Suomen sisäinen turvallisuus

Odotas, mitä tapahtuisi, jos erään heimon edustaja tekisi saman Khat-kasvilla. Ei varmasti nousisi meteliä ja tiedätte kyllä, miksi ei.
Varmasti nousisi koska khat on Suomessa luokiteltu huumeeksi. Maailman terveysjärjestö on linjannut, että kokalehtien käyttö lehtimuodossa ei ole terveydelle haitallista.
 
Törkeetä kyllä tollanen kokaiinin syöttäminen lapsille, nehän jää heti koukkuun. Parempi vaan juottaa niille reseptivapaita yskänlääkkeitä, missä on turvallisiksi todettuja kodeiinia, efedriini, dekstrometorfaani, hydromorfoni.....
 
Törkeetä kyllä tollanen kokaiinin syöttäminen lapsille, nehän jää heti koukkuun. Parempi vaan juottaa niille reseptivapaita yskänlääkkeitä, missä on turvallisiksi todettuja kodeiinia, efedriini, dekstrometorfaani, hydromorfoni.....
Reseptivapaissa yskänlääkkeissä ei yhtä tai kahta poikkeusta lukuunottamatta ole kodeiinia, eikä yhdessäkään efedriiniä tai hydromofonia. Dekstrometorfaania on, mutta se nyt ei järkevissä annoksissa ole päihdyttävää. Lasten yskänlääkkeissä ei ole lainkaan noita. Itse asiassa lapsille ei kannata yskänlääkettä edes antaa, vaan hunajaa, jos yskittää.
 
Sopii ehkä tänne?


Ehkei se monikulttuurisuus ole se oikea tavoite?
Minä en olisi ihan heti pitänyt tuota pahana. Olisin rehtorina tai vanhempana joutunut ensin kysymään muutamilta asiantuntijoilta, että oliko riskiä terveyshaitasta ja oliko laitonta. Varmaan ko. koulun rehtorikin on joutunut kysymään neuvoa muualta. Sijainen saattoi toimia ihan asiallisesti ja hyvässä tarkoituksessa jos hän on niiden lehtien asiantuntija ja tuntee ne. Saattaa olla saman tasoinen juttu, jos koulussa on biologian tms. tunnilla aiheena metsästys ja käydään paikallisen metsästysseuran vieraana ampumaradalla ja lapset saa ampua. Siitäkin saa hesalaiset pyöristyttäviä otsikoita "koulussa ammuskeltiin", vaikka tilaisuus olisi ollut ihan turvallinen ja hyvin opetussuunnitelmiin mahtuva.
 

Poliisi: "Älä koske siihen!"
Poliisi: "Sammuta se!"

Käskyttämisen malliesimerkki... :ROFLMAO:
 

"– Ylen verkkosivuilla julkaistiin 30. lokakuuta artikkeli, jossa väitetään, että Suomesta, Ruotsista, Tanskasta ja Hollannista on löydetty eri maiden Ukrainaan toimittamia aseita rikollisjengien käsiin päätyneinä, tviittiketjussa kirjoitetaan.

Keskuksen mukaan Ukrainan Helsingin-suurlähetystö kääntyi poliisin puoleen saadakseen asiasta lisätietoja.

– Vastauksena ilmoitettiin, ettei salakuljetusaseiden toimittamisesta ole vahvistettua tietoa tai konkreettisia faktoja, sanoi ulkoministeriön tiedottaja Oleh Nikolenko, Stratcom Centre tviittaa.


Toistan kysymyksen. Onko poliisissa idän myyriä? Siis poliisi hyppää venäläisten vaatimusten mukaan rajoittamaan Ukrainan sodan vastaisia mielenosoituksia, vaikka laki ei moista vaadi, joka on tapahtunut nyt pari kertaa. Ja resonoi medialle venäläistä propagandaa...
 
Uskon helposti, että tuossa asesalakuljetuksen uutisoinnissa voi olla ryssä takana.

Mutta se ei muuta tosiasioita miksikään, aseita lähtee aivan varmasti liikkeelle ja tarjonta luo kysyntää. Suomi on melko herkässä paikassa, katujengit ryhmittyvät ja vielä on pärjätty pääsääntöisesti puukoilla, nyt tulee tilaisuus hypätä suoraan sarjatuliaseisiin.

Julkinen keskustelu on hyväksi, koska se edistää varautumista. Mutta on ehdottomasti tehtävä selväksi, että aseiden lisääntymisen takana ei ole Ukraina ei Suomi, vaan yksinomaan ryssä. Ja jos Suomeen kulkeutuu täältä lähtenyt rynnäkkökivääri, on se puhdas sattuma. Tuolla on miljoona ukkoa aseissa ja niitä karkaa, kaatuu ja jää kentälle kaiken aikaa. Ei sellaisesta asemäärästä kukaan voi pitää vedenpitävää lukua. Rikollisia on joka kansakunnassa, toisissa jopa vielä enemmän, ja toiset kansakunnat voidaan laskea suoraan tuohon ryhmään.

Eli YLE pitää iänaikaisen linjansa ja keksii propagandaa, mutta asia on todellinen ja vakava.
 
Veikkaan että Poliisissa närästää se, että jäivät ilman lisärahaa. PV sai rahaa, tämä ei meitä haittaa, mutta.... Raja sai rahaa, tämä ei meitä haittaa, mutta....
Nyt sit uutisoidaan vähän kaikesta yms, että jos saatas vielä lisää rahaa heillekin.
 
Amerikan ja EU:n suunnalta on sanottu, että Ukrainasta vuotaa aseita. Julmettu korruptio.

Että ei mitään uutta KRP:n jutussa.
 
Viimeksi muokattu:
Sotakentiltä tihkuu aina aseita myös siviileille, niin se on aina ollut. Veikkaanpa kuitenkin, että merkittävämpi osa Suomessa rikollisten käsissä olevista rynnäkkökivääreistä on peräisin ihan kotimaamme armeijalta.
 
Back
Top