EU - onko järkee vai ei?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja vlad
  • Aloitus PVM Aloitus PVM
Missäs arvoyhteisö Eu:n demokrattinen päätöksenteko on ja viipyy kun pitäisi rankaista ja antaa potkut Junckerille kun rikkoo itsevaltaisesti Eu:n sääntöjä...?:rolleyes:


"EU- vuosisadan menestystarina vailla vertaa"....:confused:
 
@Mustaruuti Veronkiertodirektiivi esimerkkinä tapauksista joissa yritykset eivät saaneet lobattua haluamaansa suuntaa, vaan palvelee enemmän kansalaisten etua:
Veronkierrolle halutaan loppu – direktiivi sai alustavan sinetin

Euroopan unionin valtiovarainministerit pääsivät perjantaina alustavaan sopuun veronkierron vastaisesta direktiivistä, jolla pyritään saamaan kuriin yritysten verosuunnittelu.

Tarkoituksena on, että uusi direktiivi pakottaa EU-jäsenmaat sulkemaan porsaanreikiä, joiden avulla monikansalliset yritykset ovat voineet välttää suuret verolaskut tai jättää verot maksamatta kokonaan EU-alueella.

Euroryhmän puheenjohtaja Jeroen Dijsselbloem sanoi, että direktiivillä on merkittävä vaikutus sekä yritysten maksamien verojen määrään että siihen, mihin ne maksetaan.

Direktiivi esimerkiksi rajoittaa sitä, missä määrin yritykset voivat siirtää voittojaan veroparatiiseihin ja miten paljon ne voivat siirtää rahoja edestakaisin tytäryhtiöidensä verkostossa pienentääkseen verotaakkaansa.


Direktiivi tulee hyväksytyksi maanantaina, ellei mikään maa vastusta sen voimaantuloa sitä ennen. Belgian ja Tsekin valtiovarainministerit pyysivät lisää harkinta-aikaa.

EU arvioi, että jäsenvaltiot menettävät vuosittain 70 miljardia euroa yritysten veronkierron vuoksi.
http://www.taloussanomat.fi/politii...ivi-sai-alustavan-sinetin/20166609/12?rss=t96
 
@Mustaruuti Veronkiertodirektiivi esimerkkinä tapauksista joissa yritykset eivät saaneet lobattua haluamaansa suuntaa, vaan palvelee enemmän kansalaisten etua:

http://www.taloussanomat.fi/politii...ivi-sai-alustavan-sinetin/20166609/12?rss=t96

Vähän liittyen Glyfosaattiin, tässä oli tämä mehiläisten mahdollinen tappaja.

EU kielsi mehiläisten joukkokuolemiin liitetyn aineen – Suomi oli hiljaa
http://www.uusisuomi.fi/tiede-ja-ymparisto/58693-eu-kielsi-mehilaisten-joukkokuolemiin
 
  • Tykkää
Reactions: krd
Vähän liittyen Glyfosaattiin, tässä oli tämä mehiläisten mahdollinen tappaja.

EU kielsi mehiläisten joukkokuolemiin liitetyn aineen – Suomi oli hiljaa
http://www.uusisuomi.fi/tiede-ja-ymparisto/58693-eu-kielsi-mehilaisten-joukkokuolemiin
Niinpä. Ja ei pelkästään neonikotinoidit vaan niiden yhteisvaikutus pyretroidien kanssa:http://www.uusisuomi.fi/tiede-ja-ym...aisten-joukkokuolemat-sittenkin-ihmisen-syyta
Yhteisvaikutukset on monesti työläitä selvittää.
 
tuli sitten tälläine linkistä, onkohan poistettu?

Sivua ei löydy
Pyydettyä sivua "/tiede-ja-ymparisto/58693-eu-kielsi-mehilaisten-joukkokuolemiin" ei löytynyt.
 
No, nyt nähdään arvasivatko oikein. Jos mehiläisiä edelleen kuolee massoittain, niin tiedämme vastauksen.

Joo, tuohan on hyvä tapa testata asiaa. Asia saattaa olla osin monen tekijän yhteisvaikutus, kuten krd mainitsi. Sitä mehiläisten massakatoahan on tutkittu jo pidempään, mutta selvyyttä siihen ja sen syihin on ollut vaikea saada.
 
Vähän liittyen Glyfosaattiin, tässä oli tämä mehiläisten mahdollinen tappaja.

