Täällä voi keskustella tulokkaista ilman että itse pääsevät lukemaan: https://maanpuolustus.net/forums/lahjoittajat.52/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Joo, mietin samaa. Hänen narratiivinsa on tällä hetkellä, että isänmaallisuuden kaltaista yhteenkuuluvuuden tunnetta pitää tuntea yhteiskuntaluokkien mukaisesti, ei kansallisuuksien mukaisesti. Esim. Kaikki ylempään keskiluokkaan kuuluvat, mutta eri kansallisuuksista lähtöisin olevat, muodostavat oman yhteenkuuluvuutensa, kun taas yhteenkuuluvuutta ei ole tai ei pidä olla saman kansan kesken vaikkapa työttömien ja hyvin työelämässä menestyneiden välillä.
Tämä narratiivi tulee läpi, mutta en ole vielä keksinyt, mitä sillä ajetaan takaa. Kuka hyötyy tästä narratiivista. Toisaalta siinä on vivahteita kommunistisesta internationaalista (kaikkien maiden työtätekevät liittykää yhteen), mutta sillä erolla, että nyt idea on myös ”kaikkien maiden porvarit liittykää yhteen”.
Onko tässä takana ihan perinteinen yritys horjuttaa kansallisvaltion yhtenäisyyttä yrittämällä syventää luokkajakoa ja ohjata ihmiselle luontaista yhteenkuuluvaisuuden kokemusta globaaliin suuntaan kansallisen suunnan sijaan? Tämä sopisi Venäjän narratiiviin. Mutta silti tässä ei nyt jokin täsmää. Harmittaa, kun en keksi tämän nimimerkin kupletin juonta.
Aiemmin Uusi-Seelanti -ketjussa hänen narratiivinsa oli, että Christchurchin ampuja ei ollut mielenvikainen, vaan toimi loogisen ajattelutavan ja arvojärjestelmän mukaisesti. Haettiinko tällä narratiivilla vahvistusta sille, että muidenkin kannattaisi seurata perässä? Kukaanhan ei lähde seuraamaan mielenvikaista, mutta jos mielenvikainen todistetaankin loogiseksi ja järkeväksi, niin joku saattaa tehdä saman täällä meillä. Taas tässä voisi olla perimmäisenä motiivina yhteiskuntajärjestyksen horjuttaminen ja sisäisen vastakkainasettelun lisääminen täällä meillä.
En kyllä koe, että persuilla olisi suurta tarvetta päätyä hallitukseen, mikäli vaalitulos on samanlainen kuin nyt gallupeissa nähdyt luvut. Ei hallitukseen meneminen ole mikään itseisarvo. Hallitukseen kannattaisi aina mennä, jos äänestäjät ymmärtäisi hallitustyöskentelyn realiteetit ja hyväksyisivät myös pienet tulokset. Näin ei kuitenkaan ole, vaan Suomessa tyypillisesti hallituspuolueiden kannatus laskee. Voin jo etukäteen kuvitella, että tulevien hallituspuolueiden kannattajien joukossa on pettynyttä porukkaa, kun 7-10 gigaeuron hävittäjähankinnasta ei leikatakkaan 1200 euron kansalaispalkan rahoittamiseksi... Hallitukseen kannattaa siis mennä silloin, kun voi ajaa omia tavoitteitaan edes kohtuullisesti. Jos tulevassa hallituksessa on vasemmistoliitto ja vihreät, niin mitäpä veikkaatte, onko silloin mahdollista tehdä järkipohjaista maahanmuuttopolitiikkaa? Ei ole. Persuille muutenkin tekee hyvää asemansa vakauttaminen merkittäväksi eduskuntapuolueeksi ja hankkia kokemusta eduskuntatyöskentelystä.
Joku 27-vuotias irakilaismies päätti alkaa promotoimaan tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa. Tanskassa maahanmuuttopolitiikka on tiukentunut, ehkäpä kyseinen irakilaismies on vaikuttanut asiaan.
Karkoitus siperiaan on päättynyt ja ajattelin tulla hetkeksi täyttämään kansalaisvelvollisuuteni. Nimittäin sönköttämään palstan demareille ja kepuleille, mutta huomasin että evakko aikanani on kovimmatkin K-linjalaiset muuttuneet pelottavaviksi persuiksi. Jopa "de facto mitä minä olen aina teille sanonut" on lähtenyt hybrikseen mukaan. Hienoa.Haudasta noussut zombi- Ukko Pekka.
