Yleistä keskustelua Ylestä

Talvela

Ylipäällikkö
Mistä tuollainen tuli edes mieleen? Onko jossain ollu tälläisesta ennen tätä puhetta tai mainintaa?

Uuden Seelannin terroristi kertoi että länsimaiden sisäisestä ja ulkoisesta turvallisuudesta vastaavien ihmisten joukossa on paljon kansallismielisiä.
Tämä ajatus järkyttää vasemmistolaista mediaa ja jos se olisi totta he ovat heidän mielissään kaikki potentiaalisia terroristeja.
 

Tupajumi

Kersantti
Yle ja sen toimittelijat eivät vaan petä petä :facepalm:...hullumaksi vaan menee Ylenannon touhut :oops::censored:

Katsoin tuon Ykkösaamun vasta sunnuntai-illan uusinnasta ja kyllähän tuo Kilpelän heitto tuli aivan puskista, muuten ihan asiallisen haastattelun ohessa. Taisipa herra kenraali myös katsoa toimittajaa hetken kieroon, kun joutui näin absurdiin kysymykseen vastaamaan. Taattua Ylen "laatua".
 

ak.tied

Ylipäällikkö
Yle ja sen toimittelijat eivät vaan petä petä :facepalm:...hullumaksi vaan menee Ylenannon touhut :oops::censored:

Siis mitä v****a :oops:

Lindbergille kyllä pokan pitämisestä 10, oli yksinkertaisesti niin naurettava kysymys/ajatus tuossa. Aavistelin, että jotain eeppistä tulossa, mutta silti tuo toimittelija kyllä sai melkein kahvit rynnäköimään meikäläisen nenästä. Onnistui kyllä yle taas tekemään yhdet uudenlaiset pohjat.
 

SJ

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Tottakai, terroristin tavoite oli synnyttää konfliktia länsimaisiin yhteiskuntiin, tämäkin oli osa sitä ja vasemmisto nielee syötin täysin ja kiihdyttää vastakkainasettelua.
Mitä tulee tuohon syötin nielemiseen, niin näkisin sen olevan osa pyrkimystä ottaa etäisyyttä tyyppiin. Mielestäni kaikki mahdollinen siitä tyypistä viittaa vihervasemmistolais -radikaaliin ja ainoa syy miksi sitä voisi epäillä oikeistolaiseksi on tyypin rasistisuus. Mutta sekin vaatii että olettaa sokeasti vihervasemmistolaisten olevan suvaitsevaisia.
 

SJ

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Uuden Seelannin terroristi kertoi että länsimaiden sisäisestä ja ulkoisesta turvallisuudesta vastaavien ihmisten joukossa on paljon kansallismielisiä.
Tämä ajatus järkyttää vasemmistolaista mediaa ja jos se olisi totta he ovat heidän mielissään kaikki potentiaalisia terroristeja.
Jahas! Vihervasemmisto on jälleen "järkyttynyt" ja "yllättynyt". Kaikki valtiollisten turvallisuuselinten työntekijät kaikkialla lienevät vannoneet jonkinlaisen valan valtiolle ja vala vaatii heitä ylläpitämään maan lakia ja yhteiskuntajärjestelmää. Joskin en ole ihan varma Suomesta, mutta siltikin useimmat heistä on silti sotilasvalan vannoneita. Mutta kuitenkin, vasemmistolaiset etenkin haaveilevat vallankumouksesta jolla he pääsisivät valtaan. Mikä taas tarkoittaa, että nämä henkilöt eivät ole pelkästään "terroristeja", vaan vielä pahempia, eli sakkia jotka tekisivät vastarintaa! Mikä vielä raivostuttavampaa, ne saattaisivat tehdä heille jotakin vielä pahempaa (kuten Lindberg tuolla videolla), eli puhua ihmisille järkeä ja ampua alas vallankumoukselliset horinat!

Eli kyllä tuo Lindbergin jutut oli ihan selvää vihapuhetta!
 

Bushmaster

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Ylen linja on vakaa.... persiilleen menee eikä mikään muutu vaan "parantaa kuin sika juoksuaan" :LOL:

Heikki Porkka
26 min ·

Tappiosta tappioon

Yleisradio on hävinnyt viime vuosina useat vaalit. Ainakin nämä:

1. Yhdysvaltain presidentinvaalit
2. Britannian Brexit -vaalit
3. Itävallan parlamenttivaalit
4. Italian parlamenttivaalit
5. Hollannin parlamentti- ja aluevaalit
6. Tanskan parlamenttivaalit
7. Viron parlamenttivaalit
8. Unkarin parlamenttivaalit
9. Saksan liittopäivävaalit
10. Ruotsin parlamenttivaalit

Kaikissa edellä mainituissa vaaleissa ja mahdollisesti myös muutamissa muissa vaaleissa Yleisradion artikkelien ja raporttien sävy on ollut ennakkoon hyvin puolueellinen ja useiden vaalien jälkeen kovasti katkeransuolainen.

