Hallinkorva
Ylipäällikkö
Jäsen elso taitaa nyt vedättää hitus pikkusen.
En nyt ihan popkornia syönyt täällä, mutta lihapiirakkaa mutustelin ja vaikeata on syöminen, kun maha hytkyy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jäsen elso taitaa nyt vedättää hitus pikkusen.
Paitsi että haluaisivat, jos isot pojat - tasavallan presidentti ja pääministeri - avoimesti liputtaisivat sen puolesta.Niin, se olisi ratkaisu Suomelle, jos suomalaiset sitä haluaisivat. Eivät halua.
Tuossa vaiheessa mennään määräenemmistöllä joten....Kyllä tuossa jotain jujua on. Liittovaltiolla olisi oikea ulko- ja turvallisuuspolitiikka. Myös pakolaispolitiikka. Se mikä pelottaa on tietysti, että millainen. Minkä verran osavaltiolla olisi mahdollisuuksia, kun keskusvalta päättäisi, että tuollahan sitä metsää on: sinne.
Kyllähän Juncker on kovasti tuota yrittänyt, mutta ei Euroopan tilanne siitä ole parantunut,Viime aikoina on tullut ajatus mieleen, että Neuvostoliitto kesti niin kauan, koska sen johtajat olivat usein humalassa.
Nimittäin, olisiko Eurooppa paremmassa tilanteessa, jos EU johtajat olisivat olleet ympäripäissään, koko vuoden 2015 ja 16.
Kyllä se ihan tosissaan on.Jäsen elso taitaa nyt vedättää hitus pikkusen.
Kyllähän Juncker on kovasti tuota yrittänyt, mutta ei Euroopan tilanne siitä ole parantunut,
Paitsi että haluaisivat, jos isot pojat - tasavallan presidentti ja pääministeri - avoimesti liputtaisivat sen puolesta.
Mikä merkittävä puolue meillä tai muissa EU-jäsenvaltioissa yrittää heittää yli laidan yhtäkään näistä
Kyllä tuossa jotain jujua on. Liittovaltiolla olisi oikea ulko- ja turvallisuuspolitiikka. Myös pakolaispolitiikka. Se mikä pelottaa on tietysti, että millainen. Minkä verran osavaltiolla olisi mahdollisuuksia, kun keskusvalta päättäisi, että tuollahan sitä metsää on: sinne.
Aivan ja tässä kohden ei voi kuin ihmetellä toisella kaudellaan olevan TP:n radiohiljaisuutta. Mikä pääministeri vetäisi vastapalloon ulkopolitiikan auktoriteetin murahdettua?Niin. Missä vaiheessa alkavat liputtamaan asian puolesta? Voin kertoa senkin. Myöhässä.
Oligarkia ei ole vapaata markkinataloutta ja siitähän tuossa 'yksityistämisessä' on kyse.
Siitä itsekin olen samaa mieltä, että EU saisi pyrkiä vahvaksi "valtioksi" ullkopolitiikankin suhteen. Mutta tämä ei mielestäni edellytä nykyisenkaltaista epädemokraattista ja kansasta etäällään toimivaa EU:ta. Oma ihannemallini olisi jotakuinkin EU = kansallisten ministerien yhteistyöhön pohjautuva klubi. Sen sijaan EU-parlamentin, EU-komissaarit yms. EU:n eikä oman maansa leivissä olevat toimijat heittäisin hevonkuuseen.Kyllä tuossa jotain jujua on. Liittovaltiolla olisi oikea ulko- ja turvallisuuspolitiikka. Myös pakolaispolitiikka. Se mikä pelottaa on tietysti, että millainen. Minkä verran osavaltiolla olisi mahdollisuuksia, kun keskusvalta päättäisi, että tuollahan sitä metsää on: sinne.
Miljooniin kiinni tappamalla mummot nälkään ja omiin paskoihinsa. Siinä kokoomus tänään ja se paljon mainostettu yksityistäminen. Hyvältä näyttää, kerrassaan.
