Pakolaisuus

Nyt aivan toista asiaa. Ihmettelen, miksi presidenttiehdokas Haavisto haluaa lisää islamisteja Suomeen?
He ovat selkeästi ilmoittaneet heittävänsä homot katolta alas ja tappavansa kaikki kristityt. Haavisto itse
kuuluu tuohon ensimmäiseen ryhmään, tappolistan kärkeen.

Niin, jotkut ovat uskossaan lujia. Niin lujia, että pitää päästä itse kokemaan ne asiat, ennenkuin ymmärtävät mistä todellisuudessa puhutaankin. Haaviston Pekka lienee luja uskossaan. Toivottavasti ei koe samaa kohtaloa, kuin muut poikkeavat musulmaanit yleensä saa kokea...
 
Viimeksi muokattu:
Haavisto ilmeisesti niin sinisilmäinen ettei usko että Suomeen tulleet muslimit voisivat ryhtyä väkivaltaan suomalaisia kohtaan.

Vuosi sitten ylioppilas Haavisto oli sitä mieltä, että radikalismin pitää mahtua suomalaiseen yhteiskuntaan. Tosin samaan hengenvetoon tuomitsi kyllä väkivaltaisen radikalismin.

https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/p...suus-on-muslimien-vakaumuksen-kunnioittamis-1

"On hyvä muistaa, että radikalismin sinänsä on mahduttava meidän yhteiskuntaamme. Onhan meillä Pentti Linkola ja Jehovan todistajat, jotka eivät tue virallista järjestelmäämme. Väkivaltainen radikalismi puolestaan ei missään muodossaan kuulu yhteiskuntaamme."
 
Haavisto ilmeisesti niin sinisilmäinen ettei usko että Suomeen tulleet muslimit voisivat ryhtyä väkivaltaan suomalaisia kohtaan.

Tai sitten vetoaa siihen, että meillä on myös kantaväestössä ihmisiä jotka harrastavat väkivaltaa suomalaisia kohtaan.

Logiikka on sama, kuin että erilaiset leikkaustoimet kannattaa kohdistaa kaikkein köyhimpiin koska he ovat jo ennestään köyhiä.
 
Vuosi sitten ylioppilas Haavisto oli sitä mieltä, että radikalismin pitää mahtua suomalaiseen yhteiskuntaan. Tosin samaan hengenvetoon tuomitsi kyllä väkivaltaisen radikalismin.

https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/p...suus-on-muslimien-vakaumuksen-kunnioittamis-1

"On hyvä muistaa, että radikalismin sinänsä on mahduttava meidän yhteiskuntaamme. Onhan meillä Pentti Linkola ja Jehovan todistajat, jotka eivät tue virallista järjestelmäämme. Väkivaltainen radikalismi puolestaan ei missään muodossaan kuulu yhteiskuntaamme."

Haavistolta voisi kysyä, että pitääkö hän poliittista islamia saman tyyppisenä radikalismina kuin Linkolalla tai Jehovilla. Niiden osalta on todettu että (jos ei jotain Pekka-Eric Auvisen kaltaisien pimahtaneiden Linkola-fanitusta) puheet eivät johda väkivaltaisiin tekoihin. Jehovan Todistajat itse asiassa sanoutuvat täysin irti maallisesta väkivallasta (harjoittavat omassa yhteisössään kylläkin henkistä väkivaltaa IMO).

Poliittisen Islamin osalta voidaan sanoa, että vihapuheet ovat johtaneet useinkin vihatekoihin. Valitettavasti.
 
Tämä sopisi varmaan tuonne kärkipoliitikot -ketjuun, mutta aihe liippaa tätäkin ketjua niin laitanpa tänne.

Eli, onko viime aikoina muuten ilmestynyt missään mediassa ihan tutkittua gallup -otantaa siitä, kuinka moni suomalainen itse asiassa kannattaa istuvan hallituksen tiukentunutta pakolaispolitiikkaa ? Minä en muista tällaisia nähneeni oikeastaan missään. Johtuuko tämä esim. siitä, että nämä itseään vastuullisiksi medioiksi tituleeraavat toimijat eivät vaan halua tuoda esiin sitä, että kyllä vaan pottunokkien enemmistö tosiaan tukee tiukkaa linjaa ?

