Olipa hyvä kommetti tomatti säilykkeistä. Joten yhtenä pivänä kun pääsin isompaan kauppaan niin San Marzanoja tuli muutama purkki mukaan. Yleisesti mulla ollut ajatus että se on sama mitä purkkitomaattia käyttää. Säilyke mikä säilyke.
On kyllä hienoa havaita miten väärässä sitä on ollut,
Tein Italian lihapullia ja nehän haudutetaan pitkään tomattikastikkeessa.
Lihapullat kun sain valmiiksi ja alkoi kastikkeen teko. Just ennen kun laitoin pullat porisemaan maistoin kasiketta.
Siis alaleuka putos ja tuli ääneen todettua että mitä hittoa...
Käsittämättömän raikas tuoreen tomaatin maku. Siis säilyke purkista.
Melkein parin tunnin hauduttelun jälkeen tuli parhaat Italian pullat mitä olen koskaan tehnyt.
Kiitoksia vaan jäsen Fremenille San Marzano vinkistä.
Noitä kannatti hakea hieman kauempaakin.