Erityisen katkeraa on ollut uutisointi Yhdysvalloista, sillä jos Ylen uutisointia on uskominen, Amerikassa ei ole tapahtunut mitään hyvää Donald Trumpin aikana. Tosiasiat ovat tietysti aivan toisin, mutta siitä ei Ylen toimituksessa piitata.

Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että Yleisradion toimitusten luotettavuus on laskenut kuin lehmän häntä viimeisten vuosien aikana.
Jouko Jokisen vastaavaksi päätoimittajaksi tulon myötä Yle on ottanut isoja askelia totalitaristisista valtioista tutun agendajournalismin suuntaan. Se tarkoittaa käytännössä toimittamisen muotoa, jossa erilaisista agendoista tulee niin tärkeitä, että tosiasiat eivät saa häiritä niiden edistämistä.

Huvittavaa on, että Ylen päätoimittaja, Jokisen alainen, Helsingin Sanomista siirtynyt Riikka Räisänen totesi Porin SuomiAreenalla kesällä 2017 Ylen tv-uutisille (sanatarkka lainaus):
”Kyllä ne on ne perinteiset vahvuudet eli (1) faktan tarkistus, (2) luotettavuus, (3) oikea tieto, (4) pyritään antamaan tasapainoinen kuva, (5) ei valikoida faktoja, (6) ei luoda mielikuvia, vaan (7) pyritään antamaan mahdollisimman niin kun, paras mahdollinen saatavissa oleva käsitys todellisuudesta, niin se on se perinteisen median vahvuus”.

Yksikään Räisäsen yllä luettelemasta seitsemästä kohdista ei pidä paikkaansa.

Yksittäisenä esimerkkinä voi mainita Ylen faktantarkastaja Johanna Vehkoon istuminen vastikään Oulun käräjäoikeudessa kunnianloukkauksesta syytettynä. Vehkoon tapauksessa on kyse myös ilmiselvästä valehtelusta ja oman mielikuvituksen tuomasta harhaisesta ajattelusta.

Ylen eilinen uutisointi perussuomalaisten vaalivideosta todisti jälleen kerran, että lähdekritiikki ei ole enää kovin suuressa arvossa Ylen sisällä.
Ja mitä tulee Ylen uutisointiin esimerkiksi Yhdysvalloista, Italiasta, Ranskasta, Saksasta ja Unkarista sekä Viron politiikasta, ei yksikään kansainvälistä mediaa ja vaihtoehtomedioita seuraava ole voinut olla huomaamatta millä tavoin Yle vääntää todellisuutta toiseen asentoon kuin se [todellisuus] näyttäytyy uutisten kohteena olevissa valtioissa.

En ole eurooppalaista yhteistyötä vastaan, mutta vastustan ehdottomasti politiikkaa, jossa ulkopuolinen taho määrittää esimerkiksi sen keitä Suomessa asuu ja mitä saan kirjoittaa julkisuuteen.
Jokaisella maalla tulee olla ehdoton yksinoikeus määrittää millaisia ihmisiä sen maaperällä vaeltaa. Lisäksi Suomessa kansalaisilla täytyy olla sananvapaus ilman ehtoja. Sananvapaudesta puhuttaessa täytyy tietysti muistaa, että esimerkiksi väkivaltaan kiihottaminen ei kuulu sananvapauden piiriin.

Arvostan länsimaista sivistysyhteiskuntaa. Nykyinen maahanmuuttopolitiikka, jota Brysselin rottaorkesteri on edistänyt parhaansa mukaan, on onnistunut tuhoamaan merkittävässä määrin läntisen Euroopan yhteiskuntia - konkreettisesti ja henkisesti.

Suomen poliittinen johto on kumartanut Brysselin suuntaan enemmän ja voimakkaammin kuin yhdenkään muun EU-jäsenmaan johto.
Suomalaiset poliitikot puhuvat kotimaassa kovia ja pehmeitä (valheita), ulkomailla suurin osa heistä on pelkkää paperia. Omista ei kyetä pitämään huolta, mutta muiden kansojen edustajien asiaa ajetaan kuin viimeistä päivää.