EU kielsi mehiläisten joukkokuolemiin liitetyn aineen – Suomi oli hiljaa
http://www.uusisuomi.fi/tiede-ja-ymparisto/58693-eu-kielsi-mehilaisten-joukkokuolemiin

Onko mitään mitä EU ei olisi kieltämässä on syytä tai ei?

http://www.mtv.fi/lifestyle/koti/ar...hdeksan-kuukautta-vanhoilta-vauvoilta/5569512

Lasten peitot syynissä – EU kieltämässä peitot alle yhdeksän kuukautta vanhoilta vauvoilta?
 
Sama jatkuu on päätetty ei ole päätetty ja tälläviikolla päätetään ja jos ei päätetä juuri nyt niin sitten joskus

Jääkausi jatkuu itärajalla
PolitiikkaKansantalousEUVenäjä

2016064698073.jpg

Siltojen rakentelua. EU-komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker osallistui Pietarin kansainväliseen talousfoorumiin viime viikolla. KUVA: EPA

Jäässä näkyy pieniä säröjä. Osa EU-maista olisi jo valmis harkitsemaan Venäjän vastaisten pakotteiden lieventämistä.”

EU-maat päättävät tällä viikolla Venäjän vastaisten pakotteiden jatkosta. Pakotteet todennäköisesti jatkuvat ainakin vuoden 2016 loppuun saakka. Minskin sopimuksen noudattamisessa ei ole tapahtunut sellaista etenemistä, että pakotteista voitaisiin luopua.

EU haluaa raivata pakotteet pois pöydältä ennen ensi viikon huippukokousta. Päämiehillä on Britannian kansanäänestyksen jälkeen muutakin pohdittavaa. Jäätynyt konflikti jatkuu siis näillä näkymin ainakin seuraavat puoli vuotta.

Jäässä näkyy kuitenkin pieniä säröjä. Osa EU-maista - Unkari, Kreikka ja Italia - olisi jo valmis harkitsemaan pakotteiden lieventämistä. Myös Saksan ulkoministeri Frank-Walter Steinmeier on sanonut, että pakotteita voitaisiin muokata, jos Venäjä ja Ukraina etenevät Minskin sopimuksen voimaansaattamisessa.

EU-komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker osallistui viime viikolla Pietarin kansainväliseen talousfoorumiin ja tapasi samalla presidentti Vladimir Putinin. Arvostelijat epäilivät vierailun hyötyjä ja arvelivat, että Venäjä käyttää EU:n rakoilua vain hyväkseen. Juncker vastasi rakentavansa ainoastaan siltoja talouskysymyksissä.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö joutui puolestaan maanantaina vastaamaan ruotsalaisten kansanedustajien ihmettelyyn, miksi Suomi on kutsunut Putinin Kultarantaan heinäkuussa. Niinistö puolustautui sanomalla, että on tärkeää pitää yllä dialogia Venäjän kanssa ja tehdä samalla selväksi, että se on toiminut väärin Krimillä ja Itä-Ukrainassa.

Venäjän talouskehitys on ollut viime vuosina surkeaa, ja pakotteet ovat sitä osaltaan heikentäneet. Viime vuonna Venäjän talous supistui 3,7 prosenttia, ja alkuvuonna supistuminen jatkui 1,2 prosentin vauhtia.

Suomen Pankin Siirtymätalouksien tutkimuslaitoksen mukaan pohjakosketus Venäjän taloudessa on ehkä saavutettu. Teollisuustuotanto on jo hieman piristynyt, mutta yksityinen kulutus laahaa yhä perässä.

Suuri merkitys Venäjän taloudelle on öljyllä, joka on vähän kallistunut alkuvuoden pohjanoteerauksesta.

Öljyn hinnannousu ei yksin pelasta Venäjän taloutta. Turun kauppakorkeakoulussa Venäjän-kauppaan erikoistunut professori Kari Liuhto ennustaa Venäjän talouden romahtavan lähivuosina, ellei Putin ryhdy merkittäviin talousuudistuksiin (TS 20.6.). Romahduksella olisi myös turvallisuuspoliittisia seurauksia, joihin Suomen on syytä varautua.

Pakotteiden nurkkaan ajama Venäjä ei kykene toteuttamaan tarvittavia uudistuksia. Pattitilanne on pyrittävä avaamaan. Ratkaisun löytämiseksi Venäjää ei pidä eristää, vaan keskusteluyhteys on säilytettävä.
 
http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2016/06/terrorismin-kasvu-kertoo-politiikan.html

Terrorismin kasvu kertoo politiikan rappiosta


Friedrich Nietzsche totesi aikoinaan, että paras keino vahingoittaa jotakin asiaa on puolustaa sitä väärillä perusteilla. Terroristit puolustavat asioitaan väärillä ja kestämättömillä perusteilla.

