälleen ajankohtainen, kun Oulun yliopiston professori Vesa Puuronen pyysi Mannerheim-kuvan poistamista luokanopettajaopiskelijoiden kokoustilan seinältä, ja opiskelijajärjestö suostui.

Puurosen mukaan Mannerheimin kuva ei henkilön ristiriitaisen historian takia sovi opiskelijajärjestön kokoustilan seinälle. Professori viittaa opiskelijoille lähettämässään kirjeessä myös perhehistoriaansa ja Mannerheimin vastuuseen sisällissodan aikaisista kuolemista.

Yle tavoitteli Oulun yliopiston luokanopettajaopiskelijoiden järjestön puheenjohtaja Sara Hagelbergiä kertomaan kuvan käytön taustoista ja sen poistamiseen johtaneista syistä, mutta hän kieltäytyi haastattelusta. Hagelberg on kuitenkin kertonut Oulun ylioppilaslehdelle(siirryt toiseen palveluun), että kuva oli sattumanvarainen matkamuisto, ja sen poistaminen ei ollut kynnyskysymys.

Kun Mannerheimia tutkineelta historioitsijalta Teemu Keskisarjalta kysytään tapahtuneesta, hän on epäuskoinen ja huvittunut.
– Kuulostaa aivan internetin höpöjutulta, jota ei ole elävässä elämässä tapahtunut ainakaan vakavalla naamalla.

Keskisarja ei kuitenkaan tuomitse professori Vesa Puurosta tai opiskelijajärjestöä. Tapahtunut ei hänen mukaansa kerro kummastakaan osapuolesta mitään, mutta nykyajastamme sitäkin enemmän.

Mannerheim herättää edelleen tunteita
Kuvan tunteisiin meneminen liippaa Keskisarjan mielestä läheltä ongelmaa, jota hän kutsuu taannehtivaksi historiakäsitykseksi. Siinä nykyajan oikeuskatsomuksia sovelletaan historian merkkihenkilöihin. Jos tälle tielle lähdetään, pitäisi sen päteä Keskisarjan mielestä myös nykyajan ihmisiin.
– Sadan vuoden kuluttua kuvat Tarja Halosesta ja Sauli Niinistöstä yhtä lailla kuskataan kaatopaikalle ja heitä pidetään tuolloisen ajan korkeamman moraalin silmissä rikollisina tai taantumuksellisina.

Mannerheim 1919.

Marsalkka Carl Gustaf Emil Mannerheim. Kyseinen kuva ei ole sama, josta Oulun yliopistossa nousi aikaisemmin tällä viikolla.Helsingin kaupunginmuseo, Atelier Rembrandt

Historiallinen henkilö on aina aikansa muovaama, Teemu Keskisarja muistuttaa.

Mannerheimin voidaan kiistatta todeta olleen esimerkiksi 1800-luvun aatelismies ja tsaarinkenraali, kiistellymmin vapaussoturi tai lahtarikenraali.
– Nämä kaikki ovat vähintäänkin puolikuolleita aatteita syksyllä 2019.
Mannerheimin omiminen nykyajan politiikan välineeksi on Keskisarjan mukaan ongelmallista.
– En suoralta kädeltä keksi, mitä Mannerheim voisi todistaa nykyajan politiikan kipupisteistä.
Keskisarjan mukaan Mannerheim on mielenkiinnon kohteena edelleen, koska hänellä oli kiinnostava ura ja elämä.

Keskustele aiheesta kello 22:een saakka!

 
Pyydän välittömästi kaikilta sioilta, harakoilta, kanoolta, kotkilta, ynnä krokotiileilta anteeksi jos olen verrannut niitä kaksijalkaisiin kulkineisiin. Armoa! Kadun aktivistisesti, vai miten se meni?:poop:ja paskat,
 
Pyydän välittömästi kaikilta sioilta, harakoilta, kanoolta, kotkilta, ynnä krokotiileilta anteeksi jos olen verrannut niitä kaksijalkaisiin kulkineisiin. Armoa! Kadun aktivistisesti, vai miten se meni?:poop:ja paskat,

Ei kuule riitä. Kaikki on sen tietyn ihmisryhmän syytä. Vähän kuin se eräs laulu jostain 30-luvulta


Naurakaa vaan nyt amerikkalaisille, mutta tuo tulee vielä täydellä höyryllä Eurooppaan.
 
Pyydän vilpittömästi anteeksi sitä, etten ole vittuillut enemmän islamisteille, vihervassareille, kainalontuulettajille, someraivoajille, salaliittoteoreetikoille, ammattimaisille mielensäpahoittajille, ihmiskauppiaille ja heidän tukijoukoilleen, roistoille ja muille huijareille sekä epäilyttäville poliitikoille ja liikemiehille (osittain sivuaa jo edellisiä). Muitakin listasta takuulla löytyy, mutta mennään nyt aluksi näillä.

Kadun vilpittömästi ja pyrin parantamaan tapojani.
 
Back
Top