Mikä vituttaa tänään?

Krapula. Join eilen ja toissapäivänä talon loput kaljat pois, että voin aloittaa taas uuden elämän ja orientoitumisen työelämään viimeisen lomaviikkoni aikana.
 
Miksi ensimmäinen ajatus tuota otsikkoa lukiessa oli "kuula kalloon". Sitten aloin ajattelemaan että eikai ne niin neuvo sentään. Sen jälkeen että hetkinen miksi minulla tuli ensimmäisenä ajatus että nopein keino eroon vitutuksesta on ampua aivonsa pellolle :ROFLMAO:
 
Miksi ensimmäinen ajatus tuota otsikkoa lukiessa oli "kuula kalloon". Sitten aloin ajattelemaan että eikai ne niin neuvo sentään. Sen jälkeen että hetkinen miksi minulla tuli ensimmäisenä ajatus että nopein keino eroon vitutuksesta on ampua aivonsa pellolle :ROFLMAO:
No, noin kovaa vitutusta en kyllä ole kokenut, mutta kusisessa R-junassa ei ollut kiva matkustaa
 
Vilustuminen. Tai mitä lie, en ihmettelisi vaikka olisi korona, en ole vielä 4:tta rokotetta ehtinyt ottaa.
 
No v:ksen jälkeen tuli oivallus. Ei tämä ollutkaan vilustuminen, vaan se ns allerginen jokin jokakesäinen. Oireilen siis siihen ilmassa leijuvaan homeeseen nyt loppukesästä.

Kun olo hapeton, niin alkaa luulla vaikka miksi koronaksi, mutta jopa hieman vanhentuneen Dymistan kaivaaminen ja suihkahdus tekee ihmetta - silloin tajua että tää on tätä taas. Jo tunnin päästä päässä valkenee. Halleluja. Turvoksissa olevat nenän limakalvot vaikeuttaneet hapenkulkua aivoihin, lima valuu yöllä keuhkoputkiin. Kirjaimellisesti - hapeton olo. Mutta se sitä..
 
Kaupassa oli kahta pakastemaissia. Unkarilaista ja Unkarissa valmistettua.

Kumpaa laitetaan? Siinä kysymys... :mad:
 
Juu popparit kyllä maistuu mutta tuore maissi ei.
Onkos muuten kukaan kokeillut pekonipopkorneja? Paistaa pekonin, ottaa pekonit pois ja kattilassa olevassa pekonirasvassa valmistaa popparit. Ja kun valmista leikkaa pekonin pieneksi ja sekoittaa popparien sekaan.
 
Ja ketjun aiheeseen. Metsässä jossa on tiheä ryteikkö ja maastossa korkeueroja paljon niin rajalinjan avaaminen. Siihen vielä märkä keli, kun se tähän päivään nyt vaan oli päätetty tehdä.
 
Juu popparit kyllä maistuu mutta tuore maissi ei.
Onkos muuten kukaan kokeillut pekonipopkorneja? Paistaa pekonin, ottaa pekonit pois ja kattilassa olevassa pekonirasvassa valmistaa popparit. Ja kun valmista leikkaa pekonin pieneksi ja sekoittaa popparien sekaan.
Täytyypä kokeilla, aina vaan luottanut siihen voin makuun.
 
Flunssa ja tässä 3 päivää saikulla ollut. Ei siinä mitään. Sairaana sairastetaan ja näin poispäin. Hommaan liittyy vain tämä meikäläisen alkoholismi jota nyt tässä poraan. Viimeviikon lauantaista saakka keskikaljaa kulunut eri määrä joka päivä. Huomenna tarkotus hakea lisää saikkua (syystä). Saa nähdä jatkuuko juominen. Olutta on tossa kuistilla kylmässä mitä en saa millään tänään tuhottua.
 
Back
Top