Ukrainan konflikti/sota

Shepel

Alokas
Siivosin juuri 27 viestiä "venäistä näkemystä" roskakoriin keskustelusta. Jälleen kerran on hyvä palata sinne perusasioiden ääreen eli tapahtumien kulkuun ja sen ananalysointiin. Kiitokset kaikille jäsenille, jotka jatksoivat käsitella tätä trollia enemmän tiedolla kuin mielipiteellä.

Nimimerkki alttereineen poistettiin foorumilta ja toivon, että tällä kertaa kyseinen henkilö ei enää vaivaudu rekisteröitymään uudelleen kaikkien ajan ja vaivan säästämiseksi.

-setämies-
Hienoa toimintaa. Näin keskustelu harmonisoituu ja pääsemme liikuttavaan yksimielisyyteen ja hymistelevään ilmapiiriin.

Kiva kun voimme olla kaikki samaa mieltä toistemme kanssa.
 

aj77

Respected Leader
Mikä tekee toimittaja Graham Phillipsistä vähintääkin "erikoisen"

Graham Phillips – Russia’s & Putin’s propagandist
— 24.01.2015


This British citizen working for the Russian state propaganda channel “Star” and “Russia Today”. He brazenly lying about Ukraine, he is deceiving his readers on Facebook. How can it be that a British citizen is involved in Putin’s false propaganda against Ukraine?

He demonstrates on his Facebook corpses of people he enjoys it, he extends a special anti-Ukrainian false propaganda created by the Russian (aggressor Putin) state media.

He took up arms, it is not even a propagandist, he became a Russian terrorist.
He wears a military uniform of the Russian army.
He is a friend of the Russian aggressors.
He advertises child soldiers.
He ideological friend one Russian chauvinists and anti-Semites.
He’s a friend Russian international terrorists

Is that enough?

British intelligence agencies are obliged to do everything possible to arrest the man, and a comprehensive investigation of his activities.

Terrorist Graham Phillips
facebook.com/grahamwilliamphillips
twitter.com/GrahamWP_UK

http://ua-today.com/news-from-ukraine/8830
 

Maidan

Respected Leader
Hän auttaa terroristeja:

Лашкевич Ирина Владимировна / Lashkevich Irina Vladimirovna


http://kif-od.com/publ/novosti_komi...aratistov_i_posobnikov_terroristov/19-1-0-145

Separatismi =terrorismi on rikos. Sananavapauden kanssa tässä touhussa EI OLE mitään tekemistä ENÄÄ. Me luetteloidaan kaikkia paskiasia, jotka auttavat terroristeja ja näin aiheuttavat tuhansien kuolemia. Vastuuseen joutuu aikasemmin tai myöhemmin. Rikoksen avustaja on myös vastuussa. Tuolla on esimerkki.

Edit typo ja tärkennus.
 
Viimeksi muokattu:

LadamirPutler

Alikersantti
Koskahan suomessa olevat tahot kuten Verkkomedia.org ja vastaavat putler trollit joutuvat edesvastuuseen Ryssien propakandan levittämisestä. Näillä teoillaan nämä tahot osoittavat tukevansa terrorismia.
 

Vonka

Supreme Leader
Analyyttislle kavereille suosittelen tätä artikkelia, joka julkaistiin jo syyskuussa mutta on väittämiltään yhtä ajankohtainen, ellei ajankohtaisempi. Käsittääkseni jutun on kirjoittanut Leonid Ragozin, jota muuten tiukimmat maidanilaiset epäilevät Putinin tukijaksi, koska hän kirjoittaa kaikki havainnot, kuten journalisti tekee ja silloin ei aina kunnia soi lännellekään.

Jutun mukaan Putinin naamiopeli on taitavaa. Jokaisen askeleensa hän naamioi erilaisilla harhautuksilla ja tulkintamahdollisuuksilla, jolloin tarkkailijat eivät huomaa vaarallisinta kovaa ydintä.

Länsi ei ajatellut Putinin kaappaavan Krimin. Länsi ei uskonut Putinin jatkavan Donbassiin. Länsi ei uskonut Putinin työntävän sinne kalustoa. Länsi ei uskonut Putinin vievän sinne joukkojaan.

Kirjoittaja huomauttaa, että mikäli Putinilla on mahdollisuus jatkaa peliään uusiin konnuuksiin, hän myös tekee sen, edelleen yhtä peitettynä ja harhauttamalla ja hämäämällä. Hän voi sotia maayhteyden Krimille. Hän voi työntyä Odessaan. Hän voi työntyä Transnistrian läpi Moldovaan. Hän voi lähettää tankkeja Kiovaa kohti.