EU-komissio kasvattaisi Euroopan unionin budjettia lähivuosina ja ehdottaa uusia menoja. Puolustustutkimus, rajaturvallisuus ja Erasmus-ohjelman laajentaminen ovat esimerkkejä kohteista, joihin komissio ohjaisi lisää rahaa.
Komission keskiviikkona antama esitys käynnistää virallisesti jäsenmaiden neuvottelut vuosien 2021–2027 budjetista. Edessä on kova vääntö, sillä osa jäsenmaista haluaisi säästää kokonaan Britannian jättämän aukon EU:n budjetissa. Myös Suomen kannan mukaan "pienempi EU tarkoittaa pienempää budjettia". Komissio esittää, että budjetin sitoumukset olisivat seuraavalla budjettikaudella 1 279 miljardia euroa. Budjetti olisi noin 1,1 prosenttia jäsenmaiden yhteenlasketusta bruttokansantulosta, kun osuus on nyt noin yhden prosentin.
Leikkuri iskisi yhteiseen maatalouspolitiikkaan ja alue- eli koheesiorahoihin. Molemmista leikattaisiin noin viisi prosenttia. Maatalous ja koheesio ovat budjetin ehdottomasti isoimmat menoluokat. Suomelle tärkeä harva asutus olisi säilymässä yhtenä koheesiorahojen jakokriteerinä. Jakokriteereitä tulee odotetusti aiempaa enemmän. Talouskehitys pysyy keskeisenä, mutta lisäksi huomioon otettaisiin esimerkiksi siirtolaisten vastaanottaminen.
Ulkorajojen valvontaan ja maahanmuuton hallintaan komissio esittää 33 miljardia euroa, mikä on tuntuvasti aiempaa 13 miljardia enemmän. Rahalla voitaisiin palkata 10 000 uutta rajavartijaa. Puolustusrahasto kasvaisi merkittävästi, 13 miljardiin euroon, nykyisestä kokeiluvaiheesta.
Komission keskiviikkona antama esitys käynnistää jäsenmaiden väliset neuvottelut, jotka kestävät todennäköisesti ainakin vuoden.
– Lopulliset päätökset todennäköisesti siirtyvät Suomen puheenjohtajuuskaudelle syksylle 2019, Sipilä arvioi.
Siitä itsekin olen samaa mieltä, että EU saisi pyrkiä vahvaksi "valtioksi" ullkopolitiikankin suhteen. Mutta tämä ei mielestäni edellytä nykyisenkaltaista epädemokraattista ja kansasta etäällään toimivaa EU:ta. Oma ihannemallini olisi jotakuinkin EU = kansallisten ministerien yhteistyöhön pohjautuva klubi. Sen sijaan EU-parlamentin, EU-komissaarit yms. EU:n eikä oman maansa leivissä olevat toimijat heittäisin hevonkuuseen.
For hard-up EU governments, “golden” visa and citizenship schemes look like a one-way bet. They offer passports or residency to non-EU citizens making big investments in their countries. But such schemes also create resentment by offering the oligarch class rights that then apply across the passport-free Schengen zone, or the whole EU, without jumping through the same hoops — such as language knowledge or links to the country — as other applicants. Worse, they are open to abuse for money laundering, tax evasion and corruption. The clampdown the European Commission launched this week is long overdue — though its powers to enforce it alone are limited.
Golden visas have certainly lived up to their name. Research from Global Witness and Transparency International suggests the EU’s 28 member states have won about €25bn of foreign direct investment through them over the past 10 years. Almost everyone is involved. Three countries — Malta, Cyprus and Bulgaria — grant passports while 20, including the UK, France and Italy, offer more limited residency rights in return for investment in property, government bonds or direct contributions to the government budget.
https://www.ft.com/content/b6589fdc-1f0b-11e9-b126-46fc3ad87c65?desktop=true&segmentId=7c8f09b9-9b61-4fbb-9430-9208a9e233c8#myft:notification:daily-email:content
Mutta tämä ei mielestäni edellytä nykyisenkaltaista epädemokraattista ja kansasta etäällään toimivaa EU:ta