Erittäin totta.
Mutta tämäkin on mielestä erittäin tärkeä osa ruokakeskustelua. Nykyään monikaan ei välttämättä ymmärrä, että toisaalta kaikista ruhon osista ei voi valmistaa kaikkia ruokalajeja ja toisaalta kaikista ruhon osista voi valmistaa hyviä ruokalajeja.
Joku paistin jauhaminen jauhelihaksi on mielestäni tyhmää, koska jauhelihan idea on, että "halvempia" eli hankalammin kypsennettäviä osia voidaan käyttää helpommin ravinnoksi. Vastaavasti taas jonkin pitkään kypsennettävän osan valmistaminen nopeasti johtaa vain huonoon lopputulokseen.
Aikoinaan Joensuussa oli ravintola, joka osti paikalliselta tuottajalta ruhon ja muutti ruokalistaansa sen mukaan, mikä osa ruhosta milloinkin oli riittävästi riiputettu. Helvetin hieno idea ja valitettavasti ehdin käydä vain kahdesti paikassa.