Kirjoittajan mukaan parhaiten Putinista saa selvän, kun tutkii Venäjän alamaailmaa.

Who is Mr Putin? The question asked by a Western journalists when the new Russian leader emerged out of nowhere in 1999 still remains valid. Fifteen years after his sudden ascent to power, political scientists and media commentators still have no language to describe the political system Putin has built. Constant references to KGB, Soviet nostalgia, Russian imperialism, totalitarianism or nationalism are only helping to advance his cause by concealing the regime’s real, non-ideological nature. Putin’s Russia is built on unrestrained greed and the desire of very mediocre, but ruthless people, like himself and those around him, to live above the law and commonly accepted rules of decency. It is a Mafia state covered in moth-eaten and mismatching ideological rags. The culture Putin and his entourage belong to has much more to do with the ganglords of the 1990s than with the Communist leaders or KGB agents of the 1970s. This is reflected in their lifestyle, language and even musical tastes.

The person best suited to explain Putin’s political behaviour would be a conflict expert specialising in the Russian penitentiary system and criminal underworld. This behaviour is characterized by the perpetual brinkmanship, whereby your success is measured by your ability to raise stakes to mind boggling heights without losing nerve. It is also characterised by playing victim in a situation when in fact you are the perpetrator. The latter behavioural strategy lies at the heart of the blatant brainwashing Russian people are currently subject to. Russia is like a Latin American slum ruled by a powerful ganglord. Inside, it feels like a safe and relatively prosperous bubble, as long as you don’t start questioning what makes it safe and how public money is distributed. The outside world is full of enemies and risks – only the boss knows how to deal with them.
https://fullofbias.wordpress.com/2014/09/10/yes-he-can/
 
Viimeksi muokattu:

vlad

Respected Leader
Minä olen kyllä huomionut että täällä ollaan välillä kovastikin erimieltä asioista kuitenkaan sortumatta räikeän trollimaiseen propagandistiseen paasaamiseen.

Minusta perusteltu eriävä mielipide on usein hyvinkin tarpeellista, koska pistää ajattelemaan ja tarkistamaan omaa näkökulmaansa ja tarvittaessa muokkaamaan sitä mutta tällöin sen eriävän mielipiteen tulee olla perusteltu ja järkevä ja sellainen, että siinä on logiikkaa. Suurin osa (lähes kaikki) trollien suoltama "viihde" ei täytä tällaisia kriteereitä. Ne eivät pistä älyllisesti kyseenalaistamaan omaa mielipidettään vaan ne herättävät korkeintaan inhoa tai raivoa - tai sitten henkistä ignooramista (vaikka kommentiiin vastaisikin, mutta trollin viesti on kuitenkin asetettu mappiin Ö).

Toisaalta henk.koht. en halua sulkea näiden trollienkaan suuta vaan he ovat osoitus siitä, että syystä tai toisesta osa ihmisistä käyttäytyy ja toimii hyvin epäloogisella tavalla ja tavalla tai toisella tukee arvoja jotka eivät ole allekirjoitettavissa. Monasti miehin, että ovatko nämä trollit kovinkaan syvällisesti pohtineet sitä mikä heidän kohtalonsa olisi ihailemissaan yhteisöissä jos he ihailun sijaan kirjoittaisivat valtaapitävistä siten kuten he esim. Suomessa kirjoittavat länsimaisista toimijoista ja poliitikoista. Täällä heidän annetaan kertoa mielipiteensä (pääsääntöisesti siis) mutta jos he kirjoittaisivat Putinista tai Kim Jong-Unista samalla tapaa mitä he kirjoittavat länsimaisista poliitikoista tms. henkilöistä heidän päätä ei taputettaisi. He käyttävät kierolla tapaa hyväksi länsimaista sananvapautta mutta ymmärtävätkö he aina sitä, että mikä etuoikeus heillä on käsissään. Sitä ei ole kaikkialla maailmassa!

vlad.
 

elso

Kenraali
BAN
Koskahan suomessa olevat tahot kuten Verkkomedia.org ja vastaavat putler trollit joutuvat edesvastuuseen Ryssien propakandan levittämisestä.

Niin kauan, kun Suomen valtion olemassaoloa ei uhata sotilaallisesti, Verkkomedia saa jatkaa toimintaansa nykyisellä tavalla.

Todennäköisesti kyseisen lafkan Venäjä propaganda hiljenee itsekseen hyvin nopeasti, jos Venäjän ja Suomen väliset suhteet kiristyvät.