Ja tästä aasinsilta sitten Haavistoonkin, kun tai jos lähtee vihreiden presidenttiehdokkaaksi. Ja vastassa on sitten mitä todennäköisimmin Sale. Mitäpä lottoatte, uppoaako kansan syviin riveihin paremmin idealistinen maailmanparannus, vaiko rasmuslaisten inhoama puhe tolkun ihmisistä ?
 
Haavisto ilmeisesti niin sinisilmäinen ettei usko että Suomeen tulleet muslimit voisivat ryhtyä väkivaltaan suomalaisia kohtaan.

Haavisto ei vain "muista", että 17-vuotias tyttö poltettiin elävältä Porissa matun toimesta ja ennen joulua noin 50-vuotias mies pahoinpideltiin kuoliaaksi ryöstön yhteydessä kahden matun toimiessa ryöstäjinä.
Kuinka monta lasta ja naista ja miestä on raiskattu syyskuun 2015 jälkeen Suomessa?
Lukumäärää EI ilmoiteta. Syytä tähän ei tarvinne kertoa.
 
Kuinka monta lasta ja naista ja miestä on raiskattu syyskuun 2015 jälkeen Suomessa?
Lukumäärää EI ilmoiteta. Syytä tähän ei tarvinne kertoa.
Eikö?
Raiskausrikosten määrä kasvoi edelleen

Raiskausrikoksia tuli vuonna 2016 poliisin tietoon yli 11 prosenttia eli 117 rikosta enemmän kuin vuonna 2015. Kaikkien seksuaalirikosten määrä nousi lähes 13 prosenttia.

Niissä seksuaalirikoksissa, joissa rikoksesta epäilty on poliisin tiedossa, ulkomaan kansalaisten tekemiksi epäiltyjen rikosten määrä nousi 273 rikoksella. Vastaavasti ulkomaalaisten asianomistajien osuus nousi 105:llä. Seksuaalirikosten määrä sisältää tilastoinnissa muun muassa raiskausrikokset ja seksuaaliset ahdistelut.

Ulkomaan kansalaisten tekemiksi epäiltyjä seksuaalisia ahdisteluita oli 58 vuonna 2015, kun viime vuonna niitä oli 147. Vastaavat luvut Suomen kansalaisten osalta olivat 122 vuonna 2015 ja 167 viime vuonna. Ulkomaan kansalaisten tekemiksi epäiltyjen raiskausrikosten määrä on noussut 41,9 prosenttia (93 rikosta).
https://www.poliisi.fi/poliisihalli...olla_-_nettipetokset_jatkoivat_kasvuaan_56212
 
Todellista raiskausten lukumäärää ei pystytä ilmoittamaan, koska vain pienin osa tulee poliisin tietoon. Ilmoitushalukkuutta saattaa jopa alentaa nykyinen käytäntö, noin 1,5 vuotta ehdollista....

Ei pidä paikkaansa.

Vaikka seuraavassa puhutaan vuodesta 2014, käytäntö on jo kiristynyt tuosta. Ei pitäisi lukea liikaa valemedioita... ;) IL:n artikkeli kuitenkin perustuu virallisiin tilastoihin, vaikka onkin Iltalehti.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016012821031793_uu.shtml

Vuonna 2014 ehdottomaan vankeuteen raiskauksesta tuomittujen tuomion keskimääräinen pituus oli 27,1 kuukautta ja törkeästä raiskauksesta tuomittujen 49,2 kuukautta.

Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen vuonna 2012 tekemästä Selvityksiä raiskausrikoksista -julkaisusta käy kuitenkin ilmi, että normaalirangaistuslaji raiskauksesta on Suomessa ehdoton vankeus. Yli 59 prosenttia raiskausrikokseen syyllistyneistä saa ehdottoman vankeustuomion, ja loput noin 40 prosenttia tuomitaan ehdolliseen vankeuteen, joista joka neljänteen liittyy myös yhdyskuntapalvelua.

Julkaisun mukaan ehdottoman vankeuden keskipituus on kaksi vuotta ja ehdollisen 1,5 vuotta. Ehdottoman vankeuden normaalirangaistusvyöhyke sijoittuu välille 19-28 kuukautta.

Tilastokeskuksen mukaan vuonna 2014 raiskauksesta ehdottomaan vankeuteen tuomittujen tuomion pituus vaihteli 21:n ja 31 kuukauden välillä ja ehdolliseen vankeuteen tuomittujen tuomion pituus oli 15-18 kuukautta. Törkeään raiskaukseen syyllistyneiden ehdottomat vankeustuomiot vaihtelivat 32:n ja 64 kuukauden välillä.


