Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Hienoa, kun kerrot konetyypistä näin seikkaperäisesti ja taustoittavasti.1957
North American Aviation vastaanottaa tilauksen rakentaa strateginen ydinpommittaja jonka:
Paino on 500,000 lb ( 226 tonnia )
Pituus 200 ft (61 m)
Lentokorkeus 75,000 ft ( 23 km )
Matkalentonopeus 2000 mph ( 3200 km/h)
1964
Se lentää. . . .
Asento ja kättä lippaan Candy Bomberille.Berliinin ilmasillan tunnettu veteraani Gail Halvorsen siirtyi Varjolaivueeseen 101 vuoden iässä. Tuli kuuluisaksi siitä että tiputteli koneestaan karkkia Berliinin lapsille.
Rosinenbomber Gail Halvorsen: Luftbrücken-Veteran mit 101 gestorben
Trauer um Gail Halvorsen, Erfinder der Rosinenbomber, Held der Berliner Luftbrücke.www.bild.de
Asento ja kättä lippaan Candy Bomberille.
Itäsaksalaistyöläiset esittelevät paraatissa upouusia tietokoneita. Kuva vuodelta 1987. Muistaakseni derkkujen Robotronit olivat aika lailla IBM:n laittomia kopioita. Teollisuusvakoilulla oli oma roolinsa.
Katso liite: 56785
Suomeen tuotiin 1960-70 -luvuilla niin paljon traktoreita Englannista, että siellä epäiltiin, että Suomi välitti niitä salaa Neuvostoliittoon. Olihan pieni Suomi niiden merkittävin vientimaa brittiläisen imperiumin ulkopuolella.Suomi oli yksi väylä, mitä kautta tietoa vuosi ja hi-tech tavaraa kulki kasarilla itään. Suomalaiset tutkimuslaitokset olivat välillä vaikeuksissa kun tutkimuslaitteita ei tahdottu saada ostetuksi. Jenkit oikeutetustikin pelkäsivät, että tavarat päätyvät kuitenkin itäblokkiin jollain veivauksella.
Itäsaksalaistyöläiset esittelevät paraatissa upouusia tietokoneita. Kuva vuodelta 1987. Muistaakseni derkkujen Robotronit olivat aika lailla IBM:n laittomia kopioita. Teollisuusvakoilulla oli oma roolinsa.
Katso liite: 56785
Eivät tunteneet suomalaista maatalouspolitiikkaa ja voivuoria.Suomeen tuotiin 1960-70 -luvuilla niin paljon traktoreita Englannista, että siellä epäiltiin, että Suomi välitti niitä salaa Neuvostoliittoon. Olihan pieni Suomi niiden merkittävin vientimaa brittiläisen imperiumin ulkopuolella.
Kylmän sodan ja YYA-sopimuksen vuosina ei ollut suotavaa puhua ääneen Neuvostoliitosta potentiaalisena vihollisena. Niinpä mm. sotaharjoituksissa käytettiin eräänlaisena kiertoilmaisuna kyseistä harjoitusvahvuusluetteloa, joka mallinsi aika lailla 1:1 organisaatioltaan ja vahvuudeltaan vaikkapa neuvostoarmeijan divisioonan. Tätä suurvaltavihollista vastaan lukuisat varusmiesikäluokat sitten sotivat loppusotansa. Käsittääkseni tässä B on neuvostoarmeija ja C on Yhdysvallat / geneerinen NATO-organisaatio.
Katso liite: 56313
Mie oon kauan halunnut tutustua noihin
On ihan mielenkiintoista luettavaa.
Onkohan noita saatavilla vielä jostain
En ole kyllä missään divareissa tms. näitä nähnyt. Omiin työjuttuihin liittyen näitä pääsen lueskelemaan.