Paitsi jos aseellinen voimankäyttö on USA:n toimittamaa, kuten vaikka Irakissa. Silloin se on ISO jees!
Tietysti! I love US of A.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Paitsi jos aseellinen voimankäyttö on USA:n toimittamaa, kuten vaikka Irakissa. Silloin se on ISO jees!
Tuettiinko siellä yleensäkään ketään? Janukovitsia?
Jonkin hallintoelimenhän Ukrainan asioita täytyy hoitaa vaaleihin asti.
Mielenkiintoista, että oikein väkisin yritetään ymmärtää Venäjän Krimin miehitystä jollain ihme tekosyillä. Aseellisen voiman käyttö on aina iso "nounou", eikä sille tarvitse tällaisissa tilanteissa etsiä ymmärrystä.
Minua euroopan ja USA:n tuki tapahtumille ei ihmetytä pätkääkään. Rikollinen ajettiin maasta, ja seuraavissa vaaleissa yritetään saada johtopaikoille ihmisiä, joiden toiminnot kestävät edes vähän paremmin päivänvaloa.
Paitsi jos aseellinen voimankäyttö on USA:n toimittamaa, kuten vaikka Irakissa. Silloin se on ISO jees!
Ukrainan konflikti.
Miksi Venäjä ei tyydy siihen, että talouden kasvu ja rauhan ylläpitäminen olisivat NE jutut? Miksi lähteä rettelöimään Ukrainan päältä? Ai että Länsi tunkee päälle? Joo-o. Niinhän se puskee. Länsi oikein irnuu päästä rettelöihin ydinasevaltion kanssa. Missä logiikka?
Paitsi jos aseellinen voimankäyttö on USA:n toimittamaa, kuten vaikka Irakissa. Silloin se on ISO jees!
Kyllä minä ainakin voin ymmärtää, miksi puskurialueiden häviäminen Venäjän ja Naton väliltä nähdään uhkana. Venäjän ydinpotentiaali tietenkin tänä päivänä tekee mahdottomaksi ajatellakaan mitään sotilaallista operaatiota Venäjää vastaan, mutta teknologia kehittyy, eikä ydinpelotteen uskottavuus esim. 20 vuoden päästä ole mikään kiveen hakattu totuus. Venäjällä todennäköisesti ymmärretään tarve ajatella näissä asioissa vähän pidemmälläkin tähtäimellä. Jos Nato on päästetty saartamaan Venäjän merkittävin alue eli läntinen osa käytännössä joka puolelta iholle asti ja parissa vuosikymmenessä ohjustorjunta kehittyy sille tasolle, että ballistisia ohjuksia voidaan torjua suurella todennäköisyydellä, samalla myös erilaisten konventionaalisten ensi-iskuaseiden saavuttaessa merkittävä rooli (mistä Venäjä on jo nyt varoitellut julkisuudessakin), niin Venäjän puolustus olisi todella tiukassa paikassa. Yhdysvallat on myös erittäin aggressiivinen valta, kun asiaa katsotaan ilman mitään ideologisia laseja, se on käyttänyt asevoimaa maailman muokkaamiseen todella aktiivisesti. Venäjällä on historiasta kuitenkin näitä esimerkkejä useampi, missä aggressiiviset läntiset vallat on jossain vaiheessa saaneet päähänsä, että Venäjälle puskeminen on hyvä idea. Vähintään tuossa tilanteessa Venäjän mahdollisuudet tehdä maailmalla itsenäistä ulkopolitiikkaa olisi rajoitetummat, koska sitä voitaisiin mahdollisesti uhkailla ja painostaa sotilaallisella voimalla, kuten esim. Irania nykyään.
Venäläisten on tehtävä siirtonsa nyt aivan kuin georgian tapauksessa se oli oikein ajoitettu. Kun ukraina tai georgia on naton jäsen se on myöhäistä. Tämä on se tilanne. Jos venäjä olisi naton jäsen niin ei olis mitään estettä ukrainalle tai georgialle liittyä natoon. Sama koskee eu jäsenyyttä. Onko venäjälle tarjottu eu tai nato jäsenyyttä? Aivan kuten bellumi tuossa edellä kirjoitti niin varmaan venäläiset oikeasti kokee olevansa melkoisessa painostuksessa niin taloudellisesti kuin sotilaallisesti. Toki näissä on aina sisäpolitiikastakin kysymys.
Crimea's Tatars — who amount to 12 percent of the peninsula's 2.2 million residents — overwhelmingly boycotted the March 16th referendum for Crimea to become part of Russia. The Tartar's bad history with Russia was a major factor of their decision, as Stalin persecuted and deported them en masse from the Crimean Peninsula in 1944. After the collapse of the Soviet Union Tartars trickled back into Crimea, but their status there was always temporary. With Crimea's much-disputed status as part of Russia following the referendum, the future of the Tartars is a big question mark. VICE News' Simon Ostrovsky spent some time with Tatars in Simferopol in the week leading up to the referendum to get their side of the story.
http://www.gazetaprawna.pl/artykuly...nie-postawilismy-na-finlandyzacje-polski.htmlThe membership of NATO today gives us a sense of security - said Aleksander Kwasniewski during the debate on the 25th anniversary of Polish transformation. In the opinion of the former president, it was the decision of 'fundamental importance'.
Aleksander Kwasniewski said that it was through membership in the world's most powerful political and military bloc security of the world that our security was "guaranteed". Today, because of the situation in Ukraine, the decision made a quarter century ago gains even more importance.
The former president recalled that in the years 1989 - 1990 when Poland was choosing a new path, staying out of military blocs, called Finlandization, was "very fashionable". He noted that the position of our country in the heart of Europe, on a vast plain, allowed in the past marches of armies of neighboring countries. "Even the calm Swedes decided once to get through Poland in pursuit of their strategic objectives, not to mention the Turks" - said Alexander Kwasniewski.
– Emme odota pelkästään vastauksia, vaan myös yhteisesti sovittujen sääntöjen kunnioittamista Lavrov sanoi torstaina toimittajille.
Mutta Natolla ei ole oikeutta siirrellä joukkojaan jäsenmaissaan?Venäjän joukkojen liikkeistä Ukrainan rajalla Lavrov totesi, että Venäjällä on oikeus siirrellä joukkojaan omalla alueellaan halunsa mukaan. Lavrovin mukaan joukot vedetään alueelta heti, kun "sotilasharjoitus" on ohi.