#vihapuhe

Entä pulkkinen? Parikin aika kyseenalasta on. En viitti linkittää. Krp oven takana..
Entä Volvo-Penta kun mainosti helppokäyttöisiä venemoottoreita joita "piipkin" osaa käyttää? Tai se eräs pukutehdas jonka puku tekee "piip:stäkin" herrasmiehen? Näitä riittää.. Ja yksi maatalouskoulun metsäope joka kertoi metsätraktorin ohjaimien olevan ns "piip-pää" mallia? Ei katuminen ihan heti lopu Suomesta kyllä nyt..
 
Monty Pythonin legendaarinen John Cleese inhoaa poliittista korrektiutta.


Tuolta videolta loistava, paikkansa pitävä ja hyvin paljon asioita selittävä lainaus:

"If people can't control their own emotions, then they have to start control other people's behaviour."

Koko poliittisen korrektiuden ongelmaa pitäisi käsitellä lähinnä yksilötason tunnekontrolliongelmaan - siis mielenterveyden häiriönä - jolla on kumma taipumus tuottaa sellaisia vertaisperseily-ympäristöjä, joissa samasta tunnekontrollin ongelmasta kärsivät koittavat ulkoistaa oman kärsimyksensä muiden kannettavaksi.

Jo termi triggeröityminen kertoo hyvin sen, että juuri tuostahan yliampuvassa emotionalismissa ja sen politisoimisessa on kyse.

Oma näkemykseni on se, että jokaiinen joka suostuu ottamaan muiden hillitsemishäiriöiden ja tunnekontrolliongelmien taakan omille harteilleen tekee todella ison karhunpalveluksen niille jotka koittavat ulkoistaa omia ongelmiaan muiden niskaan. Paljon parempi olisi todeta, että aikuisen ihmisen pitää ottaa itse vastuu omista tunteistaan ja ellei pysty niin hankkia ammattiapua.
 
Katso liite: 34674 Tilasin jo suojautumisvälineitä.

Niin minäkin. Mutta tehokkaampia.

silm_suoja_musta_2.jpg

4046719343393
 
Ja tästä ei ole pitkä aikakaan kun naureskeltiin, että huumorityypit on vielä käräjillä ja sillehän tämä rupee näyttämään. Kun yks katuu jo aktiivisesti ja VK yms mielestä yleisesti jaossa olevat eivät rikosmielessä vanhene koskaan...

Valtakunnansyyttäjät eivät ole kansanryhmä, rotu, uskonto, etnisyys, kansallisuus, seksuaalinen suuntautuneisuus (joskin tästä alkaa olla epävarmuutta) tai vammaisuus (vaikka tästäkin on jyrkkiä, toistaiseksi todistamattomia näkemyksiä) joten kyllähän poliittisen, sarkastisen, ironisen, kyynisen ja yleisvittuilevan huumorin tekemiseen on ainakin vielä jonkin verran mahdollisuuksia.

Keijo Kaarisade omi jo poliisit - tai siis ne kaksi kuuluisaa koomikkoa - joten kaikile muille jää akateeminen ja oikeuspoliittinen skene yhteisesti jaettavaksi.

Komiikan mahdollisuudet täällä Keijostoliitossa kapenevat vauhdilla, mutta eivät onneksi katoa kokonaan.
 
Kuka muistaa Peteliuksen, Kallialan Hietasen radiosketsiohjelman, jossa esitettiin jotakin ählämiä, olisko ollut vaikka Tampereella häsläämässä.

Siinä muistaakseni PPP ei ollut edes pelkkä näyttelijä, vaan ihan ohjelman tekijänä myös.

Peteliuksen pitää pyytää myös Puuroselta anteeksi:

 
Juu ja nyt PPP:n munauksen jälkeen paikallis persut ilkkuu ja vaatii anteeksipyyntöä manneilta, hiluja kinttuun myös Aakelle.
Vaahtoavat kuin paraskin sjw, kuinka vtun tyhmä voi olla?
 
Itse aloitan urakkani pyytämällä anteeksi syksyllä '86 vitsikirjasta lukemaani, ja ala-asteen pihalla pojille kertomaani suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen-vitsiä. Se vitsikirja saattaa vieläkin olla vanhempieni vintillä, eli saatan pystyä vielä tuhoamaan sen.
 
Itse aloitan urakkani pyytämällä anteeksi syksyllä '86 vitsikirjasta lukemaani, ja ala-asteen pihalla pojille kertomaani suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen-vitsiä. Se vitsikirja saattaa vieläkin olla vanhempieni vintillä, eli saatan pystyä vielä tuhoamaan sen.
Kohta on vihapuhepoliisilla vinttikoiria, jotka suorittaa kielletyn viestinnän etsintää kriminaalikansalaisten ylisillä
 
Back
Top