Ylennysesitys miehistössä

Juhani1

Alikersantti
Vuosi armeijassa ja ei vieläkään kessun jämiä. Kohta kakskyt vuotta ollut koulutusta vastaava RJOHT sijoitus. Kertaamassakin käynyt ja mpk kursseja suorittanut.

Eikös se olis kovin reilua että puoli vuotta armeijassa olleet tarviisi noin 180 kertauspäivää ja 9kk palvelleet noin 90 kertauspäivää niihin alikin natsoihin että oltais edes samalla lähtöviivalla?

En ole katkera, mutta...
Ei piisaa. T:9kk aktiivinen ukko.
 

skärdis

Respected Leader
Myös Kuningas on suomalainen sukunimi.

Ehkä Kenraalit ja muut ovat turhan herraskaisia. Sukunimenä käytetty Majuri voisi olla näin reserviläiselle sopiva nimeksi.
 

Juhani1

Alikersantti
Se olisi kohta taas arvontapäivä. 4.6.
Salekin laittaa arvontapallot koneeseen ja rupeaa veivaamaan.
 
Ylennys korpraaliksi tuli 9 vuoden enemmän ja vähemmän aktiivisten vuosien jälkeen. Pidän tärkeämpänä asiana omaa osaamistani ja jos Ylennys vielä tulisi, olisi se minulle sivuseikka. On kurjaa nähdä kavereita joilla on rautaa muttei taitoja. Omalle kohdalle sattui majuri joka ei tahtonut hallita edes ryhmän kokoisen joukon johtamista.
 

Pzgnrl

Alokas
Tiukassa se tuntuu olevan, 32 vapaaehtoista KH-päivää, 4 kovaa KH-päivää, sijoitus ryhmän varajohtajana sekä ylennysesitys joukkueenjohtajalta.

Kai sitä ollaan ylenemiskiellossa /s
 

Sleeper_agent

Kapteeni
Jotakin minäkin oon näemmä tehnyt oikein firman touhuissa kun keksivät korottaa korpraalista alikersantiksi. Tai sitten tää on joku juoni :unsure:
 

Tume81

Alokas
Kyllä nämä ylennykset ovat aina melkoista lottoarvontaa. KH päiviä yhteensä se 10 päivää. Ensimmäisen jälkeen tuli korpin jämät ( automatic, ei suoritusteni vuoksi ) ja toisen käsketyn harjoituksen jälkeen seuraavana ylennyspäivänä alikersantin jämät. Kummassakaan harjoituksessa en ollut kyllä mitenkään erityisesti "esillä" ja tehnyt itsestäni mitään "numeroa". Lähinnä yritin tehdä hommat niin hyvin kuin osasin/pystyin. Eikä ne suoritteet mitään erinomaisia olleet että sen vuoksi olisi ylennykset tulleet esim ampuminenkin meni niin vihkoon kuin vain voi mennä, aseiden kanssa kun ei ole tullut juuri käpisteltyä. Kyllä olen vahvasti sitä mieltä että täytynyt olla sellaisella listalla missä ylennykset tuli puhtaasti käskettyjen KH-päivien mukaan, vaikka jotkut väittää ettei näin ole. No nyt jo neljänkympin paremmalla puolella, joten tuskin enää käskyjä saapuu postissa. Ainakin itsestä tuntuu että en edes ansainnut ylennyksiä ja menivät vähän hukkaan. Etenkään kun edes tiedä mitä minulta odotetaan ja mihin joukkoon/ryhmään edes kuulun ja mikä olisi ollut mahdollinen tehtävä. Olisi voinut mennä nuokin huomattavasti osaavammille kavereille.
 
Top