Ukrainan konflikti/sota

Taktisten ydinaseiden käyttäminen ja vaikutus ovat asia sinänsä. Taktisia ydinaseita voidaan kuvata niiden vaikutuksen ja tehon tosiolevista tulokulmista ja tiedoista. Taktisen ydinaseen käyttäminen on kuitenkin asia, jota pelätään myös valtioiden terävissä päissä siksi, että koetaan Pandoran lippaan avaamista. Ja jos Pandoran lipas avautuu oikein niin, että saranat paukkuvat, niin sitten aletaan puhua jo tapahtumista, jotka oikeasti uhkaavat sitä tuntemaamme sivilisaatiota, eikö vain.

Pienillä valtioilla ei ole sitten enää näissä karkeloissa mitään sanansijaa. Kun atomiraketit laskeutuvat kyliin ja kaupunkeihin, ne eivät lajittele uhrejaan, uhreja ei enää lasketa ja suunnilleen kaikki palvelut ja järjestelmät niiaavat, sivilisaation moraaliset koodit todennäköisesti hukkuvat tuhkaan ja näkymättömään säteilyyn, seikka, joka halutaan usein häivyttää tällaisen tapahtuman arvioista. Moraaliseettisen koodiston hukkuminen takaa sen, että puhutaan sukupolvista, kun aletaan toipua.

Voiko Venäjä käyttää ydinaseita? Vastaus ei ole, että todennäköisyys on pieni. Vastaus on: sillä on ydinaseita. Näin asia mielestäni pitää ilmaista.

Harmagedonluokan aseilla on sitten se toinen puolensakin. Ilman tuota pelotetta olisimme todennäköisesti tapelleet itsemme konventionaalisin tavoin näännyksiin monta kertaa pelkästään toisen ms:n jälkeen. Olisi vedelty toisiamme ihmiskuntana turpiin huolella vähän väliä ja jatkuvien sotien seuraukset olisivat taanneet sen, ettei kehitys olisi ollut nyt nähdyn ja koetun laista. Nuori ikäluokka toisensa jälkeen olisi tuhlannut voimansa ja elämänsä ja kaupunkeja olisi muutettu soraläjiksi tavan takaa.

Eli kaikilla seikoilla on puolensa.

Totta, hyvä muistaa että kun tultiin 80-luvulle niin Neuvostoliiton johdossa ja sotilaspiireissä pohdittiin vakavasti perinteisin asein käytävää suursotaa Euroopassa. Heilläkin oli siis näkemys että tällainen sota olisi mahdollinen ilman että se automaattisesti johtaisi ydinaseiden käyttöön. Näin iso ja todellinen oli pelko siitä, että "pieni ydinaseiden käyttö" johtaisi maailmanlaajuiseen ydinaseiden käyttöön ja ihmiskunnan tuhoon. Kun sitten jälkikäteen kirjoitetaan että kylmän sodan kuumeneminen Euroopassa olisi automaattisesti johtanut ydinaseiden käyttöön, niin se on karkea yksinkertaistus. Ydinaseet ja niiden käyttö kuului osaksi doktriinia, tietysti, koska aseet olivat olemassa mutta ei se mikään automaattinen maailmanloppu ollut. Molemmat osapuolet panostivat suuresti perinteisiin aseisiin juuri tästä syystä: suursota ilman ydinaseita oli hyvin mahdollinen.

Vaihtoehtoisen historian spekulointi on ihan hauskaa, mutta vaikea sanoa mihin suuntaan oltaisiin menty jos ydinaseita ei olisi keksitty. Toinen maailmansota oli kuitenkin valtaosaksi massatuhoa perinteisin asein. Olisiko siinä ollut tarpeeksi uhkaa suursodan välttämiseksi? En tiedä.

