Meni hieman seuraavassa kokeilussa purkit sekaisin kaupassa joten tässä muistilistaksi. (Muistin väärin)
Alussa aina 400g purkkin hinta joka on suurinpiirtein.
3 eceä
San Marzano, Kokonainen kuorittu. Tää on aivan loistava tuote.
1.5 ece
Pelati, Muut tomatti, Kuorittu, Kokonainen ja paloja.
1 ece
Polpa, Muu tomaatti. Hienoa tomaatti murskaa.
Eli mun piti ostaa Pelatia mutta muistin kaupassa väärin ja tuli ostettua Polpaa.
No ei siinä mitään, sitähän täytyi sitten kokeilla arkista pika versiota Italian lihapullista. Sen tein ihan ilman punkkua ja ilman mitään kummempia kikkailuja. Ilman porkkanaa ja purjoa. Haudutus aikakin meni aika minimiin. Tästä kun tuli arkinen pikaruoka. Puolen tunnin kohdilla kastike oli periaatteessa jo kohtuullista mutta haudutin kuitenkin tunnin kun yritin saada makuun hieman syvyyttä. Mitä ei oikeastaan tainnut tulla.
Kohtuullisen hyvää tuli näin pikaversiostakin ja sen tomaatin siellä kyllä maistaa.
Kelpaa kyllä arkena syödä tälläista pikaruokaa.
Tuo Fremenin kommentti sokerista oli mielenkiintoinen. Joskus sitä kokeilin ja jotenkin outoa siitä tuli mutta syy tais olla juurikin tuo sokerin osittainen palaminen kun en kastiketta koko 3 tuntia ollut hämmentämässä.
Sen jälkeen olen makeutta lisännyt kastikkeisiin erillaisilla tuoremehuilla. Yleensä appelsiini mehulla.
Ainakin näihin hedelmäisiin tomatti juttuihin minusta tuo sopii hyvin.
Alussa aina 400g purkkin hinta joka on suurinpiirtein.
3 eceä
San Marzano, Kokonainen kuorittu. Tää on aivan loistava tuote.
1.5 ece
Pelati, Muut tomatti, Kuorittu, Kokonainen ja paloja.
1 ece
Polpa, Muu tomaatti. Hienoa tomaatti murskaa.
Eli mun piti ostaa Pelatia mutta muistin kaupassa väärin ja tuli ostettua Polpaa.
No ei siinä mitään, sitähän täytyi sitten kokeilla arkista pika versiota Italian lihapullista. Sen tein ihan ilman punkkua ja ilman mitään kummempia kikkailuja. Ilman porkkanaa ja purjoa. Haudutus aikakin meni aika minimiin. Tästä kun tuli arkinen pikaruoka. Puolen tunnin kohdilla kastike oli periaatteessa jo kohtuullista mutta haudutin kuitenkin tunnin kun yritin saada makuun hieman syvyyttä. Mitä ei oikeastaan tainnut tulla.
Kohtuullisen hyvää tuli näin pikaversiostakin ja sen tomaatin siellä kyllä maistaa.
Kelpaa kyllä arkena syödä tälläista pikaruokaa.
Tuo Fremenin kommentti sokerista oli mielenkiintoinen. Joskus sitä kokeilin ja jotenkin outoa siitä tuli mutta syy tais olla juurikin tuo sokerin osittainen palaminen kun en kastiketta koko 3 tuntia ollut hämmentämässä.
Sen jälkeen olen makeutta lisännyt kastikkeisiin erillaisilla tuoremehuilla. Yleensä appelsiini mehulla.
Ainakin näihin hedelmäisiin tomatti juttuihin minusta tuo sopii hyvin.