Sekalaista mussuttelua

Minä Suomalais-ugrilaisena ja/tai itämerensuomalaisena katson , että minulla heimolaisteni kanssa on esikoisoikeus Moskovan tienoilla oleviin Merjalaisten ikimuistoisiin maihin,
Liitän tähän hieman retusoituna kuuden vuoden takaisen viestin, joka on näköjään edelleen ajankohtainen...

Väitän, että tavoitteesi ovat alimitoitettuja, jopa defaitistisia. Miksi emme pyrkisi vaikuttamaan suoraan pääkallonpaikalle? Jo Nestorin kronikka kertoo, että "suomalaiset" olivat kolmantena kansana kutsumassa Rurikia hallitsijaksi Kiovaan. Samoin tietona on (esim Pushkin), että Pietari rakennettin "suomalaiselle suolle". Moskovan maaseudulla puhuttiin suomensukuisia kieliä vielä 1800-luvun alussa. Suvorov puhui suomea ja lienee ollut "suomalainen", mitä se sitten tarkoittaakin. Putinin ikuinen kunnia ja häpeä ovat suomalaiset sukujuuret.
Pelkästään näillä faktoilla + elintasovertailulla Meidän olisi ei vain mahdollista, vaan suorastaan välttämätöntä - ei, vaan väistämätöntä ottaa haltuumme vanha Isiemme Maa ja Opastaa ja Kasvattaa Maailman Suurimman Valtion asukkaat ihmistavoille!
Mielestäni Suomen Kansan On Tartuttava Kaitselmuksen Tarjoamaan Käteen ja Kasvatettava kuin Isä kasvattaa Lapsiaan (tuppivyö toisessa ja leivänkannikka toisessa kädessä) Kaikki Venäjän Ihmiset Hyviksi Suomalaisiksi, jolloin Suomen Kansa Voi Ottaa Paikkansa Valittuna Kansana Johtamassa Ihmiskuntaa Kohti Parempaa Huomista!
 
Viestiin Ukraina-ketjussa.
Itseä todella paljon ärsyttää noi Tuntemattoman Sotilaan lainaukset. Se on kuitenkin vain sotaromaani, millä ei ole todellakaan mitään tekemistä todellisuuden kanssa ole. Ehkä jotkut täälläkin luulee että se on totta. En ole lukenut kyseistä teosta, mutta itsenäisyyspäivänä kuitenkin aina katsonut hernekeiton ja kossu snapsin kanssa (kypärää en ole käyttänyt). Kai tuostakin ajan kanssa totta tulee, sama varmaan naapurin historian kanssa. 🤔

"Ei soa sannoo. Lääkintämiehillähhii veet silimissä..."

Nyt oli pakko. Sori.
 
Vuosikymmenestä neljäsosa takana. Kai se olisi voinut paremminkin mennä. Toivottavasti loppuosa on seesteisempää.
 
  • Tykkää
Reactions: PSS
Olin viikon kesälomalla Norjan Lofooteilla ja ekan kerran , kun 2kpl F-35 lensi ohi, oli upea näky. Natoon liityttyämme, niitä nähdään varmaan usemmmin ja sitten kun saadaa omat, on se hineoa ja turvallista.
Muuten Norjan Lofootit, aivan upea paikka, kannattaa käydä, meille sattui vielä hienot säät....patikointia, pieniä hienoa kalastajakyliä, merikotkasafareita, hyvää ruokaa, maukkaita juustokakkuja kahviloissa, eurooppalainen ilmapiisri...suosittelen...käykää.
 
Kattelin netflixistä dokkaria sotalaivoista. Siinä kerrottiin että kun Hitler aloitti operaation asevoimiensa kasvattamiseen kutsuttiin tätä "operation Z" 🙄
 
  • Tykkää
Reactions: PSS
@tulikomento Nykyinen juna-aikataulu on voimassa vain heinäkuun loppuun. Sen jälkeen tulee uusi joten joudut vielä odottamman syksyn aikataulua.
Junahan lähtee Balti Jaamasta ja bussi Odra-kadun bussiasemalta.
 
Back
Top