Se mitä omalla viestillä tavoittelin oli tämä: taktisten ydinaseiden käyttö osana sodan ratkaisua, kun katsotaan taistelualuetta ja eturintamaa. Niin sanotusta jalkaväkimiehen perspektiivi. Se miten aseiden käyttö vaikuttaisi kaukana linjojen takana tai jopa maailmanlaajuisesti on kaukana rivimiehestä. Ainoa asia mikä tätä sotilasta kiinnostaa on, jos ydinaseita käytettäisiin heitä vastaan, millainen todellinen, fyysinen vaikutus niillä on ja kuinka niiltä voi suojautua. Todellisuus on että taktiselta ydinaseelta voi suojautua, monella tavoin jopa melko helposti, tosin kuten kirjoitat, jos osuu kohdalle niin se on menoa sitten. Sama homma toki monen muunkin asian kanssa: tykistön kranaatin osumapaikka on todennäköisyyslaskentaa, sitä ei voi ennustaa 100% varmasti, ei edes ohjautuville kranaateille.

Jotkut vertaavat sotaa metsäpaloon: se toimii kulottajana, siivoaa aluskasvillisuuden ja rehevöittää maaperän. Tuhoaa paljon mutta ei kaikkea ja tuhon jälkeen metsä toipuu. Metsäpalon voi antaa palaa kunnes se lopulta tukahtuu joko sateisiin tai muista syistä, tai voi isoilla panostuksilla pyrkiä rajaamaan sitä ja mahdollisesti jopa sammuttamaan. Olen ollut useampia Lapin suuria metsäpaloja sammuttamassa ja voin sanoa, että kun tarpeeksi iso alue palaa ja jänkhä kytee syvällä, niin sitä ei sammuta muu kuin aika ja sateet. Ainoa mitä itse voi tehdä (muiden apuna) on pyrkiä rajaamaan paloalue.

En ole mikään filosofi, joten en ala vertaamaan sotaa metsäpaloon, mutta siinä on tiettyjä samoja piirteitä: miten pitäisi reagoida, antaa palaa vain, sammuttaa koko voimalla vai pyrkiä rajaamaan? Varmasti ihmiset jotka eivät ole kokeneet sotaa ihan luita ja ytimiä myöten ovat hanakampia aloittamaan sodan. Sodan kokeneiden luulisi olevan halukkaampia ylläpitämään rauhaa. Toisaalta rauha mihin tahansa hintaan ei voi olla vaihtoehto sekään: itse näen että jos sota tulee niin sitten soditaan koko voimalla ja taidolla. Taas se jalkaväkimiehen näkökulma, en minä siinä tilanteessa juuri välitä mitä sopivat päättävissä pöydissä, ne on liian kaukana. Sota on kuitenkin parempi kuin vanjan valtaamaksi joutuminen. Sodan "puhdistava vaikutus" tuntuu myös aika kaukaiselta, joko selviää hengissä tai ei. Miten pahasti vammautuneena, sekin on tuurista kiinni. Ihmisiä kuolee mutta kokoajan syntyy myös lisää. Lyhyet sodat eivät myöskään vie tekniikkaa juurikaan eteenpäin, vain pari maailmansotaa ovat olleet niin merkittäviä ja pitkäkestoisia että niillä on ollut iso vaikutus. Väittäisin että kuulennot ja avaruusohjelmat ovat voineet jopa vaikuttaa isommin, toki vaikea laittaa samaan skaalaan jo pelkästään eri aikakausien takia.
 
Salvini on aina ollut Putinin trolli.

c6138c706d8ccca025e465f545099d02.jpg.webp


Salvini on Ukrainan lisäksi myös Puolassa erittäin arvostettu ja pidetty hahmo :ROFLMAO:

”Pelle, ilveilijä! Mene kotiisi!” puolalaiset huusivat Salvinille, joka oli tullut Przemyślin rajakaupunkiin osoittamaan tukea Ukrainan pakolaisille.