Britannian EU-jäsenyyttä kannattavan labour-poliitikko Jo Coxin murha ei olisi voinut ajoittua EU-kriitikoiden kannalta huonompaan aikaan. Kansanäänestykseen on aikaa muutama päivä, ja tapaus voi kääntää osan empivistä EU-jäsenyyden jatkamisen kannalle.

Viimeisimmät mielipidetiedustelut tosin osoittavat, että Coxin murhan jälkeen EU-eron kannatus nousi 7 prosenttiyksikköä. Tilanne on täpärä, sillä tutkimusyhtiö Quriouslyn mukaan 52 prosenttia briteistä aikoo äänestää eron puolesta. The Observerin sunnuntaina julkaiseman tiedustelun mukaan tilanne on tasan, ja sekä erolla että jäämisellä olisi 44 prosentin kannatus.

Niinpä myös median peli kovenee. Näyttöä lehtiväitteistä, joiden mukaan teko olisi ollut suunnattu harkitusti EU-eron puolesta, ei ole liioin löytynyt. Murhaaja Thomas Mair on todettu mielenterveysongelmaiseksi, eikä hän silminnäkijöiden mukaan huutanut ”Britain first”. Halu sitoa poliittinen EU-kritiikki yksittäisen hullun tekemisiin edustaa yritystä tahria EU:ta eroamista kannattavien maine. ”Tekojen propagandana” tunnettu anarkismi (käsite on peräisin italialaiselta Carlo Cafierolta) ei ole tainnut vaikuttaa ainakaan toivotusti.

Mistä onkaan kotoisin käsitys, että terrori-iskun yhteydessä pitää aina huutaa jotakin? ” – Noh, huudahtihan Abraham Lincolninkin surmaaja tunnetusti ”Sic semper tyrannis! [Näin käy aina tyranneille!]”. Thomas Jefferson puolestaan lausui, että ”vapauden puuta on aika ajoin kasteltava marttyyrien ja isänmaanystävien verellä”. Ja Søren Kierkegaard totesi, että ”tyrannin valta päättyy hänen kuolemaansa, mutta marttyyrille kuolema merkitsee hänen valtansa alkua” – tavanomaisimpia kliseitä toistaakseni.

Saa nähdä, miten käy Brexitin (Britannia exit) tapauksessa. Poliittinen murha on useasti ollut historian käännekohta. Käänteen suunta ja oikeutus riippuu siitä, kuka tai mikä lopultakin on uhri, ja kuka on marttyyri? Kuka kannattaa tyranniaa ja kuka vastustaa sitä?

Kenen hyvä?

Muuan sosiaalidemokraattinen nuorisopoliitikko ihmetteli blogikirjoituksessaan, miksi surmataan ihminen, jotka ”halusi kaikille hyvää”. – Kas, ilmiö johtuu siitä, että ”hyväksi” sanotut asiat eivät välttämättä olekaan sitä valistusfilosofista yhteishyvää (bien commun), joka perustuisi egaliteetin ja maltillisuuden henkeen. EU:ssa ”hyvän” ajaminen ”kaikille ihmisille” on edustanut entistä useammin jonkin pienen kuppikunnan, suurten talousorgaanien tai uskonnollisen despotian, kuten islamin, valtaa. Ja niitä on ajettu voimakkaasti juuri EU:n tukemaan maahanmuuton ja rajattomuuden kautta.

Myös valistusaatteeseen sisältynyt yhteishyvän ihanne alkoi mädäntyä, kun yhteishyvän valiokunta (Comité du salut public) vuonna 1793 anasti vallan Ranskassa, ja alkoi Maximilien Robespierren johdolla hirmuvallan aika. Hänkin ”halusi kaikille hyvää”, minkä tuloksena giljotiinin terän alle joutui lähes 20 000 ihmistä. Näin tuli osoitetuksi, että ”lyhin askel maailmassa on askel hyvästä pahaan” (tai – ollakseni sarkastinen – samaa tietä takaisin).

