Ukrainan konflikti/sota

Natoa ei tarvita kun tuollaiset hoidellaan helposti . Suomeen ei vieraan maan armeijoita kaivata .Venäjä tietäen Suomen puolustuskyvyn ei koskaan enään raatteen tielle tule. Ukrainan luulivat hoitavan helposti muttei edes sille pärjää. Suomen maasto ja armeija on aivan toista Ukrainaan verrattuna
Ja se pointti onkin että jos olisimme NATOssa, ei tarvitse menettää kaikkia niitä ihmishenkiä jotka venäjän torjumiseen menisi, kun venäjä ei uskalla käydä NATO maan kimppuun.
 
Ja ukraina ei sitten mitenkään voi sinun mielestäsi laittaa vähän lapinlisää lukuihin, että näyttäis paremmalta. Ukraina on näköjään ainoa maa joka ei käytä propagandaa sodassa.
Olet vielä hölmömpi tässä asiassa...
 
Tarkoitin siis sitä, että Natoon liittyminen tekee Suomestakin punaisen vaatteen. Suomi ei kaikesta päätellen ole tällä hetkellä Venäjälle punainen vaate. En kommentoi asiaa enempää, koska jokainen on niin fanaattisesti omissa poteroissaan tämän erittäin herkän asian suhteen. Luottamukseni Suomen omaan puolustuskykyyn on noussut valtavasti tämän Ukrainan sodan aikana.
Nyt on paljastunut, että Suomea on uhkailtu jo vuosia Naton suhteen. Yleisölle tullut jukiseksi vasta tässä kriisissä. Kyllä tässä kannattaa tehdä strateginen valinta ja mennä Natoon. Siihen loppuu aito uhkailu.

Tämä Putin ei ole mitenkään erikoinen hahmo Venäjän pitkässä historiassa. Jossain vaiheessa siellä on taas uusi kusipää diktaattorina silmät kiiluen. Ihan sama onko nimi Iivana Julma, Stalin vai Putin. Pres. Koivisto sen tiivisti: Venäjän idea on laajeneminen. Venäjä voi haistaa pitkän v:n punaisine vaatteineen.
 
Ihan perus pitkäpartaisia sadisteja ja kiduttajia... Eivät juuri muita uskon veljiään häpeä käytöksessään valitettavasti
Käsittääkseni kunnostautuvat lähinnä sivileitä vastaan sotiessaan omassa kotimaassaan. Suurella todennäköisyydellä tykinruuaksi tuonne rahdattu. En usko heidän taistelukyvyn olevan kovinkaan kummoinen, kun vastassa on sivileiden sijaan motivoituneita sotilaita.
 
Onko mitään arviota kuinka paljon noita aseita on jaettu esimerkiksi Kiovassa?
Ja tarvittaessa täydennystä löytyy nopeasti muilta mailta.
Nämä kaikki ihan hyviä kommentteja liittyen Natoon liittymiseen mutta siihen on kyllä ihan oma ketjunsa. Jos pidettäisiin tämä ketju vaan näissä Urainan tapahtumissa.
 
YLE:

Saksa harkitsee: Hollannille ehkä lupa lähettää sinkoja Ukrainaan​

Saksan puolustusministeriö vahvistaa neuvottelut aseviennin hyväksymisestä kolmannen maan kautta Ukrainaan, kertoo uutistoimisto Reuters.

Puolustusministeriön mukaan päätöstä ei ole vielä tehty.

EU:n diplomaattilähteet kertoivat aiemmin Reutersille, että Saksa olisi antanut Alankomaille luvan lähettää Ukrainaan 400 sinkoa kolmannen valtion kautta.
 
  • Tykkää
Reactions: PSS
Aika väsynyttä. Trolli? Ukrainalla on mm. ammattiarmeija ja väestö melkein 10 kertainen Suomeen. Lisäksi Suomi sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä Pietarista. En väitä ettemme pystyisi vastaamaan hyökkäykseen ainakin osittain, mutta minä puolustan mielummin yhdessä Naton ilmavoimien ja risteilyohjusten kanssa.
Nato keskustelussa kannattaa aina muistaa, että on erittäin onnellista olla Naton jäsen, jos hyökkäys osuu Suomeen, mutta entäpä, jos se osuu Viroon? Mikähän Suomen rooli silloin on? Olen aiemminkin ottanut kantaa tähän asiaan ja mieleni ei ole muuttunut. Vain Suomi kykenisi antamaan merkittävästi henkilöresurssia Baltian puolustamiseen (Puolalla on myös potentiaalia).
 
Jos tarkoituksena on asettaa Kiovassa johtoon joku Putinin valitsema nukkehallitsija-Quisling, niin aika surkealta näyttää. Kansa taistelee selvästikin päättäväisesti ryssää vastaan, eikä Kiova ole vielä kaatunut. Mahtaako tuleva valittu sätkynukke jo miettiä itselleen muita uravaihtoehtoja ?

Ehkä se miettii jo syntyjä syviä kuten esimerkiksi sitä miltä köysi tuntuu kaulassa vähän ennen kun lattia pettää alta :devilish: Edellinen nukkehallitsija pääsi livahtamaan karkuun viime hetkillä.

Ukrainalaisten isänmaallisuus ja taistelutahto ovat nyt sillä tasolla että ei niitä kyllä mikään nukkehallitsija pidättele. Putin voi saada Kiovan mutta Ukrainaa ja ukrainalaisia se ei saa ikinä. Siinä mielessä tämä sota on jo hävitty.

Putinista on tullut ylimielinen ja suuruudenhullu diktaattori joka laski ukrainalaisten maanpuolustustahdon ja isänmaallisuuden niin väärin kun laskea voi. Niin voi käydä kun elää omassa pienessä ja yltäkylläisessä kuplassa mihin todellinen maailma ei ulotu edes vahingossa.
 
Back
Top