Ehdolliseen tuomittujen rangaistus on keskimäärin 1.5 v...mutta on otettava huomioon, että moisen tuomion saa vain n. kolmannes tuomituista.
 
Viimeksi muokattu:
Ääliömäistä mölötystä tolta kasiykköseltä ja muiltakin, mutta videolta ei saa käsitystä että turvapaikan menettänyttä ei olisi päästetty vessaan vaan pahoinpidelty. Mutta koko media huutaa, että nyt on turvapaikanhakija kaasutettu.

Tämä alkaa mennä aika älyttömäksi

 
Terrorimurhien oikeudenkäynti Tampereella: Todistajia kateissa ja irakilaiset asiakirjat epäilyttävät
Suomalaispoliisit matkustavat Irakiin järjestämään yhteydet etäkuulemiselle. Todistajia on määrä kuulla huhtikuussa, mutta osaa heistä ei ole vieläkään tavoitettu.

KOTIMAA 20.03. 16.37 Päivitetty 16.51

Tuomas Rimpiläinen

Aamulehti

Joukkomurhasta syytettyjen irakilaiskaksosten oikeudenkäynnissä on vaikeuksia tavoittaa kaikkia jutun kannalta olennaisia todistajia. Veljesten puolustuksen nimeämien todistajien saaminen etäyhteyden päähän oikeudenkäyntiä varten on yhä epäselvää.

Pirkanmaan käräjäoikeudessa jatkettiin jutun pääkäsittelyä maanantaina, mutta oikeudessa puhuttiin vain prosessiteknisistä seikoista. Ne ovat nousseet merkittävään osaan pitkäksi venyneessä oikeudenkäynnissä.

Todistajien kuuleminen luotettavasti on edellytys oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin turvaamiseksi.

Esitutkinnan aikana suomalaispoliisit kävivät muun muassa useita kertoja Irakissa kuulustelemassa todistajia. Tutkinnan venymisen takia syytteen nostamisen määräaikaa jatkettiin useita kertoja.

Paljon helpommalla ei ole päästy oikeudenkäynnissä.

Poliiseja jälleen Irakiin

Valtionsyyttäjä Tom Laitinen kertoi maanantaina oikeudessa, että puolustuksen nimeämiin todistajiin ei yrityksistä huolimatta ole saatu yhteyttä. Nyt todistajien yhteystietoja on selvitetty lisää ja heille on kirjoitettu kirjeet. Kirjeet on toimitettu Irakin suurlähetystöön Helsingissä ja ulkoministeriöön Irakissa.

Irakilaisviranomaisilta on myös pyydetty, että he ryhtyvät toimenpiteisiin todistajien tavoittamiseksi.

Sekä syyttäjän että puolustuksen todistajia on tarkoitus kuulla useiden istuntopäivien kuluessa huhtikuussa etäyhteyden välityksellä. Etäyhteyden rakentamista ja todistajankuulemisia varten Irakiin lähtee suomalaisia poliiseja. Kuuleminen järjestetään irakilaisen tutkintatuomarin valvonnassa.

Todistajille on myönnetty anonyymius eli he todistavat nimettöminä. Oikeudenkäynnissä videokuvan heistä näkevät vain syyttäjä, vastaajien avustajat ja oikeuden jäsenet. Vastaajat ja yleisö kuulevat vain todistajien äänen.

Epäilyttäviä todisteita

Syyttäjän todistajien kuuleminen ”kasvokkain” on erittäin tärkeää myös puolustukselle, sillä Irakin viranomaisten kirjaamat kuulustelupöytäkirjat ovat herättäneet vastaajien avustajien epäilykset.

Asianajaja Kaarle Gummerus huomautti oikeudelle, että kuulemisessa on tärkeää käydä läpi myös todistajien kirjallisia kuulustelukertomuksia.

Kyse on siitä, että puolustuksen mielestä kahdessa Irakin viranomaisten kirjaamassa kuulustelukertomuksessa on epäilyttäviä piirteitä, sillä käsin kirjoitettujen kertomusten lopussa käsiala muuttuu.

- Se herättää kysymyksen siitä, että asiakirja ei ole aito, Gummerus sanoi istunnossa.

Ainakin toisessa kertomuksessa kuulusteltava lisää murhista syytetyt kaksoset kertomukseensa tässä osuudessa.