Euroopan unionin sosiaali- ja arvoliberaali idea on kaunis, mutta tosiasiassa EU:sta on tullut USA ilman sähkötuolia – tai Neuvostoliitto ilman vankileirien saaristoa, aivan niin kuin The Guadrian-lehden päätoimittaja arveli ajankohtaisessa kirjoituksessaan. EU muistuttaa myös kommunistista kapitalismia Kiinaa siinä, että EU:ssakin poliittinen valta on keskitetty komissiolle ja taloudellinen valta suuryrityksille.

EU:n loivat toisesta maailmansodasta traumatisoituneet poliitikot, jotka säikähtelivät vähäisimpiäkin kansallismielisyyden varjoja ja halusivat estää Saksaa nousemasta liian vahvaksi kansantaloudeksi. Niinpä valtaa alettiin siirtää kansallisvaltioista Brysseliin ja Strasbourgiin. Nyt poliittisen vallan enin osa on siellä ja julkinen taloudellinen valta Euroopan keskuspankin pääkonttorissa Frankfurtissa.

Eurooppaa johtavat ituhipit

”Eihän tässä näin pitänyt käydä”, sanoi sitten pitkän linjan ammattipoliitikko Väyrynen. EU:n totalitarisoituminen ei ole ihme, sillä monet johtavat EU-poliitikot ovat olleet kommunisteja tai sosialisteja. Esimerkiksi komission entinen puheenjohtaja José Manuel Barroso oli alun perin yksi maanalaisena toimivan maolaisryhmän ja Portugalin kommunistisen työväenpuolueen liidereistä. Heidän ihanteensa tulivat paljolti samoista lähteistä kuin Baaderin ja Meinhofin.

Kansallisten etujen edistäminen on torpattu EU:n internationalistisen idean vahvistamiseksi sillä, että komissioon on valittu jäsenvaltioista lähinnä integraation syventämistä, liittovaltiota, rahaunionia, maahanmuuttoa, rajavalvonnan vähentämistä, sensuuria, velkojen yhteisvastuullistamista, ilmastosopimuksiin hirttäytymistä, direktiivien lisäämistä, firmojen veropakolaisuutta ja yksilöiden talouden tarkkailua kannattavia sosialisteja, kommunisteja, porvareita ja vihreitä.

Näin on ollut, koska komissaareja ei Euroopan unionissa valita kansanvaaleilla, vaan heidät valitsee EU-maiden johtajatroikan yhdessä päättämä puheenjohtaja ”EU-maiden tekemien ehdotusten perusteella”. Jo tästä lähtökohdasta on demokratia kaukana.

EU:n kurja tila johtuu siitä, että ituhipit johtavat Eurooppaa. Terrorismin nykyinen kasvu onkin merkki politiikan rappeutumisesta. EU:n internationalistinen poliittinen järjestelmä ei nauti kansalaisten luottamusta. Siksi kaduilla kuhisee ja paukkuu, ja vaikutusta tehostaa pakolaistulvan myötä leviävä islam. On kuitenkin väärin puhua ”terroristisesta politiikasta” tai ”poliittisesta terrorista”, sillä väkivalta ei alun alkaen kuulu politiikan määritelmään.

EU natisee liitoksistaan, ja valtioliittoa pitää koossa lähinnä Venäjän-uhka. Jos Venäjä palaisi demokratiaan, vetäytyisi Ukrainan alueelta ja muuttaisi ulkopolitiikkansa suunnan vähemmän aggressiiviseksi, se poistaisi nippusiteet EU-valtioiden ympäriltä. Myönteistä EU:ssa on viime vuosina ollut se, että unionin kautta on voitu vastustaa Venäjän harjoittamaa totalitarismia, mutta loogisesti ajatellen pahan välttäminen ei vielä ole hyvää.

Jos Britannia eroaa EU:sta, tämä indikoi, miten vastaava äänestys voisi päättyä myös muissa EU-maissa. Britannia ei ole kärsinyt laajan EU-kritiikin tavanomaisimmista taustasyistä lainkaan. Maa ei esimerkiksi kuulu euroalueeseen eikä Schengenin sopimukseen, ja myös jäsenmaksuista Britannia on neuvotellut vapautuksen. Niinpä on oletettavaa, että näiden systeemiongelmien piiriin kuuluvissa maissa vastustus olisi paljon korkeampaa ja riittäisi eroamiseen selvästi.

