Suklaakiisseli, mikä näissä uudemmissa on mukana... se on elämys /sItse niinä intin parina ainoana metsäreissuna opin arvostamaan noita tstruokien jugurttimyslejä. Helvetin hyvä lounas, koska pystyi tekemään vaikka taskulämpimään veteen (lisäksi syötävää ja oikeasti ravitsevaa verrattuna kiisseleihin). Trangian kanssa värkkäämisen jätti sitten huolella noiden avulla illoille/yömyöhälle kun aikaa oikeasti oli.
Itse keksin ainoana parannusehdotuksena joidenkin "haistavittu" -tason ruokien poistamisen. PastaBolognese ja riisipuuro maksaa PV:lle varmaankin aika lähelle saman kun MexiterranianRicet ja kiisselit, mutta toiset jää jopa pahemmissakin olosuhteissa syömättä.
-14 vuoden tst-muonissa oli purkkipateeta ja tonnikalaa. Ilmeisesti nämä on pudotettu pois? Purkkiruoat painavat vaikkakin sinänsä ovat käteviä.
Nuo itselämpiävät pussit olisivat paras ratkaisu. Trangian kanssa tuhaaminen on käytännössä valinta, nukutko vai syötkö. Varsinkin kylmällä säällä siinä saa aikaa kulumaan, kun odottaa veden kiehuvaksi, kaataa sen pussiin ja odottaa että se on valmis. Itselämpiävä pussi olisi ollut vaunumiehelle kätevä: kaada vesi sisään ja työnnä tähtäimen taakse olevaan koloon (jossa oli kätevä säilyttää vaikka mitä) ja syö kun valmista. Tai työnnä povitaskuun kylmällä säällä (neukkuvaunussa on pari astetta lämpimämpää pakkasella mitä ulkolämpötila on, mutta kun joudut istumaan paikallaan ilman mahdollisuutta liikkua siinä kylmyydessä 12 tuntia putkeen).