Ukrainan konflikti/sota

Zakhartsenko on varmaankin periaatteessa tulitauon puolella paitsi siellä, missä taistellaan. Ja jos tulitauko on lopultakin Motorolan ja Givin käsissä, niin...

Vähän niinkuin Teuvo Hakkaraisen absolutismi, hän on absolutisti paitsi silloin kun haluaa ryypätä.
 
Lainaan muualta lainattua.

Semjon Semenchenkon mukaan Luganskoe'sta Lozovoe'n kautta on taisteltu yhteys Debal'tseve'en.
 
Toiminta on niin synkkää että ei oikein tiedä pitäisikö tälle itkeä vai nauraa.. no toisaalta on kyse niin vakavista asioista että ei tälle oikein voi nauraakkaan..

Naura vaan, se helpottaa. Pitää olla optimismia, valtionhallinnon punikeista huolimatta. Mäkin sovin erään ystävän kans, että sitten kun, ei siis "jos" vaan kun, ryssä hyökkää Suomeen, me lähetään tahoillamme kohti Moskovaa, tavataan Punasella torilla ja putsataan ARskat putlerin t-paitaan. :)

Se oli siis sellainen henkeä nostattava vitsi, koska mä olen ainakin funtsinut, että sitten kun ryssäkakkaa tulee täydellä teholla ropelliin, niin mun elinajan odotus vois olla hyvällä tuurilla viikon verran. :(

Mut siitä huolimatta: "mennääs pojaat tuon suon yli että heilahtaa .." :)


Niin ja jottei mene aivan OT:ksi niin melko varmaan Venäjä vaan käyttää tämän "tulitauon" siihen että raivaa maayhteyden Krimille tai tekee jotain muuta vastaavaa...

Mua kiinnostaisi tietää, paljonko ryssällä on maavoimia Valko-Venäjällä tällä hetkellä? Tutka- ja radioasemat sillä ainakin on.
 
Tämä nainen oli joskus miliisipäälikkönä Donetskissa, sai potkut. Nyt hänestä on tullut yerroristi, siellä hän jopa "komandirina". Työpaikassa hänet tunnettiin huonona ihmisena, joka myös väärinkäytti alkoholia. Vasen kuva on vanha, oikealla hän omana itsenään. Juuri mm hänen kaltaisten takia nyt kuolevat parhaat ukrainalaiset. Marginaaleja terroristien riveissa on pilvin pimein, jopa puhutaan että selvästi vähentyneet narkomaanit ja alkoholistit, jonnekin ne hävisi, DNR tulevaisuus ja lupaus..niinpa-niin. Tuskin ovat hengissä enää.

https://www.facebook.com/photo.php?...318.1073741829.100008480501304&type=1&theater
 
...
Venäjällä pidetään Eurooppaa ”heikkona ja homona”

-Sofi Oksanen

Venäjän pitää miettiä, mitä seuraavaksi tekee ... kolmatta maailmansotaa ei kannata käydä jostain Mariupolista.

... Ilman Maidania ja vallanvaihtoa Ukrainassa, maa olisi nyt kovaa vauhtia liukumassa Venäjän syliin ... tulee turkasen kalliiksi myös Venäjälle ja vähintäänkin siirtää maan maailmanvalloitusta.

...Tämä tietenkin olettaen, että Putin ei ole mielisairas ja että ydinasejoukot ovat sellaisen instanssin kontrollissa...

Eiköhän nämä ole jo etukäteen suunniteltu, muutoin putleri ei pelaisi peliä jota nyt pelaa ... sitten on "Operaatio Kaliningrad" valmis aloitettavaksi. Maa-yhteys Valko-Venäjältä, Liettuan ja Puolan välistä Itämerelle. Sen jälkeen on Liettua, Latvia ja Eesti "pussitettu"... Eihän tälläistä voi oikeasti tapahtua ... eihän ....

Ei pelkoa. Alueella on liikaa NATO:n ... joka johtaisi A. ydinsotaan, tai B. venäläisten joukkojen lyömiseen... Koska skenaario on Putinille Kobayashi Maru, niin ei tule tapahtumaan.

Onko Putin hullumpi kuin Stalin ja Hitler yhteensä?

... useimmilla valtioilla on ollut omat taistelunsa itsenäisyytensä saavuttamiseksi. Näin oli myös Suomella, jopa useampaan kertaan...

Kaikki eivät ymmärrä/ tajua mistä kysymys.