Euroopan neljä tietä

Omasta mielestäni jäsenyys EU:ssa ei enää palvele Suomen kansallista etua. Esimerkiksi pakolaiskriisiin ei ole pystytty löytämään toimivaa ratkaisua EU:n tasolla, vaikka EU olisi ollut oikea väline asian ratkaisemiseksi ja islamilaisen terrorismin pysäyttämiseksi. Epäonnistuminen johtuu siitä, että suuressa valtioliitossa ei voida saavuttaa tarvittavaa yksimielisyyttä, ja siksi valtioiden on pitänyt alkaa valvoa rajojaan jälleen itse valtakuntien rajoja pilkkanaan pitävän Schengenin sopimuksen ohi.

Euroopan kansakunnilla on edessään neljä mahdollista tietä. Nykyinen tie (1) johtaa aina vain syvemmälle integraation sysimustaan syleilyyn ja liittovaltion pimeään ytimeen, jossa velat, varat ja verotus katsotaan yhteisiksi, valtioiden itsemääräämisoikeus nujerretaan, ja kansalaisten taloudelliset ja poliittiset vapaudet otetaan pois esimerkiksi käteisen rahan ja sananvapauden – noiden vapauden viimeisten tunnusmerkkien – kuolettamisella.

Toinen (2) tie on nationalismin tie, joka syntyy vastustamaan vasemmistohegemonisen totalitarismin luomista. Se puolestaan johtaa fasistiseen yhteiskuntakäytäntöön, jossa lisätään elämäntapatarkkailua ja kansalaisvapaudet riistetään kansallisten etujen puolustamiseksi.

Kolmas (3) tie on sosialismin tie, jossa valtioiden velkoja ja kansakunnilta velkojen pantteina pois otettua varallisuutta aletaan lunastaa takaisin sosialismin keinoin. Tämä merkitsee pankkien sosialisoimista, liikepankeille luovutetun rahanluontijärjestelmän lopettamista ja sitä, että EKP ostaa valtioiden velkakirjat pois rahoittajilta laskien liikkeelle suuren määrän rahaa, mikä puolestaan merkitsee jättiläisinflaatiota ja tasaveroa kaikille. Finanssikuplan puhkaisemisesta seuraa hurjaa aineellista kurjuutta.

Neljäs (4) tie – ja samalla tie, jota itse haluaisin kuljettavan – on paluutie, jota kulkien Euroopassa palattaisiin hallitusti takaisin lähtökohtaan, eli itsenäisten kansallisvaltioiden järjestelmään. Tämä merkitsee valtioiden suvereenin poliittisen itsemääräämisoikeuden ja itsenäisen rahapoliittisen vallan palauttamista, kansallisen lainsäädäntövallan vahvistamista ja eurojärjestelmästä irtautumista.
 
Kalastus ja kalan myynti

Kalastuksessa ja kalan myynnissä oli käsittääkseni kaksi ongelmaa.

1. Kalan myynnissä oli aikamoinen villi länsi. Norjalaista lohta myytiin suomalaisena ja kalat olivat usein viikon verran tiskiin edes takaisin nosteltuja.

Kauppojen kalan myynti on härskiä hommaa
http://www.taloussanomat.fi/oma-rah...-kalan-myynti-on-harskia-hommaa/201239898/139

2. Kalastuselinkeino on ollut hiipumaan päin. Syynä esim. se, että harrastajakalastajat ovat myyneet kalaa ja asettaneet paineita varsinaisille kalastajille.

Uudistuksien tavoitteena on käsittääkseni ollut 1) suojata kansalaisia kalan myynnin epäkohdilta kiristimällä vaatimuksia ja 2) edistää pienimuotoisen ammattimaisen kalastuksen elintilaa

http://mmm.fi/kalastuslaki/kaupallinen-kalastus

http://www.esaimaa.fi/Online/2015/12/29/Kotitarvekalastaja ei saa enää myydä saalistaan kuin poikkeustapauksessa/2015120058381/4

--> Tässä tapauksessa EU on siis pyrkinyt edistämään sekä kansalaisten että pienkalastajien asemaa. Ei siis sorra kansalaisia.


Joo, pienkalastajien asemaa on edistetty kovasti järjettömillä hygienia- ja kylmäketjuvaatimuksilla jotka ovat edistäneet monen toimijan eläkkeelle. Muutama viimeinen mohikaani on jäänyt markkinoille.

Saahan direktiivin nimelliseksi tavoitteeksi laittaa vaikka mitä liirumlaarumia. Taitaa uusimman asedirektiivinkin tavoitteissa olla "aseenomistajien oikeuksien turvaaminen". Aseenomistajat itse eivät vaan ole kovin innoissaan oikeuksiensa turvaamisesta.
 
