Äärivasemmiston sota sivistystä vastaan

Jos on vaikea käsittää äärivasemmiston taktiikoita, niin se johtuu siitä, että niitä käytetään sisäisesti ristiriitaisina nippuina.


Ilmeisesti Malcolm X kopioi tuon käytännön islamilaisista toimintamalleista vaikkakin se on tainnut olla esim. Euroopassa käytössä jo sata vuotta sitten.
 
Viimeksi muokattu:
Miksi hengellisen liikkeen pitää ohjeistaa jäseniään äänestämisessä?

Eikö jäsenet osaa itse toimia parhaakseen? Onko halu kontrolloida jäsenten yksityistä elämää? Jotakin muuta?

Tiedän toki, että kepu harjoittaa tätä samaa ja ilmoittaa ketä pitäisi esim. presidentinvaalien toisella kierroksella äänestää, jos oman puolueen ehdokas ei ole jatkossa.

Ensinnäkin meille pidetään velvollisuutena äänestää. Ja siihen kehotetaan. Viimeisinä vuosikymmeninä ei ole niin suoraan sanottu, että mitä/ketä olisi hyvä äänestää. IKL:n aikaan ihmiset eivät välttämättä kyenneet seuraamaan politiikkaa. Taikka sitten se ei kiinnostanut. Eikä se nykyäänkään juuri kiinnosta meidän hengellisessä liikkeessä.

Minä pidän hyvänä sitä, että jos joku saarnaaja meillä sanoisi suoraan puolueet nimiltä joita voi äänestää. Viimd vuosina ohje ollut, että äänestäkää ja äänestäkää oikeistopuolueita. Jos joku yksityisesti kysyy, niin silloin on kätevää kertoa mitä itse äänestää. Minä en pidä mitenkään outona, että jos kristillisessä herätysliikkeessä kehotetaan äänestämään kristillisiä arvoja ajavaa puoluetta.
 
Huutelen vierestä mutta Kuuba, P-Korea, Transdnistria (valtio?), Valko-Venäjä, Kiinan kansan "tasavalta"
Taloudellista vapautta mittaavassa indeksissä Valko-Venäjä on sijalla 88, eli ei aivan mikään Pohjois-Korea tai Venezuela.

 
Tuli katsottua marxilaisten saavutuksista Neuvostoliiton maataloudessa kertova dokumentti Yleltä:
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/10/09/historia-leipaa-kansalle-tutkija-valekeksija-ja-stalin

Hyvin on yhtäläisyyksiä nykyisen marxilaistärähtäneistön (Vihreät, Vasemmistoliitto, SDP:n vasemmistosiipi) tavoitteiden ja historiassa toteutuneiden sosialistien toimenpiteiden kanssa.
Kun tieteellinen totuus tai järki oli ristiriidassa ideologian kanssa, poliittisesti määrättiin, että ideologia syrjäyttää totuuden. Esimerkiksi genetiikka ei ollut neuvostoideologian mukaista -> määrättiin, että genetiikka on taantumuksellista ja geenejä ei ole olemassa. Toimenpiteiden seurauksena saatiin aiheutettua miljoonia ihmisiä tappaneita nälänhätiä peräjälkeen.

Jos marxilaiset saavat riittävästi valtaa, luvassa on erittäin haitallisia asioita nykyisinkin. Siksi on aiheellista pyrkiä estämään tärähtäneistön valtapyrkimyksiä tomerasti.
 
Tutkijan mukaan laitavasemmiston piiristä löytyy juutalaisvastaisuuden kasvualusta.

Screenshot_11.png
 

Pinkersensuuri?


Juuri kun on kuvitellut että hulluus on saavuttanut huippunsa, niin joku kahjoryhmä vetää todellisuudentajusta vasemmalta ohi keula pystyssä.

Jos psykoottisuus naisi sairasta narsismia kolhuisen keikkabussin takapenkillä juhannusfestareiden mutakuopparypemisen jälkeisissä sienitunnelmissa niin seurauksena olisi SJW-ilmiö.
 
Tuulen viemää -elokuvassahan oli ensimmäinen tummaihoinen Oscarin saanut. Joka mitä todennäköisimmin koki eläessään myös oikeaa rasismia. Sen elokuvan ne sitten päättivät kieltää. Ovat nämä aikoja.
 
Back
Top