Mielestäsi paras 9 mm pistooli ressulle ammuntaan ( ehkä SRA ) ?

MeriTJ

Kenraali
Uusi Glock, Gen5 julkaistaan alle viikon sisään. Katsoisin tuon itse ensin ennen päätöksentekoa jos olisi ressupistoolin osto näppäimillä. Uutuudesta ennakkoinfoja löytyy linkin blogipostauksesta. http://www.thefirearmblog.com/blog/2017/08/25/glock-gen5/

Mielestäni ihan hyviltä vaikuttaa uudistukset, tuo sormikohoumien poisto miellyttää erityisesti itseä.
 
Mielestäni ihan hyviltä vaikuttaa uudistukset, tuo sormikohoumien poisto miellyttää erityisesti itseä.

Ja ambit hallintalaitteet. Naurattaa toi "uudistus" noiden sormikohoumien poistossa jolla parannetaan ergonomiaa. Eli siis paluu gen 1 ja 2 malleihin kahvan muodon osalta. :D

Mitenköhän toi GMB parantaa tarkkuutta käytännössä, kun Glockit ovat muutenkin aivan helvetin tarkkoja pistooleita osaavissa käsissä?

Jos on oikeakätinen ja kohoumat eivät haittaa ampujaa, generaatio 3:een ja 4:n verrattuna uusi gen 5 tarjoaa varmaan hyvin vähän mitään merkittävää.

EDIT: Tokihan oikeakätinen hyötyy vasemman puolen hallintalaitteista ampuessaan "heikommalta puolelta".
 
Viimeksi muokattu:

Ottoville

Ylipäällikkö
Brownells:lla näyttäisi olevan lippaat alennuksessa.Alennus ????
:facepalm::facepalm::facepalm:Brownells

CZ 75/85 9mm, 25 rd Mag
CZ75/85 9MM MAGAZINES

CZ USA

Voi laittaa jälkitilaukseen

104,80 € *

IPSCStore

CZ 75/85B Magazine, 9x19mm, 26 Rounds
26 round magazine for cal. 9 mm Luger for CZ 75 / 85 B.

69,90 €

Add to cart View

 

MeriTJ

Kenraali

ctg

Greatest Leader

Mielenkiintoinen testi, jota kaikilla ei ole mahdollisuus toteuttaa koska testialustat on niin harvassa ja normiampujalla ei käytössä. Matchgrade piipun ymmärrän, muttan gen 3 ja 4 pitäessä samat kohdistukset on huippu. Selkeästi kehitystä vaikka silmin sitä ei ehkä huomaisi.
 

M.K

Alokas
Ihan kaikesta ei ole kokemusta mutta jotain kuitenkin. Yritetään.. ;)

Sellainen kaveri kuin Abner Miranda osaa kertoa enemmän perään asennettavista tikuista:
Samainen kaveri on koeponnistanut myös Micro Ronin.

Kokemukseni mukaan varsinkin Hera Arms Triarii antaa enemmän arskamaisen fiiliksen reippaine kiskoineen sekä painon puolesta. Käyttäjän tarkkuus paranee pidemmillä etäisyyksillä.
Jos on päässyt pelaamaan tukiaseiden kanssa niin triarii ja muut karbiinisarjat hakee samaa käytettävyyttä mutta yhdellä aseella ja samoilla patruunoilla. Tosin niinhän se vanha kunnon ämpärikin mutustelee samaa kuulaa.
Tästäkin on mielipiteitä olemassa mutta pitäydyn nyt teknisessä osuudessa. Itse tykkään karbiinisarjoista niiden muunneltavuuden ja lupavapauden vuoksi. Vielä kun tulisi Micro Ronin ja KPOS G2:n kokoinen täydellinen karbiinisarja markkinoille. Näillä herkuilla saa aikaa kulumaan radalla toisella tavalla ja pysyypähän isäntä poissa vaimon tieltä :uzi:

Olen sitä koulukuntaa, mikä nauttii ihailla maisemaa kiikarin läpi aavistuksen kauempaa ja sitten kun ollaan iholla tai parin askeleen päässä niin silloin on jotain kompaktia työkaluna.Ohessa KPOS G2 ilmoitus toimareiden sivuilla. Laitoin käyttämättömän karbiinisarjan myyntiin.

https://www.toiminta-ampujat.fi/phpBB/viewtopic.php?f=44&t=40256


Hyvää alkanutta vuotta kaikille!
 

MeriTJ

Kenraali
Minusta tuli Glock Gen4 MOS ampuja hiljattain ja pakko sanoa että se kyllä täyttää valopisteellä ja korotetuilla raudoilla tähtäimillä joissa tritiumit käytännössä kaikki ressun toiveet pistoolilta. Urheiluampuja kaipaisi enemmän painoa ja paremman laukaisun mutta ns taktiseen aseenkäyttöön mielestäni erinomainen paketti varsinkin MOS malli koska jos piste hyytyy se on edelleen yhtä nopea kuin normiglock tritiumeilla. Oma vastaus ressun koneeksi on tuossa, kisahommiin kaukana optimista mutta miellyttävä laite harrastaa kaikin puolin ja kavaltaa laukaisuvirheet yms aika hienosti.
 

MeriTJ

Kenraali
Koko pyssy uutena ja siihen kiinni Docter III + TruGlow:n suppressor/MOS high tähtäimet. Laite aivan mielettömän mukava ampua, ampujassa vielä riittääkin sitä hiomista vehkeen kanssa yhteen kun alla pitkästi yli 20k laukausta Beretta 92 kloonilla. Kahvakulma, tähtäimet, laukaisu, ohuempi (sopivampi itselle) kahva noin alkuunsa erilaiset. 4 kerran ja reilun 500lks jälkeen voi sanoa että varmaan 2000lks kohdalla aletaan aikasintaan olemaan kunnolla sinut uuden tulijan kanssa mutta se vaan pelkästään hienoa kun saa opetella uusia juttuja rakkaassa lajissa. Ps. Kotelo noilla superkorkeilla raudoilla on vaikea löytää, itse päädyin teettämään custom-kydeksin tuolle pilattuani ensin yhden tehdastekosen muokkausyrityksissä.
 

ctg

Greatest Leader
Hifistelty gen4 alakerta. Tykkään enemmän noista lippaista.

In DefenseReview’s (DR) video below, you can see all of these mods on Gen-4 G19 frames and mags (magazines). Notice the chamfered groove on the front of the AD Blackside Glock magwells for easier and faster mag insertion during speed reloads, as well as the brass plug on the back/rear of the magwell that adds a little weight to the butt for enhanced balance and shootability during fast shooting strings, mitigating a little bit of felt recoil. Based on AD president/CEO Dave Pavlick’s explanation of the development and advantages of the AD Type-2 G19 magwell, it would be DR’s preferred G19 magwell over the Type 1.

The AD Blackside Type 2 Magwell sports a tailhook that acts as a ramp for mag insertion during speed reloads. Combined with the front groove, fast mag insertion’s a breeze while speed reloading. According to Pavlick, military operators who’ve used the AD Type 2 G19 magwell also like the feel of the tailhook’s flare against the heal of their palm.

DR also digs the AD Blackside customized Hyve Technologies +3 and +5 magazine base plates/mag extensions. The AD +3 mag extension fits flush with the AD Type-2 magwell, for a very streamlined look and feel. And, both AD mag extensions are Berry-compliant, with all high-quality US-made/sourced parts (including the screws) from companies like McMaster-Carr.
http://www.defensereview.com/nous-d...ne-extensions-extended-magazine-base-pads-vi/
 
Top