Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Laitat sen pehmeän tortillaletun lautaselle ja kasaat tacot siihen päälle, kun tacot on syöty niin saat jälkkäriksi vielä tortilllan.Onko olemassa jotain tapaa jolla noita tacoja pystyis syömään sillain että se paketti EI räjähdä heti ensimmäisestä purasusta?
Kauhee savotta ensin pakata kaikki rojut sinne kuoreen ja silti loppujenlopus sen joutuu veteleen haarukalla siitä lautaselta
Nerokasta!Laitat sen pehmeän tortillaletun lautaselle ja kasaat tacot siihen päälle, kun tacot on syöty niin saat jälkkäriksi vielä tortilllan.
Ja toisaalta tortilllan sisään voi laittaa maissilastuja jos haluaa lisää rapeutta pakettiin...Nerokasta!
Sama, koitin aluks jakaa sen pussin kolmeen osaan, mutta ei siitäkään mitään tulluJa vielä noista tortilla lastuista, itse aikanaan söin niitä chilin kaverina mutta piti luopua kun Indian pussi meni parilla syönnillä. Niissä on aina reilusti suolaa...
Itse saattaisi näin kesällä grillata kanan paistileikettä jollain hyvällä marinadilla ja kylkeen sitten joku turkkilaiseen jugurttiin/hapankermaan tehty kastike ja sopivat vihannekset.En minä ainakaan ole jaksanut leikkiä noiden tacojen kanssa paria kertaa enempää. Tortillat aina ja jos huvittaa rouskuttaa, niin maissilastuja. Lätyistä puheen ollen; pitäisi itse kyllä laajentaa lättytäytevalikoimaa, kun ei aina jaksa sokuri santaa/hilloa/vaahterasiirappia/molokoa tai jauheliha-riisi täytteisiä lättyjä. Isävainaa tykkäsi jauheliha-/nakkisoosista lättyjen päällä. Tacojauhelihaa ja sensellaista voisi laittaa lättyyn. Eilen pienistin parin viimeisen lätyn sisään käristemakkaran ja jalopeno-kaalisalaattia suolaisemmaksi vastapainoksi makeille lätyille.
En minä ainakaan ole jaksanut leikkiä noiden tacojen kanssa paria kertaa enempää. Tortillat aina ja jos huvittaa rouskuttaa, niin maissilastuja. Lätyistä puheen ollen; pitäisi itse kyllä laajentaa lättytäytevalikoimaa, kun ei aina jaksa sokuri santaa/hilloa/vaahterasiirappia/molokoa tai jauheliha-riisi täytteisiä lättyjä. Isävainaa tykkäsi jauheliha-/nakkisoosista lättyjen päällä. Tacojauhelihaa ja sensellaista voisi laittaa lättyyn. Eilen pienistin parin viimeisen lätyn sisään käristemakkaran ja jalopeno-kaalisalaattia suolaisemmaksi vastapainoksi makeille lätyille.
5 sekuntia .
Hups, oikeassa olet, tainnut olla vähän ohkainen sato, tai sitten vähän suurempi kysyntä noista lehtijutuista johtuen?
Johan on, Suomessa myydään juurivihanneksissa ei oota jo helemikuussa... lopun ajat tulossa
Noh, ei muuta ku omiin multiin, maistuu vaikka jäis vähän valkosen nälkämaan porkkanan kokoiseksi meinaan! Ja toimii...
ps. todella ihme juttu, tota oli ihan keväällä myynnissä marketeissa stadissa ja Vantaalla 5 vuotta sitten...
Joo, hyvää on ja toimii!Vähän tulee lainaus kaukaa mutta nyt tätä saa ja ko linkin mukaan useissa kaupoissa myytävänä. (Pussi- ja irto tavarana).
En tietenkään muistanut laittaa ko tuotetta omiin multiin...
No täytyy hakea kun kaupoille ehtii.
Kokeile ruskeaksi kärsitettyä (äh, käristettyä) jauhelihaa, suolalla, pippurilla ja vaikka grillimausteella sopivasti maustettuna, venäläistyyppistä hapankurkkua hienoksi hakattuna, nyrkissä puristettuna (liika neste pois), päälle reilusti juoksevaa hunajaa ja reippaasti mustapippuria.En minä ainakaan ole jaksanut leikkiä noiden tacojen kanssa paria kertaa enempää. Tortillat aina ja jos huvittaa rouskuttaa, niin maissilastuja. Lätyistä puheen ollen; pitäisi itse kyllä laajentaa lättytäytevalikoimaa, kun ei aina jaksa sokuri santaa/hilloa/vaahterasiirappia/molokoa tai jauheliha-riisi täytteisiä lättyjä. Isävainaa tykkäsi jauheliha-/nakkisoosista lättyjen päällä. Tacojauhelihaa ja sensellaista voisi laittaa lättyyn. Eilen pienistin parin viimeisen lätyn sisään käristemakkaran ja jalopeno-kaalisalaattia suolaisemmaksi vastapainoksi makeille lätyille.
Kuulostaa hyvältä! En kyllä osaa silputa sipulia kovin pieneksi. Pitää kokeilla tuollaista.Kokeile ruskeaksi kärsitettyä (äh, käristettyä) jauhelihaa, suolalla, pippurilla ja vaikka grillimausteella sopivasti maustettuna, venäläistyyppistä hapankurkkua hienoksi hakattuna, nyrkissä puristettuna (liika neste pois), päälle reilusti juoksevaa hunajaa ja reippaasti mustapippuria.
Rullalle ja toimii suomalaiseen makuun, tuo naudanjauhiksen maun loistavasti esiin.
Paahda se jaukkari hakatun hyvin pieneksi hakatun sipulin ja porkkanan kanssa tummaksi ja aika kuivaksi! Suolaista ja makeaa, ja skulaa sekä futaa.
Tämä on hyvä ajatustenvaihtoketju!
Terävä ohutteräinen veitsi - ja hitaasti:Kuulostaa hyvältä! En kyllä osaa silputa sipulia kovin pieneksi. Pitää kokeilla tuollaista.
Paljon en tiedä, mutta jotain. Suomi on kuminan tuotannon mahtimaa ja meikäläinen kumina on maailman parasta. Yölläkin valoisa kesä on siihen syy.Jauhetusta suomalaisesta kuminasta tulee nopeasti öljyssä vähän paistettuna (esim jaukkarin kanssa) sellainen ei-tulinen jälkilämpö ja riittävyyden tunne, se ei ole tulinen mutta on suutuntumaltaan lämpöä tuova, ja kuumassa öljyssä/ rasvassa "herätettynä" (voi muuten olla vähän pistävä) loistava kotimainen lisä kaikkeen lihaan.
Käytetään Saksassa kokonaisena juustoissa ja makkaroissa, ja se on suomalaista hyvin todennäköisesti, koska suomalaisen kuminan eteeristen öljyjen pitoisuus ylittää perinteiset saksalaiset lajikkeet noin 40%:sti.
Syy: kumina rakastaa köyhää maata ja päivänvaloa, vihaa yliravinteikasta multaa, suoraa UV-säteilyä ja karisee helposti sadonkorjuuvaiheessa. Ei hellettä, eikä rajumyrskyjä elokuussa. kiitos.
Reserviläisveli @Ikarus tietää tästä paljon.