Joten. Miten olisi, jos äänestetään Yleisradiolle kaksi vaalitappiota lisää? Ensin eduskuntavaaleissa, sitten EU-vaaleissa.
Mennään porukalla äänestämään ja äänestetään valtaan poliitikot, jotka ovat suomalaisten asialla sen sijaan, että kumartaisivat otsansa kuhmuille Brysselin suuntaan?


 

Mortti

Kenraali
Siitä Ylenannon päivittäinen ituvirsi, kun ne on niin mukavia ja kivoja ja talous laantuu vaikka maapalloa pitäs pelastaa yms nyyhkytarina.
https://yle.fi/uutiset/3-10712701?fbclid=IwAR3ti-gomkUPMOPqkIecD888OUr0tA3j0chHo7hfqnj5Tvz2fRYNfCfZe54
Jep, propagandaa jo otsikosta alkaen: Itävallan vastaanottokeskuksista tuli maastalähtökeskuksia – maa haluaa eroon turvapaikanhakijoista, vaikka kärsii työvoimapulasta

Tuo YLE:n uutisotsikosta lihavoimani osa kuuluu sarjaan :facepalm::facepalm::facepalm: ja on YLE:n Kioskin lievästi sanottuna vihreää propagandaa suoltavan vaalikoneen ohessa taas kerran muistutus siitä, kuinka YLE pitäisi laittaa täysremonttiin ja tehdä siitä vihervasemmistolaisten toimittelijoiden suojatyöpaikan sijaan laajemmin koko kansaa palveleva uutispalvelu. Saakohan koskaan nähdä sitä päivää, jolloin YLE:n otsikon pätkä olisikin muotoa "maa haluaa eroon turvapaikanhakijoista, koska he ovat taloudellinen ja sosiaalinen taakka". Se ainakin on selvää, ettei turvapaikanhakijoilla ja työvoimapulalla ole juuri mitään kohtaantoa, ellei sitten puhuta turvapaikanhakuprosessissa avustavien tulkkien, lakimiesten yms. työllisyystilanteen parantamisesta.
 

miheikki

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
 

Herman30

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Nyt tuli viisas ohje YLE;n johdolta:

Kirjeessä todetaan myös muun muassa seuraavaa:

- On älyllistä laiskuutta väittää persuja/populisteja äänestäviä tyhmiksi tai oudoiksi, se kertoo enemmän ihmisten suhtautumisesta politiikkaan ja omiin vaikutusmahdollisuuksiinsa.


- Omanlaistaan populismia on nimenomaan se vastakkainasettelu ja populistien haukkuminen.

- Haaste perinteistä politiikkaa kohtaan on syytä ottaa vakavasti, kuunneltava kansalaisia, lopetettava ylenkatsominen ja väheksyminen, ”vääriä mielipiteitä”.
 

miheikki

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
 

Mortti

Kenraali
YLE on taas ollut asialla. Maahanmuuttaja- (todennäköisesti muslimi-) taustainen porukka mellakoi Kööpenhaminassa suututtuaan äärioikeistolaiselle tms. tyypille, joka ilmeisesti harrastaa provokatiivisia tilaisuuksia, joissa on mm. poltettu koraaneja.

YLE:n ensimmäinen otsikko: Maahanmuuton vastustajat mellakoivat Kööpenhaminassa. Eli jotakuinkin 180 astetta väärin. Lopulta monien muokkausten jälkeen otsikko päätyi lopulliseen muotoonsa Maahanmuuton vastustajat provosoivat mellakan Kööpenhaminassa – seurauksena kymmeniä tulipaloja.

Itse uutista lukiessa tulee mieleen, että kirjoittaja on tehnyt lähes kaikkensa piilotellakseensa sitä, kuka siellä loppujen lopuksi mellakoi. Asia käy ilmi kunnolla ainoastaan lähes viimeisessä lauseessa:
Kööpenhaminan tapahtumat ovat johtaneet kiivaaseen sanailuun myös sosiaalisessa mediassa. Paludanin provokaatiot tuomitaan, mutta samalla tuomion saavat kiviä heittävät maahanmuuttajat, jotka provosoiduttuaan pahentavat tilannetta.
EDIT: lisäyksenä video mellakan lähtölaukauksesta. Tämä provokaattori, Rasmus Paludan, heittelee ilmeisesti koraania jonkun toisen kanssa, välillä pudottaen sen. Ja sitten alkaa tapahtua...
 
Top