@Solombala
Mutta tässähän on sitten ongelma, nimittäin vertaat tuoretta, vastaleikattua venäläistä lihaa suomalaiseen tyhjiöpakattuun teollisuuslihaan. Venäläistä tuoretta lihaa pitäisi verrata tuoreeseen, suomalaiseen, ja vasta tilalta tulleeseen lihaan eikä Nurmosta tai Forssasta tuotuun teollisesti käsiteltyyn ja tyhjiöpakattuun bulkkitavaraan.
Kyseistä lihaa kyllä löytyy Suomessa torimyyjien lisäksi hyviltä lihatiskeiltä, ainakin maaseudulla, ja lihakaupoista.
Ja jos taas verrattaisiin niitä bulkkilihoja Venäjän ja Suomen välillä niin pistän yhtälailla kivekseni likoon suomalaisen puolesta. Ja 25 vuotias nuori tuottaja tarvitsee rusinoitaan jatkuvuuden nimissä, joten olen aika varma asiastani
Jos olet tuottaja niin rummuta ihmeessä somessa tai jossain muussa kanavassa että teiltä saa lihaa suoraan tilalta. Ihan varmasti tulee löytymään kysyntää. Vinkkinä voisin mainita että kokeile etsiä joku porukka joka ostaisi lehmän tai sonnin jo ennakkoon. Sitten jaat lihat erilaisiin osiin niin että vaikkapa 15 kilon kassissa on enin osa jauhelihaa ja sitten keittolihaa, paistia yms teuraspainon suhteessa. Näin siksi että kerrostalossa asuvilla ihmisillä ei välttämättä ole pakastintilaa kuin tälle määrälle.
Mutta ihan oikeasti, ne on pirun harvat kaupat joissa on vielä oikea lihatiski joista saa kunnollista tuoretta lihaa! Ja tämä on se ongelman ydin.