Tämähän on kuin EU`n suunnitelmataloudesta kaikki stemmaa, talouden ohjaus, persiillään oleva talous, hulluja ideoita suunnittelevat johtajat.

http://www.hs.fi/paivanlehti/23062016/a1466566454996

Kun sosialismi kohtasi Star Trekin
Vuonna 1971 Chilen presidentti Salvador Allende palkkasi englantilaisen konsultin rakentamaan utopistisen Cybersyn-tietokonejärjestelmän, joka ohjailisi maan taloutta
 
Who knows what tomorrow will bring?

If the UK decides to stay, it will be dull, BORING and safe.

If it decides to leave.... then its all down to the brexit camp to show they were not full of hot air! Time for them to show how Britain can be great again, and it wasnt all empty promises!
How hard they fail and how expensive the cost, who knows, but just like an episode of top gear..... it sure as hell aint gonna be dull!

Sadly, stay or leave, Britain will be a deeply divided country tomorrow!
Thanks Brexit referendum!
 

Joo, pienkalastajien asemaa on edistetty kovasti järjettömillä hygienia- ja kylmäketjuvaatimuksilla jotka ovat edistäneet monen toimijan eläkkeelle. Muutama viimeinen mohikaani on jäänyt markkinoille.

Saahan direktiivin nimelliseksi tavoitteeksi laittaa vaikka mitä liirumlaarumia. Taitaa uusimman asedirektiivinkin tavoitteissa olla "aseenomistajien oikeuksien turvaaminen". Aseenomistajat itse eivät vaan ole kovin innoissaan oikeuksiensa turvaamisesta.

Hmm...

Ymmärrän, että EU:n asedirektiivi korpeaa. Mutta ei nyt anneta sen sokaista ymmärrystä asioista.

Ei pienkalastajien asemaa ole edistetty kovasti järjettömillä hygienia- ja kylmäketjuvaatimuksilla. Niillä on pyritty takaamaan kansalaisille myytävien kalojen laatu läpi toimitusketjun.

Sitten on toiset määritteet, joilla pyritään edistämään pienkalastajien asemaa.

Kaksi eri asiaa siis. Kuten jo edellisessä viestissä avattiin.
 
Hmm...

Ymmärrän, että EU:n asedirektiivi korpeaa. Mutta ei nyt anneta sen sokaista ymmärrystä asioista.

Ei pienkalastajien asemaa ole edistetty kovasti järjettömillä hygienia- ja kylmäketjuvaatimuksilla. Niillä on pyritty takaamaan kansalaisille myytävien kalojen laatu läpi toimitusketjun.

Sitten on toiset määritteet, joilla pyritään edistämään pienkalastajien asemaa.

Kaksi eri asiaa siis. Kuten jo edellisessä viestissä avattiin.

No miksi toimijoita (sekä myyjiä että kalastajia) on sitten kadonnut parissa vuodessa iso määrä jos kerran niin hyvin on kalastajien asemaa turvattu?

Ja ne kylmäketjuvaatimukset ovat lähinnä absurdeja. Kala myytiin tuoreena suoraan veneestä tai jäätiskiltä. Kuinka monta sairastumistapausta tulee mieleen ennen direktiiviä? Ne ovat juuri sellaista tuubaa joilla ajetaan pienet toimijat markkinoilta jotta isot pääsevät jylläämään.
 
Ja ne kylmäketjuvaatimukset ovat lähinnä absurdeja. Kuinka monta sairastumistapausta tulee mieleen ennen direktiiviä?
Tämä! Miksi ihmeessä mennä korjaamaan jotain mikä ei ole rikki. Ymmärrän jos vuosittain sairastuisi suuri määrä ihmisiä pilaantuneen kalan takia mutten muista lukeneeni koskaan uutisissa semmoisesta epidemiasta.
 
Eu parlamentti näpertelee tyhjänpäiväisten asoiden kanssa kun eivät muuhun pysty ja ovat saaneet aikaiseksi kansalaisten elämää hankaloittavia turhake direktiivejä....no nyt alkaa kansalaisten mitta olla täynä Eu:n turhuuksien turhuutta ja kansalaisten elämästä irraallaan olevan toiminnan kanssa...

Eu toteuttaa N-liitonkaltaista suunnitelma ja säätelytaloutta eikä laantumisen merkkejä ole näköpiirissä
 
Back
Top