Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jos raaka köntti, luokkaa pari kiloa, niin itse savustaisin noin pari tuntia sillain että helvetin pienillä tikuilla ruokkisin tulta ettei mene liian kuumaks ja sit lopuks uunittaisin vielä foliossa 150 asteessa pari tuntia.Paljonko on kasslerin (palana) savustusaika? Savustus tehtäisiin erillisellä savustuslaatikolla avotulen (puugrilli) päällä. Ei siis sähkösavustimella tai jollain kömydä-pallolla tms. Netissä ohjeet järkiään noille jälkimmäisille.
Rikki sinänsä on hajuton, kaipasit ehkä rikkivedyn lemahdusta?Tässä äskettäin söin ravintolassa herkullisen entrecote -pihvin punaviinikastikkeessa. Lisukkeena oli perunaa ja parsaa. Mutta mitä helvettiä ? Wikin mukaan noin 40 % parsaa syöneistä havaitsee oman kusensa tuoksuvan rikille !? Enpä minä nyt omaa kustani juuri tuoksuttele, mutta en kyllä vessassa käynnin yhteydessä mitään rikin katkua havainnut.
Parsa – Wikipedia
fi.wikipedia.org
Brittiläisen tutkimuksen mukaan noin 40 % ihmisistä erittää parsan nauttimisen jälkeen virtsaan vahvatuoksuisia rikkipitoisia hajoamistuotteita.
savupuruthan olis voinut laittaa aluvuokaan grillin sisällekkin..Hieroin reilun kilon kassleriin poppamiehen slow food rub mausteseosta ja änkesin sen kaasugrilliin ja hanikat sillain että joku 150 astetta ylähyllyllä, sitten grillin kylkeen modasin tuollaisen mustangin ilmapumpulla toimivan savunkehittimen, se on nyt reilu pari tuntia pöhissy ja oon puolen tunnin välein käynyt sitä olut+mausteseos yhdistelmällä voitelemassa, nyt rupee melko hyviä tuoksuja pölähteleen ilmoille...pitäis vielä reilu tunti malttaa oottaa että pääsis maisteleen...
Katso liite: 99634
Kuvassa pari tuntia olleena
Katso liite: 99635
Savunkehitin
Katso liite: 99643
4h ja Valmis.
Yllättävän hyvin otti savu kiinni, on kyllä hyvä mauste toi poppamiehen sekoitus,vois jopa sanoo että top 3:een menee kokeiluissa.
Huonosti käryää noin pienellä lämmöllä, tietty jos olis suoraan polttimen päälle pistäny niin no mut saipahan samalla tekosyyn juoda kaliaasavupuruthan olis voinut laittaa aluvuokaan grillin sisällekkin..
Kalian juonti tekosyytä tartte!Huonosti käryää noin pienellä lämmöllä, tietty jos olis suoraan polttimen päälle pistäny niin no mut saipahan samalla tekosyyn juoda kaliaa
Pappa laittoi näkkileivän ja hapankorpun päälle aina reilusti voita ja kunnon kerroksen aromisuolaa. Pitäsköhän joskus testata uudestaan, lapsena en tykännyt