Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tästä kehiin!
Joskus lainasin kirjastosta keittokirjan, jossa oli -20 luvulta riistaresptejä. Onkohan tämäkin siitä? Piru kun muistaisi sen kirjan nimen, kävisin uudestaan lainaamassa.
Kiitos vinkistä. Ei tuo se ollut, mitä muistelin, mutta taidanpa tuonkin hommata luettavaksi. Täytynee kirjastosta kysyä muista, jospa ne tietäisi.
ihan soivaksi havaittua.
Pavut ovat erittäin hyviä kasvisvalkuaisen lähteitä, voi laittaa hyviä ruokia puolet lihasta puolet papuja. En usko ihan kaikkeen mitä kirjotetaan lihan vaaroista, mutta eläinrasvaa ei ole kaikille hyväksi, kun tukki suoneet. Kaikille kuitenkaan ei muodostuu pahan LDL kolesterolin nousua, vaikka söisivät läskiä ja voita.Näin sitä terveysfasismia nykyään edistetään. Pikkuhiljaa prosentti kerrallaan vaihdetaan lihaa syövän heteromiehen ruokavalio lähemmäksi kaalisoppaa....
Kiinni veti! Voin tuoda muurikkapannun, ja jos vielä oikaistaan, niin polttopuutkin .Maastolounasta serbialaisittain... erittäin hyviä videoita, ei mitään puhetta tai Gordon Ramsay -tyyppistä turhaa kiroilua, kaikki spadenvalmistus tapahtuu avotulella maastossa, jossa spadet myös asiallisesti nautitaan.
Paljon eri reseptejä, serbialainen yms. etelän/ levantin-tyyppinen ruoka on kuosissaan näissä. Herkullista ja hyvät äänet pannun köhinästä puron solinaan... suosittelen!
Jahka pakkaset lakkaa niin lähden näitä toteuttamaan itsekin. @JR49 , kesällä Haminassa saattaa syntyä impromptu 'Börek', 'Cheburek' tai peräti 'Dzigerica za naru'! @Sardaukar on näitä mahdollisesti syönytkin, itse en ole koskaan serbiruokaa syönyt, vielä .
Asia selvä! Tuon lihat, pavut sekä espoolaisen tietotaitoni!Kiinni veti! Voin tuoda muurikkapannun, ja jos vielä oikaistaan, niin polttopuutkin .
Tilaan chili con carnen, kiitos.
Missä kalasatamassa ostat näin tuoreet kuhat?Tänään käyty kalasatamasta ostamassa tämän vuorokauden puolella hengestään päässyt hiukan alle kahden kilon kuha; kävin juuri puutarhasta keräämässä eilisessä "lämmössä" pintaan nousseita nokkosen versoja kastiketta varten. Tiedossa vielä kalan perkuuhommat, pää, evät, ruodot ja nahat kalakeittoliemeksi, (jos viitsin), illalla sitten fileet paistoon pannulla ja perunoille nokkoskastike. Salaattia ja kuivaa Rheingaun Rieslingiä.
Missä kalasatamassa ostat näin tuoreet kuhat?