Tuli sitten vihdoin kokeiltua jäsen Fremenin puhumaa Juuripersiljaa uunissa.
Aikaisemminkin laitoin sitä johonkin keittoon ja hyvää se oli siinäki. Nyt sitä paahdetiin uunissa (Öljyä, suolaa ja tellcherriä pintaan). Pienen paahdon jälkee lihaa mukaan. Kun liha oli melkein kypsää ja juurekset pehmoisia ja uunivuoan pohjalla oli pientä karppaa niin laitoin puol kuivaa rieslingiä joukkoon jotta saadaan maut irti.
Hieman mietin että mitenhän tuo valkkari sopii Juurupersiljan kanssa mutta tulos oli todella hyvä.
Niin hyvä että tätä yhdistelmää voi jopa suositella muillekkin.
Toki tilkka kermaa lopussa oli ehkä kruunannut tämänkin uuniruuan.
Jälleen kerran kiitokset jäsen Fremenille hyvästä vinkistä.
Aikaisemminkin laitoin sitä johonkin keittoon ja hyvää se oli siinäki. Nyt sitä paahdetiin uunissa (Öljyä, suolaa ja tellcherriä pintaan). Pienen paahdon jälkee lihaa mukaan. Kun liha oli melkein kypsää ja juurekset pehmoisia ja uunivuoan pohjalla oli pientä karppaa niin laitoin puol kuivaa rieslingiä joukkoon jotta saadaan maut irti.
Hieman mietin että mitenhän tuo valkkari sopii Juurupersiljan kanssa mutta tulos oli todella hyvä.
Niin hyvä että tätä yhdistelmää voi jopa suositella muillekkin.
Toki tilkka kermaa lopussa oli ehkä kruunannut tämänkin uuniruuan.
Jälleen kerran kiitokset jäsen Fremenille hyvästä vinkistä.