Selvästi esikuvana ollut Optimus Hiker.Tässäpä oivallinen Sowiet suihkumoottoritehtaan retkikeitin spadehommiin!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Selvästi esikuvana ollut Optimus Hiker.Tässäpä oivallinen Sowiet suihkumoottoritehtaan retkikeitin spadehommiin!
Kato sinappi-purkkia seuraavalla kauppareissulla... tai salaattikastiketta .Tuli mielenkiinnosta ostettua ketsupiksi ekaa kertaa Felixin makeuttamaton. Katsoin sokerin määrän eroa normiketsuppiin samalta lafkalta. Makeuttamattomassa 5,3 gramma 100 grammassa. Normissa taas yli 17 grammaa.
Ja makeuttamaton päihittää normin maussa.
Ihan järkyttävä määrä lisättyä sokeria. Yli sata grammaa kilon pulloon. Hirveä määrä tarpeetonta sokeria. Ja sitten täällä maassa ihmetellään miksi sokeri aiheuttaa näin paljon terveyshaittoja, kun kaikkialle lisätään tarpeettomasti hirveät määrät sokeria.
Jos ketsuppiinkaan ei alkujaan olisi alettu lisätä sokeria, tuskin täällä kukaan valittaisi makeuttamattomasta ketsupista ja sekin menisi yhtä hyvin kaupan.
Makaronin voi korvata monellakin tavalla. Kaikki turha hiilarihöttö kannattaa jättää pois. Hiilareita tulee riittävästi muutenkin.Armottomana lihansyöjänä kokeilin kuitenkin iltalehdessä ollutta kukkakaali-pinaatti-makaronilootaa, koskenlaskija-liemellä. Jestas kun tuli hyvää! Resepti löytynee netistä
Kyllä pata negra silti... En uskonut aikanaan että pähkinä voi sianjalassa maistua. Kyllä voi.Nämä oikeat kinkut ovat muuten hyviä! Nyt kun olen hiljattain niihin tehnyt tuttavuutta.
En ymmärrä, miksi Suomessa kaikki pitää tehdä makkaraksi. Olkoonkin kinkun kappaleita eikä jauhelihaa, mutta silti. Miksi helvetissä muoto on suomalaiselle niin tärkeää? Tammisen ilmakuivattu luomuporsaan niskakin on sellaista kappaleiksi hakattua metwurstin kaltaista pyöreää "makkaraa", ja joissakin paloissa sen huomaa, kun yhtäkkiä keskellä on tyhjä kohta. Maussa ei ole valittamista, mutta se muoto...
Sen sijaan espanjalainen Prociutto Crudo on varsin hyvää. Rainbow'n Serrano-kinkku, joka tulee Espanjasta, taas on liian paksua. Yhden paketin ostin ja vaikka en pois heitä, niin tuskin ostan uudestaan, vaikka kahdenkympin kilohinta olikin kohtuullinen.
Parasta on kuitenkin aito italialainen Parman kinkku. Kallista? On, viisikymppiä kilo. Mutta eipä ole muuta kuin lihaa ja suolaa. Ei espanjalaisten säilöntäaineita, vaan todellinen luonnontuote kyseessä.
Itse voin syödä vaikka kuinka tulista mutta vatsa ei enää kestä.Tunti sitten tuli syötyä kaverilla Naga Morich - chilillä maustettua kasvisrisottoa ja hui helvetti kuinka tulista. Vielä syömisen jälkeenkin pitkään suussa olo sitä luokkaa kuin sinne olisi napalmia tungettu.
Hurjaa on. Miltä matkalta nuo tiputit?
"fish cock". Voi peruskoulu perkele, etkö muuhun pystynyt?On se komeeta kun suomalainen mies puhuu lontoota.
Minä nimeäisin sen muotoon fish rooster."fish cock". Voi peruskoulu perkele, etkö muuhun pystynyt?
Aprillipila"fish cock". Voi peruskoulu perkele, etkö muuhun pystynyt?
En lapsena uskonut että sian sorkka hökkeineen voi maistua taivaalliselta... mutta se todella voi.Kyllä pata negra silti... En uskonut aikanaan että pähkinä voi sianjalassa maistua. Kyllä voi.
Lähes kokonaan kopioitu Optimus 111 keittimestä. Mutta kuten tavallista, ei vedä vertoja alkuperäiselle.Tässäpä oivallinen Sowiet suihkumoottoritehtaan retkikeitin spadehommiin!