Jos ei hiljene, se hiljennetään viimeistään puolustustilalain astuessa voimaan.
 

V. Levola

Kapteeni
Missään ei tietenkään ole poissuljettua se etteivätkö Krimille sijoitetut venäläisjoukot voi aloittaa offensiivia ukrainalaisten selustaan - tämä skenaario on hyvinkin mahdollinen toteutettavaksi vaikka samalla se vetäisi maton jalkojen alta ja Moskovan olisi turha enää teeskennellä roolittomuuttaan sodassa.

vlad.
Ikävä kutina, että tämä operaatio saataisiin kyllä kaupattua kohdeyleisölleen "slaaviveljien ja Pyhän Venäjänmaan (TM) puolustautumissotana turmeltuneen lännen imperialistifasisteja vastaan" tjmsp. Vitstit alkavat olla vähissä. Jos länsimaillakaan ei ole ollut oikein suunnitelmaa mitä tehdä Venäjän aggression edessä, niin Ukrainan omatkin kuviot ovat olleet sekaisin. Kun nyt vain ei olisi liian myöhäistä ryhdistäytyä. Ja vaikka joku sopu saataisiin syntymään kesään mennessä, saattaa, että Venäjä kerää voimaa seuraavaa hyökäystä kohtaan. Suomessakaan ei ole varaa tuudittautua siihen, että karhu olisi kylläinen.
 

Fencer

Eversti
Tuomiojasta voi olla montaa mieltä, mutta ainakaan tässä lausunnossa ei Moskovan suuntaan nojata piirun vertaa.

Tuomioja: Mariupolin raketti-isku kuin toisinto Sarajevon kranaatti-iskusta
http://www.hs.fi/kotimaa/a1422153670997
25.1.2015 13:21

"Suomen ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd) kirjoittaa Facebook-sivuillaan, että Ukrainan kapinallisten raketti-isku Mariupoliin on kuin toisinto 21 vuoden takaisesta kranaatti-iskusta Sarajevon torille. 68 siviiliä menehtyi Sarajevon torille tehdyssä kranaatti-iskussa 1994 Bosnian sodan aikaan.

"Itä-Ukrainassa separitistit uhoavat laajentavansa sotaa. Jos näin todella tapahtuu on sillä pahoja ja kauaskantoisia seurauksia paitsi paljon jo kärsineille ukrainalaislle myös laajemmin koko kansainväliseen tilanteeseen", Tuomioja kirjoittaa.

"Venäjä ei silloin voi välttyä vastuustaan separatistien tukijana ja aseistajana sillä että se yrittää syyttää Ukrainaa kaikesta."

Venäjän tukemat Donetskin "kansantasavallan" DNR:n separatistijoukot aloittivat lauantaina hyökkäyksen Ukrainan hallussa olevaan Mariupolin satamakaupunkiin.

Raketti-iskuissa on kuollut noin 30 kaupungin asukasta ja yli 90 on haavoittunut."
 

Coffee Man

Ylipäällikkö
Tämä on juuri minun tuuria, sen ainoan kerran kun olen vastaamassa jotain inhalle peikolle, niin jätkä katoaa kun pieru Saharaan :D

Tämä minun piti sanoa, kun Röllikkä oli sitä mieltä, että sananvapaus on Suomessa päin persettä...

1. Finland

148. Russian


Toimittajat ilman rajoja listasi vuoden 2013 lehdistönvapausindeksiin 179 maata. Tuoreella listalla Suomi on nyt yksin sijalla yksi.

2014 sijoitukset ovat samat, sekä Suomen että Venäjän kohdalla. Lehdistönvapaus ei ole ihan sama asia kun sananvapaus, mutta kyllä meillä Venäjään verrattuna se sananvapauskin on huomattavasti paremmalla mallilla. Ei tule turpaan tai lähde henki, jos on eri mieltä vallanpitäjien kanssa.

Se on todettava, että tässä paikassa käsitellään peikkoja juuri oikealla tavalla. On ihan liian paljon varoittavia esimerkkejä siitä miten nämä peikot onnistuvat tekemään ihan järkevästäkin keskustelusta sellaista päätöntä paskaa, että sitä ei kykene lukemaan itse pirukaan...tuskin edes Vladimir Putin. Muro on jo mainittu mutta on niitä muitakin.
 
