Sen vuoksi jos puolue ei saa ajaa islamin arvoja, niin minun käsitykseni mukaan se ei saisi ajaa minkään uskonnon asioita.
Eli käsityksesi on että;
Mikään puolue ei saa ajaa arvoja joilla on jonkinlaisia uskonnollisia lähtökohtia.
Hieman yksioikoinen tulkinta koska tästä seuraisi jännittäviä asioita ja kysymyksiä. Em. käsitys voidaan myös kirjoittaa muotoon;
Puolue saa ajaa vain ateismiin perustuvia arvoja.
Kaikkien ihmisten ja kaikkien puolueiden arvomaailma pohjautuu "johonkin". Jos kielletään puolueiden toiminta mikäli niiden ajamilla arvoilla on uskonnollisia lähtökohtia niin eikö pidä myös kieltää myös sellaisen poliitikkojen toiminta jotka ajavat arvoja joilla on heidän omassa arvomaailmassaan uskonnolliset perusteet, eli siis kaikkien paitsi ateistipoliitikkojen toiminta. Muutoin tällaiset ihmiset saattaisivat ajaa uskonnollisia arvojaan puolueissa jotka eivät tunnusta uskonnollisia arvoja lähtökohdikseen. Toisaalta eikö myös pitäisi kieltää sellaisilta ihmisiltä äänestysoikeuskin jotka äänestävät uskonnollisen arvomaailman pohjalta, eli siis kaikilta paitsi ateisteilta. Jos tällaisia ihmisiä on paljon, kuten länsimaissakin on, niin hehän saattaisivat saada ajetuksi omia uskonnollisia arvojaan äänestämällä sitä puoluetta joka syystä tai toisesta ajaa samankaltaisia arvoja.
Jos tämä alkaa kuulostaa yhä enemmän hullunkuriselta niin esitetäänpä seuraavanlainen kysymys;
Pitääkö puolueen saada ajaa millaisia arvoja tahansa kunhan niillä ei ole uskonnollisia lähtökohtia?
Jostain syystä tietynlaiset ei-uskonnolliset puolueet ovat kiellettyjä useissa länsimaissa.
Plus kokeilin tuoda esimerkin että tässäkin maassa ja maanosassa on ihmisiä jotka sotkevat uskonnon ja politiikan keskenään. Ainakin puolueensa nimessä. Esimerkkinä Angela Merkel on Saksan kristillisdemokraattisen unionin kannattaja.
Niin ei liene kenellekään yllätys että perinteisesti kristillisissä länsimaissa on kristillisiin arvoihin perustuvia puolueita ja niissä sekä kristittyjä toimijoita sekä kannattajia. Jostain syystä näiden puolueiden toimintaa ei silti ole kielletty, miksi kummassa? Mahtaisiko asialla olla jotain tekemistä ei niinkään arvojen lähtökohtien kanssa vaan itse niillä arvoilla, millaisia arvoja ajetaan ja miten hyvin ne istuvat länsimaisen demokratian pirtaan. Hmm HMM?!
Koska on viimeisimmän ison maailmanlaajuisen rähinän jälkeen ymmärrettiin ettei demokratioissa ole järkevää sallia demokratian lopettamiseen tähtääviä totalitarismiin pyrkiviä puolueita niin ei vastaavaa ole järkevää sallia nytkään. Ei edes nykyisessä toiseudensuvaintahurmoksessa, koska jos islamismi saa tahtonsa läpi millä tahansa keinoin mukaanlukien poliittinen se suvaitsevainen hurmos loppuu hyvin pian, ateistien kohdalla islamilaisten lakien mukaan myös elämä.
Mutta Merkel! Mutta Räsänen!? No, ajaako CDU tahi kotomaiset kristilliset demokratian lopettamiseen pyrkivää totalitaristista teokratiaa? Suomen Islamilainen Puolue on ilmoittanut pyrkivänsä juuri tähän.
Se ei muuten nimestään huolimatta ole ainakaan vielä oikea puolue vaan rekisteröity yhdistys. Jos ajatellaan asia suomalaisten muslimien edun kannalta niin aika ei ole otollinen tällaiselle puolueelle. Eivät he tyhmiä ole. Suurin osa viimeisen reippaan kahdenkymmenen vuoden aikana tänne tupsahtaneista muslimeista on yhä edelleen sosiaalisten avustusten varassa, kuin myös suurin osa uusista muslimimaahanmuuttajistakin. Kyllä muslimiyhteistö tajuaa ettei heidän
vielä kannata järkätä tosissaan mitään islamipuoluetta koska he ovat vielä kohtalaisen pieni vähemmistö. Heille on paljon järkevämpää jatkaa niiden suomalaisten puolueiden äänestämistä jotka a) toiseushurmoksessaan vaativat että suomeen on tuotava aina vain enemmän muslimeja, b) tekevät parhaansa että näillä olisi kattava sosiaalinen tuki minkä varassa lokoisaa olla tekemättä mitään c) suvaitsemishurmoksessaan katsovat että on paljon tärkeämpää että suomalaiset suvaitsisivat tulijoiden kulttuuria ja tapoja kuin toisinpäin ja d) mediaa ja julkista puhetta taitavasti kontrolloimalla heiluttelevat vihapuhe/razze-leimakirvestä soraäänien tukahduttamiseksi. Tällaisia puolueita alkavat olla lähes kaikki mutta etunenässä nyt tietysti demarit, arhinmäkeläiset ja
vihreät.