3d7d587f1594fde0b55965b60675c331.jpg.webp

Muistan tämän tapauksen. Sodan alussa Salvini halusi käydä Puolan ja Ukrainan rajalla pätemässä. Tuo vasemmalla oleva puolalaisen kaupungin pormestari lahjoitti Putinin fanipojalle tuon paidan ja käski suksia vittuun.
 
Macron valmistautuu jonkin sortin Minsk III "sopimukseen", jossa tämä luovuttaisi puoli Ukrainaa Venäjälle. Sen jälkeen Ranskan idiootti on ensimmäisenä painamassa Reset-nappia ja palauttamassa Ranskan bisnekset Venäjälle. Scholz on ainoastaan paskahousu, mutta Macron aidosti vaarallinen.
Tästä oli paljon puhetta Ranskan vaalien alla, piti valita ”kahdesta pahasta” se vähemmän paha. Moni äänesti juuri oikeustopopulisteja vastaan, koska ovat yllättävän avoimesti Venäjän puolella myös useassa muussa maassa.

Saksan vatulointiin ja spekuloituihin tankkitoimituksiin liittyen, osaako muuten joku kertoa mitä raskaita aseita hehkutettu Britannia on Ukrainaan toimittanut? Jotenkin mennyt itseltä ohi tämä Brittien materiaalituki niihin aseisiin liittyen mitä Ukraina on pitkään pyytänyt: raskaampi IT, pitkän matkan vaikutus, tankit jne. minkä toimittamattomuudesta Saksaa ja Ranskaa on laajasti kritisoitu. Olen käsittänyt että hyvin marginaalista on Britannian tuki ollut näihin liittyen. Jotenkin tuntuu, että tuen taso on optimoitu niin, että taistelut jatkuvat suhteellisen tasaväkisinä ja Venäjä joutuu tuomaan ”uutta” kalustoa rintamalle ja samalla kuluttaa sitä mahdollisimman paljon.
 
Taitaa olla Mariupolin puolustajien tulevaisuus jo päätetty. Ryssän hallusinaatioiden mukaan ollaan saatu vangiksi päänatseja...


After the First Interrogations of the “Azovstal” Surrendered Ghouls, the Following Picture Emerges…

May 22, 2022

1. Almost all admit that they profess a Nazi ideology based on Russophobia and the glorification of Nazi criminals. Any crimes against the life of Russians and the Russian-speaking population of the former Ukraine were deliberately justified on the basis of the “racial superiority” of Ukrainians over the “Rusnya”. Members of the “Azov” battalion were directly instructed to physically abuse the civilian population of the “Donetsk and Lugansk regions”, as well as all those “suspected of sympathising with Russia”.

2. The heads of the units testify that in February-March 2022, on the instructions of Zelensky, active preparations were made for an offensive on Donetsk and Lugansk, and then on Crimea. Plans were being developed to invade the territory of the Belgorod and Kursk regions.

3. Almost all claim that Russophobia was not just encouraged by Zelensky, and before him Poroshenko, and the government of Ukraine, but also actively implanted in society. It is Russophobia that has been the official policy of Kiev since 2014.

4. All are vying to tell about the massive participation of NATO curators in the preparation of operations against the republics of Donbass and Russia. American and European representatives prepared and trained “Azov” militants and other Nazi formations, actively supporting Russophobia and encouraging Ukrainian Nazism.

5. The heads of the units report that the tactics of using civilians as human shields were introduced by Western instructors on the basis of the conduct of hostilities by terrorist organisations of Islamists in Syria. Civilian casualties were to be blamed entirely on the Russians. Some admit that the order to independently increase the number of civilian casualties (that is, to kill their own) came from Kiev.

6. The information company in Ukraine was also handled by foreign curators who supplied the Nazis with methodology, technology and material support. The main goal was the ultimate demonisation and criminalisation of Russia, its people, its President, so that the militants would have no doubts about the need for the complete extermination of “Russian dishonour”.

7. Contradictory information is received from the interrogated about biological weapons. So far there is no reliable evidence of its existence. Some say they’ve heard about it.