Se ei vielä kerro miten tuohon välille sijoittuvat äänestävät mutta saatatte olla hyvinkin oikeassa jos puhutaan vuoden 2019 vaaleista kun 2015 nukkuvien puolue oli suurin.Tilastot osoittavat, että perussuomalaisissa on vähiten korkeakoulutettuja. Eikö tämä silloin tarkoita, että perussuomalaisten kannattajien enemmistö kilpailee matalamman koulutuksen työpaikoista?
mutta huomasin että evakko aikanani on kovimmatkin K-linjalaiset muuttuneet pelottavaviksi persuiksi. Jopa "de facto mitä minä olen aina teille sanonut" on lähtenyt hybrikseen mukaan. Hienoa.
No morjens vaan sinullekin.
Ei se Kokoomus niin toivoton ole kuin luulet. Se vaan on niin, ettei patamustalla porvarijargonilla suomalaisessa politiikassa saavuteta edes 10 prosentin ääniosuutta. Siksipä pitää yrittää suht uskottavasti yrittää loivemmalla kurssilla ja saavuttaa jotain 14-22 prosentin välillä.
Kyllä se K-linja on nahkassa tiukasti, mutta jonkinlainen luopumus tässä nyt on ollut tapetilla.
Kun nyt näyttää siltä, että Rinne ajaa linja-autonsa päätyyn ja aloittaa tivaamaan muilta millä ehdoilla lähdetään toteuttamaan päivitettyä Forssan julistusta, niin toivoa sopii, että Kokoomus ottaa aisasta kiinni. En viitsi nyt lähteä perkaamaan sen enempää ajatuksiani siitä combosta, mutta niin vain on paree ja se on de facto, kuten arvaat.
Sinipunan tärkein päämäärä on liittovaltion julistaminen perustetuksi ja itsensä sen kätilöiksi "valtiomiespuolueina".
Kyllä se Suomelle on sentään vähän liian iso urakka.
Suomen on saatava muutama uudistus aikaiseksi ja minun on vaikea uskoa, että millään muulla combolla se onnistuu.
Sinipunan tärkein päämäärä on liittovaltion julistaminen perustetuksi ja itsensä sen kätilöiksi "valtiomiespuolueina".
Emme elä emme.
Saksa osoitti olevansa liikkeellä puhtaasti itsekkäin perustein ja Suomi rynnisti kynnysmatoksi toivoen saavansa päähäntaputusta isossa pöydässä.
Ei niin, että tässä olisi mitään uutta. Halusihan osa kansasta meille demokratian sijasta Saksalaisen kuninkaankin aikanaan.
Tuosta kauhu skenaariosta puuttuu vielä Lipposen kaivaminen lyömään nuija pöytään liittovaltion synnyn kunniaksi.
Eikös kuningaskunnan pitänyt olla pohjoismainen kuningasperinteen jatkaminen.. Eli kyse ei kai ollut ihan demokratian vastustamisesta
Tuotahan on povattu jo usean vuosikymmenen, mutta eipä ole ottanut kuihtuakseen. Vaan voi se joskus, tiedä häntä.Kepu näivettyy muutamassa vuodessa sille tasolle mille kuuluukin. <10%
Haluna oli päästä Saksan vasalliksi ja kyllä tuossa aika selkeä demokratian vastaisuus oli taustalla.
Suomen kuningaskuntahanke – Wikipedia
fi.wikipedia.org
Lainaus lähteestäsi. Kohta Hallitusmuoto
"Muilta osin tämä hallitusmuotoesitys oli pitkälti samansisältöinen kuin edellisen vuoden lopulla annettu tasavaltainen ehdotus, mutta siinä presidentille esitetyt valtaoikeudet olisivatkin kuuluneet kuninkaalle. "
Pitkälti saman sisältöinen. Merkittävä poikkeus oli se, että eduskunta ei olisi voinut vaihtaa hallitusmuotoa eikä kuningasta valita äänestämällä vaan kyseessä oli perinnöllinen asema toisin kuin presidentin asema.
Niin. Kuten sanoin että pitkälle samanlainen kuninkuus kuin muissakin pohjoismaissa.
En muista nyt ulkoa että miten Norjassa, Tanskassa tai Ruotsissa hallitusmuodon muutos menisi. Mutta kuningas on silti periytyvä. Ja aika demokraattisia kai nuo maat ovat?
Mutta hyvähän se oli että valittiin silti moderni tasavalta. Kuhan ei valita Väyrystä tasallan presidentiksi.