... Putinin johtama diktatuuri-hallinto, tulee lähivuosina menettämään valtansa myös Venäjällä. Sitä ennen voidaan nähdä monenlaisia agressioita niin omaa kansaa kuin ulkopuolisiakin kohtaan ... Jää nähtäväksi koska Suomen poliitikot tajuavat mitä Venäjällä on tapahtumassa.

Putler "valmistuu" rauhaan::mad:
Krimillä еilen kolonna BTR:iä liikkui kohti Dzankoita, pohjoiseen...


Suunnitelma kansien välissä?

Projekti Uusi Venäjä

Pikkupoliitikko Hitler tallensi Mein Kampf -kirjoihinsa etukäteen ohjelman, jota hän sittemmin valtakunnankanslerina toteutti. Josif Vissarionovits Dzugasvili puolestaan jatkoi Vladimir Iljits Uljanovin tulkitseman dialektisen materialismin kauhistuttavaa tietä teräksisin maan isän ottein. Kumpikin noudatti tiukan säntillisesti omaksumaansa ideologista ajatusmaailmaa. Siksi he eivät käyttäytyneet ennustettavasti. Paitsi ehkä niille hyvin harvoille, jotka olivat lukeneet ja sisäistäneet kansien väliin kootut kirjoitukset, joihin kunkin diktaattorin sisäinen maailma perustui.

Koitamme parhaillaan kukin tahollamme ymmärtää, selittää ja ennakoida itsevaltiaan tiukkenevin ottein maataan luotsaavan johtajan toimia ainoastaan oman ymmärryksemme, järkemme ja maailmankuvamme pohjalta. Mainitut vaikutusvaltaiset Euroopan maiden keulahahmot eivät kuitenkaan noudattaneet ihmisten odotuksia eivätkä toiveita, vaan he seurasivat itse omaksumaansa ideologista linjaa kirjaimellisesti loppuunsa saakka.

Monikaan ei voinut tuolloin sisimmässään uskoa heidän voivan olla toimissaan ja tekemisissään tosissaan. Tavalliset ihmiset elivät omissa toiveissaan, ja selittivät itselleen asioiden pian kääntyvän parhain päin viisaiden johtajiensa ansiosta. Niin ei käynyt. Tapahtumat kehittyivät tuolloin kuin jatkuvasti paheneva painajainen, joka osalle maailman kansoista jatkui vielä vuosia maailmansodan päättymisen jälkeenkin.

Silti ihmiset seurasivat johtajaansa, ja moni suri aidosti hänen poismenoaan. Aikanaan surraan nykyisenkin voimahahmon muistoa. Ennemmin tai myöhemmin, aidosti tai helpottuneena. Ja muistossa on kuuliaisuuden siemen tulevaisuuden itsevaltiaita kohtaan.


T: - Juha -

Putinin Venäjän uusi doktriini: http://maanpuolustus.net/threads/ukrainan-konflikti-sota.2939/page-788#post-165932

Ants Lääneots Venäjän doktriinista: http://www.suomensotilas.fi/fi/artikkelit/putinin-venäjän-uusi-doktriini

Euroopan kellopelin alku? http://maanpuolustus.net/threads/ukrainan-konflikti-sota.2939/page-797#post-167353



---------​

Kun sanat menettävät merkityksensä, ihmiset menettävät vapautensa.”

”Muutos alkaa siitä, kun asioista aletaan puhua niiden oikeilla nimillä.”
-
Kungfutse

"Parempi olisi ollut, jos sinusta olisi tullut pappi." - Neuvostoaikainen kasku Stalinin vanhan äidin sanoista pojalleen.

---------​
 
Viimeksi muokattu:
eli siis debaltseva on se keskipiste idässä mitä kaikki tehtaat ja muut viejät joutuvat käyttämään, silti en tajua miksi UA ei vaan räjäyttäny koko paskan rautatie infraa ilmaan ja vetäytynyt sieltä kun oli aikaa. Paljon siellä nyt on UA:n miehiä motissa? Loppuuko hyökkäys muka yöllä! toivotaan että loppuu ja UA saa miehensä elävänä vielä omille linjoille kaluston kanssa.

Koska Ukraina luopui vuonna 1994 niistä aseista, joilla sen infran olisi voinut räjäyttää niin paskaksi että sitä ei pysty korjaamaan. Venäjällä on ihan räjäytettyjen rautateiden uudelleenrakentamiseen erikoistuneita joukkoja. Ukraina ei olisi millään voinut hajottaa rataa niin säpäleiksi, etteikö se olisi ollut taas auki viikkojen sisällä.