8. A number of interrogated confessed to committing racially motivated crimes – rape, torture, brutal sadistic murders.

The picture may change during the expansion of the number of interrogated. But in general, it is already clear now, further details will only accumulate. There are already enough material on the tribunal of Ukraine and its “authorities”. As a result, after the surrender of “Azov”, which is banned in the Russian Federation, there is a full legal basis for legitimising the special military operation and its goals. Then it’s just a matter of our valiant troops.

Aleksandr Dugin

 
Taitaa olla Mariupolin puolustajien tulevaisuus jo päätetty. Ryssän hallusinaatioiden mukaan ollaan saatu vangiksi päänatseja...


After the First Interrogations of the “Azovstal” Surrendered Ghouls, the Following Picture Emerges…

May 22, 2022

1. Almost all admit that they profess a Nazi ideology based on Russophobia and the glorification of Nazi criminals. Any crimes against the life of Russians and the Russian-speaking population of the former Ukraine were deliberately justified on the basis of the “racial superiority” of Ukrainians over the “Rusnya”. Members of the “Azov” battalion were directly instructed to physically abuse the civilian population of the “Donetsk and Lugansk regions”, as well as all those “suspected of sympathising with Russia”.

2. The heads of the units testify that in February-March 2022, on the instructions of Zelensky, active preparations were made for an offensive on Donetsk and Lugansk, and then on Crimea. Plans were being developed to invade the territory of the Belgorod and Kursk regions.

3. Almost all claim that Russophobia was not just encouraged by Zelensky, and before him Poroshenko, and the government of Ukraine, but also actively implanted in society. It is Russophobia that has been the official policy of Kiev since 2014.

4. All are vying to tell about the massive participation of NATO curators in the preparation of operations against the republics of Donbass and Russia. American and European representatives prepared and trained “Azov” militants and other Nazi formations, actively supporting Russophobia and encouraging Ukrainian Nazism.

5. The heads of the units report that the tactics of using civilians as human shields were introduced by Western instructors on the basis of the conduct of hostilities by terrorist organisations of Islamists in Syria. Civilian casualties were to be blamed entirely on the Russians. Some admit that the order to independently increase the number of civilian casualties (that is, to kill their own) came from Kiev.

6. The information company in Ukraine was also handled by foreign curators who supplied the Nazis with methodology, technology and material support. The main goal was the ultimate demonisation and criminalisation of Russia, its people, its President, so that the militants would have no doubts about the need for the complete extermination of “Russian dishonour”.

7. Contradictory information is received from the interrogated about biological weapons. So far there is no reliable evidence of its existence. Some say they’ve heard about it.

8. A number of interrogated confessed to committing racially motivated crimes – rape, torture, brutal sadistic murders.

The picture may change during the expansion of the number of interrogated. But in general, it is already clear now, further details will only accumulate. There are already enough material on the tribunal of Ukraine and its “authorities”. As a result, after the surrender of “Azov”, which is banned in the Russian Federation, there is a full legal basis for legitimising the special military operation and its goals. Then it’s just a matter of our valiant troops.

Aleksandr Dugin

Kiduttamalla saatu puhumaan vaikka mitä paskaa Ryssän propagandalle. Lopuksi osa, tai kaikki vielä teloitetaan.
Antautuminen oli virhe!
 
Kiduttamalla saatu puhumaan vaikka mitä paskaa Ryssän propagandalle. Lopuksi osa, tai kaikki vielä teloitetaan.
Antautuminen oli virhe!
Jos ottaa periaatteeksi, että ryssälle ei antauduta koskaan, niin sillä ei voi mennä paljoa pieleen. Silloin kun kyse on tällaisista ryssän silmätikuista, niin vielä vähemmän.

Olin etukäteen ihan varma että yksikään Azov- taistelija ei ole niin hullu, että jäisi elävänä ryssän käsiin, mutta vähänpä tiesin.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top