Justo noin se on. Cayenne on pippurien ferrari, mustapippuri VW transportteri, viherpippuri ja rosepippuri vähän pippuripihviin, riimihärkään tai vastaavaan sopivaa hierottavaa, Caterham tai jotain, spessukäyttöön... mutta valkopippuri!
Kas siinä on pippurien Bentley. Alikäytetty.
Valkopippurikaali sivuna on herkullista, siinä maistuu kaalin makeus, valkopippurin terävyys, valkosipulin umami ja sitruunan hapokkuus, yhdistettynä hunajan fruktoosiin.
Raasta juustohöylällä ja paista kuumassa rypsiöljyssä mahdollisimman nopeasti. Sekoita sitruunamehu, valkopippuri ja puolikas raastettu valvosipulinkynsi ja hunaja keskenään, tilkka hyvää öljyä, suolaa ja pippuria. Sekoita.
Kaali saa olla vielä rapeaa, mutta vähän käristynyttä - todella kuuma pannu, ja mintsa pari. Tee tämä viimeisenä.