Viimeksi muokattu:

Benelli

Respected Leader
Ymmärrän sen, että pyritään pitäytymään diplomatian kielessä tiukkoinakin aikoina mutta olen Vongan kanssa samoilla linjoilla ettei Kremlin suunnalla tällaisia puheita pidetä uskottavina - ne aiheuttanevat korkeinaan hymähtelyä ja huvittuneisuutta.

Olisiko syytä palata kylmän sodan retoriikkaan, jossa diplomatian kielen oheen toisinaan puhuttiin olennaisesti kovempaa kieltä - sellaista jota kylmän sodan kasvatti Putin mahdollisesti ymmärtäisi paremmin?

vlad.
Ei se kovempi retoriikka mitään auta jos toimenpiteet ovat samoja

Meno päällä.

Mariupolissa on näinä aikoina lumi maassa ja oikeaakin kuvamateriaalia keskityksestä olisi. :rolleyes:
 
Viimeksi muokattu:

jokuvaan

Ylipäällikkö
Putinin mukaan armeijasta ei säästetä ja disinformaatio on osa sodankäyntiä, röllien työt jatkuvat entiseen tapaan. Tämä keskustelualue on todennäköisesti merkitty nyt johonkin listalle ja tänne tulee uusi nimerkki hamaan loppuun saakka.
 

Vonka

Supreme Leader
Mariupolissa on näinä aikoina lumi maassa ja oikeaakin kuvamateriaalia keskityksestä olisi. :rolleyes:


Ukraine24:n kuvamateriaalia en voi tuon kuvan perusteella tarkistaa vaikka olisi Ulan Batorista, mutta Mariupol on Azovanmeren rantakaupunki eikä mikään Kilpisjärvi. Ei näissä muissakaan rainoissa lunta pahemmin näy:
Sama foto Iltasanomissa. Sen mukaan tämä purskaus on kuvattu kaupungin ulkopuolella.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1422067551119.html
 
Viimeksi muokattu:

Nypykkä

Eversti
Jos tämä on totta niin aika paha homma.

Mariupolin verilöylyn käskynjaosta paljastui nauhoitus: "veli, siellä on 9-kerroksisia taloja" - "ei sillä ole väliä"
JUHA-PEKKA TIKKA
39 minuuttia sitten(päivitetty 9 minuuttia sitten)
Ukrainan Mariupolin verilöylystä ehkä vastuullisten miesten väitetään tulleen nauhoitetuiksi turvallisuuspalvelun videolle.


  • Ukrainan turvallisuuspalvelu on aiemminkin sodan aikana julkistanut nauhoituksia vastapuolen puheluista.

    (Youtube/Euromaidan Press)
Ukrainan turvallisuuspalvelu SBU:n julkaisemalla videokoosteella puhuu kaksi sotilasta puhelimessa. Euromaidan Pressin mukaan he keskustelevat raketinheitiniskusta Mariupolin itäisiin osiin.

Iskussa satamakaupunkiin kuoli perjantaina 30 ihmistä ja yli sata loukkaantui. Raketit osuivat torille, kouluihin, koteihin ja kauppoihin.

Videolla puhuvista toinen on Donetskissa. Toinen, Mariupolissa paikalla oleva, varoittelee alueella olevan korkeita asuntotaloja.

Donetskista puhuva käskee ja usuttaa kuitenkin iskemään, koska talot ovat liian kaukana.

Verilöylyn tapahduttua samat soittajat palaavat asiaan. Käskijä rauhoittelee paikalla olevaa, joka valittelee heidän tietäneen paremmin. Käskijä tyynnyttelee sanoen asian olevan merkityksetön.

"Jep, tajuan... Mitä nopeammin he ----- lähtevät täältä...", toinen vastaa.

Donetskista puhujan SBU identifioi olevan 1977 syntynyt Sergei Ponomarenko. Toinen identifioidaan terroristiksi koodinimellä "Tuhka".

Mailaa Printtaa

 

adam7

Respected Leader
Tuomioja on aiemminkin ilmaissut itseään napakasti, mm. todennut fasismin tunnusmerkkien täyttyvän Venäjällä. Mutta, ja se iso mutta on johtopäätösten vetäminen ja toimenpiteet. Siinä vaiheessa Tuomioja onkin kissanpoikaa. "Tilannetta ei pidä pahentaa" ja "mikään ei ole muuttunut Suomen osalta".

Ei tuo fasistihallinto mitää jyrkkiä tuomitsemisia pidä poliittisena toimena.

Lisää sanktioita, aseita Ukrainalle ja Porosenko tajuamaan että Itä-Ukrainassa on sota, ja Ukrainan tulee ryhtyä sen mukaisiin toimenpiteisiin.
 
Top