Kyseiset käsinkirjoitetut kuulustelukertomukset on salattu julkisesta esitutkintapöytäkirjasta, mutta yhden anonyymin todistajan kertomuksen suomennos on julkinen:

”Terroristit tunkeutuivat alueelle neljästä eri ilmansuunnasta, koska Altassfiran vankilasta oli karannut vankeja. Ja terroristisiin rikoksiin osallistuivat (luettelo nimiä). -- (Nimi) määräsi ruumiiden hautaamisen estettäväksi ja heitti ne jokeen niin, että kaupungin asukkaat eivät voineet juoda täynnä ruumiita ja uhrien verta olevaa vettä. Lisäksi Al Anbarin kaupungista kotoisin olevat kaksoset (toisen vastaajan nimi) ja hänen veljensä osallistuivat Speicherissa rikokseen.”

Puolustuksen epäilykset kohdistuvat lisäksi-sanalla alkavaan lauseeseen.

Avaintodisteena raaka teloitusvideo

Oikeudenkäynnissä syyttäjä pyrkii todistamaan, että Isisin julkaisemalla videolla esiintyvä mies on toinen syytetyistä. Syyttäjän mukaan molemmat veljekset ovat vastuussa yhdestätoista murhasta.

Vastaajat kiistävät olleensa edes paikalla syytteessä kuvatuissa tapahtumissa.
Lähde: http://www.aamulehti.fi/kotimaa/ter...irakilaiset-asiakirjat-epailyttavat-24354683/

Taas menee oman hyvin rajallisen käsityskyvyn yli ns. korkealta ja kovaa se, miksi tätäkin oikeudenkäyntiä käydään suomalaisten kustannuksella Suomessa eikä Irakissa. Loppusumma tulee aivan varmasti olemaan seitsennumeroinen ja siihen päälle herrasmiesten pitäminen valtion hotellissa seuraavat 10-20 vuotta, jos syyllisyys varmistuu.
 
Lähde: http://www.aamulehti.fi/kotimaa/ter...irakilaiset-asiakirjat-epailyttavat-24354683/

Taas menee oman hyvin rajallisen käsityskyvyn yli ns. korkealta ja kovaa se, miksi tätäkin oikeudenkäyntiä käydään suomalaisten kustannuksella Suomessa eikä Irakissa. Loppusumma tulee aivan varmasti olemaan seitsennumeroinen ja siihen päälle herrasmiesten pitäminen valtion hotellissa seuraavat 10-20 vuotta, jos syyllisyys varmistuu.
Näitä ei saa nyky lain mukaan luovuttaa Irakiin koska tuollapäin kansanmurhasta tuomitaan kuolemaan.
 
Sama ongelma ollut enemmän tai vähemmän viimeiset 100 vuotta.

Tuotahan moni Rasmushenkinen käyttää selittelemään tilastoja. Eli heidän narratiivinsa on se että ulkomaalaisten tekemistä puskaraiskauksista tehdään ilmoitus mutta esim. raiskauksista parisuhteessa tms ei kuin murto-osasta. Eli käytännössä kantasuomalaiset miehet raiskailevat tuon tuostakin ilman seuraamuksia.

Sen itse asiassa jopa uskon että selkeistä ns. puskaraiskauksista tehdään herkemmin rikosilmoitus kuin jonkun tutun tekemistä teoista. Mutta mittaluokka ei ole missään suhteessa Rasmus-väittämään, saati se että noihin suhtauduttaisiin kantaväestön tekemänä hiljaisen hyväksyvästi.
 
Tuotahan moni Rasmushenkinen käyttää selittelemään tilastoja. Eli heidän narratiivinsa on se että ulkomaalaisten tekemistä puskaraiskauksista tehdään ilmoitus mutta esim. raiskauksista parisuhteessa tms ei kuin murto-osasta. Eli käytännössä kantasuomalaiset miehet raiskailevat tuon tuostakin ilman seuraamuksia.

Sen itse asiassa jopa uskon että selkeistä ns. puskaraiskauksista tehdään herkemmin rikosilmoitus kuin jonkun tutun tekemistä teoista. Mutta mittaluokka ei ole missään suhteessa Rasmus-väittämään, saati se että noihin suhtauduttaisiin kantaväestön tekemänä hiljaisen hyväksyvästi.
KDj7zER.png
 
Back
Top