Pakolaisuus

Ja paskat. Minä en tunne mitään solidarisuutta niitä Paskastanista tulleita kohtan. Tunnen solidarisuutta suomalaisia kohtaan enkä edes kaikkia suomalaisia kohtaan.
Niin parempi otta omasta kansasta huolta ensin, kaikki huume ja viinan ongelmat mitä on maassa, siis ne ihmiset joka käyttä sitä liikaa ja tarvitse apua
 
Vittu mitä vedätystä :mad:

Turkki haluaa uusia ehtoja pakolaissopimukseen EU:n kanssa

Ulkoministeri vinkkaa maan toivovan helpotuksia esimerkiksi viisumien saantiin.

Turkki toivoo, että EU:n kanssa laadittaisiin pakolaissopimus osin uusilla ehdoilla maaliskuun 26. päivään mennessä, kertoo Turkin ulkoministeri Mevlüt Cavusoglu.


Maaliskuun 26. päivänä järjestetään EU-komission kokous.


Cavusoglu ei täsmentänyt haastattelussaan tarkemmin uuden sopimuksen ehtoja, mutta vinkkasi Turkin toivovan helpotuksia esimerkiksi viisumien saantiin EU-alueelle, kertovat turkkilaismediat.


Eikös Turkki ole halunnut mm. viisumivapautta jo pitkään? Ajatuksena on pomminvarmasti aina ollut sekä turhien ihmisten kaato Eurooppaan sekä vaikutusvallan lisääminen mm. Saksassa, jossa asuu jo miljoonia turkkilaisia.
 
Turkilla on hyvä pohja vaatia mitä tahansa, koska EU on osoittanut olevansa täysin voimaton. Jotkut pohtii, että EU:n omat asevoimat jne, mutta kun pitäisi saada peruspaketti ensin kasaan.

Esimerkki: EU ei ole tähän päivään mennessä _lopettanut_ Turkin jäsenyysneuvotteluja. Ne ovat vain "jäissä".

Mitä tekee asevoimilla, jos pelkkä jäsenyysneuvottelujen nollaaminen -lopettaminen- ottaa liian koville, selvästi vihamielisen valtion tapauksessa. EU ei ole pystynyt sanomaan Turkille - "ei koskaan".
 
Satoja vuosia on puolustaja käyttänyt patojen avaamista hyökkäyksen pysäyttämiseen vesimassoilla.Vanha konsti on parempi kuin pussillinen uusia.
 
  • Tykkää
Reactions: e7i
Laukunkantovalmius on nähtävästi saavutettu...

Jospa se onkin niin että kaikessa hiljaisuudessa kerätään oppia kreikkalaisilta. Erittäin kokenutkin voi oppia lisää. Sitäpaitsi, tuollainen väkivaltainen maahantunkeutuminen jota Kreikan rajalla on alettu toteuttaa - siitä ei Suomessa ole vielä kokemusta.
 
Mikä näillä on sitten erona?
Turkissa on miljoonia syyrialaisia pakolaisia. Aivan varmasti osa heistä haluaa Eurooppaan. Heille on luotava suoja-alue Syyriaan. On Suomen ja Euroopan etu, että nämä syyrialaiset voivat asua Syyriassa turvallisella alueella.

Ihannetilanteessa Assad korvattaisiin jollain länsimielisellä johtajalla. Assad kiduttaa ja teurastaa omia kansalaisiaan; sellaista emme voi hyväksyä.

Erdogan tulee saamaan mitä haluaa. Kysymys on vain siitä milloin. EU:n tulisi nyt ottaa itseä niskasta kiinni, lopettaa venkoilu ja alistua Erdoganin vaatimuksiin.
 
5928adc43eee4830800eb88643e5d2b6.svg



@TomTom svg-kuvat ei näytä toimivan
 
  • Tykkää
Reactions: e7i
Back
Top