Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Totta, mutta omien suosikkituotteiden boikotointi on ihan hyvä alku. Kannattaa kyllä levittää tietoutta noista piittaamattomista ylikansallisista yhtiöistä.Jäätelöiden ja Marabou-suklaiden jne. julkisuudessa kohua herättäneiden tuotteiden boikotoiminen on kyllä jonninjoutavaa näpertelyä. Puhutaan jäätelöistä vaikka pitäisi puhua Nestlestä ja Unileveristä ihan sellaisenaan. Niiden tuoteportfoliossa on aika paljon muutakin ja merkittävämpää kuin Pingviini-tuutti ja vastaavat. Pitäisi boikotoida ihan kokonaan, ei vain ko. firmojen tuloksen kannalta vähäisistä vähäisimpia tuotteita.
Tämä kertoo kyllä karua kieltä, kuinka hankalassa raossa putin on. Jos sota loppuisi näihin asemiin, niin valtaosalle venäläisistä ne eivät kelpaisi. Se, miten tiedot venäjän valtavista tappioista vaikuttaisi mielipiteisiin, niin siitä ei taidettu tutkia? Mutta toisaalta, uskoisin että suurin osa venäläisistä ehkä aavistaa, mikä hinta tuosta on maksettu.Rysyiltä on kysytty mitä voitto "erikoisoperaatiossa" tarkoittaisi.
Venäjä | Sosiologit selvittivät, mitä venäläisten mielestä ”voitto” sodassa tarkoittaisi
23 prosenttia venäläisistä olisi tyytyväisiä, jos Venäjä saisi alueita ja päättäisi sodan.www.hs.fi
SUOSITUIN vaihtoehto oli uusien alueiden liittäminen Venäjään. Tätä pitäisi Venäjän voittona 23 prosenttia vastanneista.
Toiseksi suosituin vaihtoehto olisi Ukrainan täydellinen antautuminen, jota edellyttäisi 13 prosenttia vastaajista.
Kolmanneksi suosituin määritelmä voitolle kuulostaa rauhantahtoisemmalta. 12 prosentille riittäisi ”rauha, jotta kaikki saisivat elää”.
Yhdeksän prosenttia haluaisi koko Ukrainan liittämistä Venäjään. Kuusi prosenttia vastaajista pitäisi voittona sitä, että Venäjä vetäytyisi Ukrainasta. Vain viisi prosenttia muisti mainita sodan alkuperäiset tavoitteet: ”fasismin” kukistamisen ja Ukrainan liittoutumattomuuden.
Tuohon vielä sellainen, että ei se kaikkia viivakoodeja ihan tunnista, että olisi sellainen, että tukisi Venäjää, niin siinä on sitten tuotemerkkihaku kanssa.Hankkikaa puhelimeen ZRADA niminen ohjelma, lukekaa sillä kaupassa tuotteen viivakoodi niin saatte tietää onko ko. tuotteen valmistaja ryssän hyökkäyssodan tukija vai ei.
Toisaalta USA:n tuki on katkolla JO NYT, koska kongressi ei ole saanut päätöstä aikaan apupaketista. Ehkä saa, ehkä ei, mutta nyt tilanne on jäissä.Mutta, nyt herää kysymys, että mikä on putinin strategia? Aikaisemmin syksyllä joku taho veikkaili, että putinin suunnitelam on odottaa jenkkilän vaaleja ja toivoa trumpin voittoa. Tämä toki on riskialtis suunnitelma, koska paljon voi tapahtua vuodessa. trumpin valinta ei ole mitenkään varma ja vaikka hänet valittaisiin, niin tuskin hän pystyy lopettamaan esim Britien, Puolan ja pohjoismaiden tukea Ukrainalla.
ja miksipä ei kokeilisi jotain toista tuotetta.Totta, mutta omien suosikkituotteiden boikotointi on ihan hyvä alku. Kannattaa kyllä levittää tietoutta noista piittaamattomista ylikansallisista yhtiöistä.
No jossei ryssä sanaa ole hyvä sanoa, niin eipä ketään ole hyvä toveriksikaan sanoaKyllähän noi yksittäiset ryssätkin ovat aikalailla ryssiä. Ylimielisiä, välinpitämättömiä, epäluotettavia.. tokihan on hyviäkin olemassa, en minä sitä kiellä. En vain näe syytä jeesustella sanan käytöstä.
Jos Unileverin ja Nestleen tuotteet poistettaisiin kaupan hyllyistä niin niihin todellakin tulisi tilaa joten näin ei taatusti tehdä. Nämä kaksoset ovat niitä jotka voittavat kaikki vaalit, aivan kaikki.Jäätelöiden ja Marabou-suklaiden jne. julkisuudessa kohua herättäneiden tuotteiden boikotoiminen on kyllä jonninjoutavaa näpertelyä. Puhutaan jäätelöistä vaikka pitäisi puhua Nestlestä ja Unileveristä ihan sellaisenaan. Niiden tuoteportfoliossa on aika paljon muutakin ja merkittävämpää kuin Pingviini-tuutti ja vastaavat. Pitäisi boikotoida ihan kokonaan, ei vain ko. firmojen tuloksen kannalta vähäisistä vähäisimpia tuotteita.
Mutta toisaalta, Ukraina on paljon voimakkaampi, mitä se oli tammikuussa 2022. Venäjä on taas paljon heikompi. Joten, vaikka jenkit vetäytyisivät Ukrainan tukemisesta, niin ei se tarkoita Ukrainan romahtamista. Toki sotaa se tulee pitkittämään huomattavasti. Toisaalta siinä on myös sellainen riski, että jos Trump vetää tuen Ukrainalta, niin voi olla että mahdollisessa Kiina/Yhdysvallat kiistassa, Eurooppa ei välttämäät tule tukemaan Yhdysvaltoja sen haluamalla määrällä.Toisaalta USA:n tuki on katkolla JO NYT, koska kongressi ei ole saanut päätöstä aikaan apupaketista. Ehkä saa, ehkä ei, mutta nyt tilanne on jäissä.
Edes Trumpin ehdokkuus ei ole varma asia. Ei Bideninkaan. Voi olla ihan eri tyypit ehdolla loppujen lopuksi. (Hyvä niin?)
Kuitenkin jos näillä mennään, niin Trump taitaa kyllä voittaa. Ja Putin siinä samalla. Siinä vaiheessa sitten kysymys kuuluu, että onko USA valmis kuitenkin vaikkapa MYYMÄÄN kriittisiä asejärjestelmiä Ukrainalle, vaikka ei haluaisikaan niitä vastikkeetta antaa... Voi olla Trumpille aika kiusallista myyntikin yrittää torpata. Oikeisto nyt kumminkin tykkää aseteollisuudesta.
Jos Unileverin ja Nestleen tuotteet poistettaisiin kaupan hyllyistä niin niihin todellakin tulisi tilaa joten näin ei taatusti tehdä. Nämä kaksoset ovat niitä jotka voittavat kaikki vaalit, aivan kaikki.
Euroopan maat ovat mielestäni ilmoittaneet jo aiemmin, etteivät osallistuisi sotaan Taiwanin ja USA:n rinnalla, mikä on varmaan virhe. Siis se, että tämä on etukäteen sanottu.Toisaalta siinä on myös sellainen riski, että jos Trump vetää tuen Ukrainalta, niin voi olla että mahdollisessa Kiina/Yhdysvallat kiistassa, Eurooppa ei välttämäät tule tukemaan Yhdysvaltoja sen haluamalla määrällä.