Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nyt EU haluaisi muuttaa myös juomavedenkäsittelyn
EU:n juomavesidirektiivi tietäisi jopa miljardien jättilaskua - Suomelta kriittinen kanta - Suomen Uutiset
EU-komissio haluaa puuttua vesilaitteistoissa käytettäviin materiaaleihin juomavesidirektiivin avulla. Komission ehdotuksen keskeisin ongelma Suomen kannaltawww.suomenuutiset.fi
EU haluaa lisää valtaa
Euroopan parlamentti haluaa muutoksia ja lisää valtaa EU:lle
Euroopan parlamentti ehdottaa muutoksia EU:n perussopimuksiin.www.mtvuutiset.fi
Hallitusohjelmassa sanotaan, että Suomen edunvalvonta EU:ssa laitetaan kuntoon. Tuntuu pitävän yhtä hyvin kuin rajat.
Eiköhän se parlamentissa oikene. Näin näille yleensä käy kun komissio viisaudessaan esittää kaikenlaista.Ainakin Suomi yrittää vastustaa vesidirektiiviä.
Suomi ei hyväksy 3,5 miljardiin nousevaa EU:n juomavesisäännöstä – Komissioon oltu jo yhteydessä
Eduskunnan suuri valiokunta ja valtioneuvosto eivät hyväksy suomalaisille jopa 3,5 miljardin euron vuosilaskun tuovan juomavesidirektiivin täydentäviä säädöksiä. Suuri valiokunta linjasi asiasta perjantaina.www.iltalehti.fi
EU vaalit tuntuivat joskus aikoinaan etäisiltä ja merkityksettömiltäkin. Mutta EU on noussut niin voimakkaasti uhkaamaan kansallista päätösvaltaa sekä alkanut sekoilemaan näiden yhteisvelkojen ja verojen kanssa, että EU vaalit ovat ihan yhtä tärkeät kuin eduskuntavaalitkin.Eiköhän se parlamentissa oikene. Näin näille yleensä käy kun komissio viisaudessaan esittää kaikenlaista.
Viime viikolla parlamentti kaatoi pakkausdirektiviin tiukennukset ja saamme edelleen ostaa maitomme kartonkitölkeistä ja Kotkassa jatkuu muovittomien kartonkikuppien teko.
Kannattaisi Suomessakin jo herätä siihen, että parlamentissa istuvilla MEP:eillä on oikeasti valtaa ja on erittäin tärkeää valita sinne oikeat edustajat. Taas ensi kesänä liian iso osa suomalaisistakin jättää äänestämättä.
Jos Suomen oma velkaantuminen jatkuu tätä tahtia, niin pian yhteisvelat ja -verot ovat meille siunaus. Velkamme maksaa joku muu.EU vaalit tuntuivat joskus aikoinaan etäisiltä ja merkityksettömiltäkin. Mutta EU on noussut niin voimakkaasti uhkaamaan kansallista päätösvaltaa sekä alkanut sekoilemaan näiden yhteisvelkojen ja verojen kanssa, että EU vaalit ovat ihan yhtä tärkeät kuin eduskuntavaalitkin.
Suomi sai kokonaista kahden vuoden lykkäyksen. V*tun hyvin neuvoteltu taas Suomen alistujilta.Eiköhän se parlamentissa oikene. Näin näille yleensä käy kun komissio viisaudessaan esittää kaikenlaista.
Viime viikolla parlamentti kaatoi pakkausdirektiviin tiukennukset ja saamme edelleen ostaa maitomme kartonkitölkeistä ja Kotkassa jatkuu muovittomien kartonkikuppien teko.
Kannattaisi Suomessakin jo herätä siihen, että parlamentissa istuvilla MEP:eillä on oikeasti valtaa ja on erittäin tärkeää valita sinne oikeat edustajat. Taas ensi kesänä liian iso osa suomalaisistakin jättää äänestämättä.
Perussuomalaiset on oikeassa, että tuosta puulaakista pitää päästä jollakin aikavälillä eroon.EU:n direktiivi uhkaa tuoda jättilaskun Suomelle
Juomavesidirektiivin toimeenpano voi johtaa vesilaitteistojen tiuhaan uusimiseen ja terveyshaittojen kasvamiseen. Kiinteistöliiton mukaan miljardien eurojen vuosittaiset putki-investoinnit ovat riskialttiita.www.is.fi
Mahtava lasku tulossa, turhaan vielä, sikäli kun tuo läpi menee.
Pölhö, pölhömpi, EU-komissio.
EU:n kiistelty ennallistamisasetus hyväksyttiin parlamentissa
Pettynyt Mauri Pekkarinen (kesk): ”Kysymys on kuitenkin miljardeista euroista.”
Pekkarinen: ”Jäi erityisesti Suomen kannalta huonoksi”
Vastaan äänestänyt Pekkarinen sanoo, että komission alkuperäinen esitys olisi merkinnyt merkittäviä rajoitteita erityisesti suopohjaisten metsä- ja maatalousmaiden käytölle.
– Alkuperäisen esityksen kustannukset olisivat olleet Luonnonvarakeskuksen mukaan Suomelle noin 13–19 miljardia euroa, Pekkarinen sanoo tiedotteessaan
Parlamentin ja neuvoston käsittelyissä ja sen jälkeen vielä kolmikantaneuvotteluissa asetukseen tehtiin Pekkarisen mukaan oikean suuntaisia korjauksia.
– Näistä huolimatta ennallistamisasetuksen kokonaissisältö jäi erityisesti Suomen kannalta huonoksi. En voinut tukea sitä loppuäänestyksessä