Hyökkäys loppuu nyt yöllä, tai todella iso vaihde menee päälle. Itse en tiedä kumpaan vaihtoehtoon uskoisin. Kokeilin heittää kolikkoakin. Se jäi seisomaan reunallaan.
 
Taloudellisesti sekä yhteiskunnan ja demokratian kannalta ei siis mikään innostava askel. Siksi sitä on viivytetty.

Plus ilmeisesti sen yritetynkin mobilisoinnin toteuttaminen on ollut todella tehotonta. Toivottavasti mahd. sotatila mahdollistaisi jämäkämmät mobilisaatiotoimet.

Venäjän mobilisaatiosysteemi on ilmeisesti aivan yhtä tehoton eikä vielä ole yhtään näyttöä että Venäjä olisi koonnut aseisiin edes kuusinumeroista joukkoa.

Ukrainalla on todellinen mahdollisuus voittaa tämä kriisi sotilaallisesti, ainakin tiettyyn pisteeseen saakka.
 
K

Kaikki eivät ymmärrä/ tajua mistä kysymys.
No mistäs nyt on kysymys? Kirjoittelet yöllä tänne höpölöpö-palstalle, jossa kokoontuvat lähinnä vainoharhaiset skitsofreenikot, jotka vissiinkin luulee Venäjän kohta hyökkäävän Suomeen.

Kyllä miekin naputtelen tänne kaikenlaista hassua, mutta jostain syystä noissa sun jutuissa on aina sama juoni taustalla.
 
Viimeksi muokattu:
No mistäs nyt on kysymys? Kirjoittelet yöllä tänne höpölöpö-palstalle, jossa kokoontuvat lähinnä vainoharhaiset skitsofreenikot, jotka vissiinkin luulee Venäjän kohta hyökkäävän Suomeen.

No hyäkkäähän se. Jos ei tänää, niin lähivuosina.
Selvinpäin ollaan korrekteja pyritään ilmaisemaan huolemme piilotetusti.
Humalassa padot murtuu ja alkaa paniikki ja huuto. Ne jyrää meitin.
 
just_another_mouse_in_a_trap_by_warrencarr_d5mjm.jpg


Täähän oli helppoa. :cool:
 
No mistäs nyt on kysymys? Kirjoittelet yöllä tänne höpölöpö-palstalle, jossa kokoontuvat lähinnä vainoharhaiset skitsofreenikot, jotka vissiinkin luulee Venäjän kohta hyökkäävän Suomeen.

Kyllä miekin naputtelen tänne kaikenlaista hassua, mutta jostain syystä noissa sun jutuissa on aina sama juoni taustalla.
eihän venäjä ole ikinä hyökännyt suomeen, vuonna 1939 suomen hallitus pyyti n:liittoa vapauttamaan suomen fasisteista.... Ei vittu nyt mie tajusin miun ukki tappelikin vääräl puolel miten se ei ottanutkaan punatähteä ja vapauttanut itseään stalinin alaisuuteen, miten Ukrainalaiset ei tajua että eihän se venäjä nyt hyökkääkään vaan pelastaakin Ukrainaa Ukrainalta, talouskasvulta, toimivalta yhteiskunnalta, ihmisoikeuksilta, VAPAUDELTA.

ei vaan toivon ettei venäjä hyökkää mutta todellakin haluan että Suomi on valmis siihen pahimpaan. Varaudu pahimpaan, toivo parasta.
 
Tämä palsta vetää vertoja amerikkalaisille, area51-aiheisille. foorumeille, jossa kaikki on täysin satavarmoja siitä että marsilaiset suunnittelevat maapallon valtaamista. Tästäkin on olemassa lukemattomasti todisteita ja erittäin korkeita asiantuntija arvioita. Netti on täynnä artikkeleita ja materiaalia puolustamassa tätä varsin yleistä vainoharhaa.
 
Tämä palsta vetää vertoja amerikkalaisille, area51-aiheisille. foorumeille, jossa kaikki on täysin satavarmoja siitä että marsilaiset suunnittelevat maapallon valtaamista. Tästäkin on olemassa lukemattomasti todisteita ja erittäin korkeita asiantuntija arvioita. Netti on täynnä artikkeleita puolustamassa tätä varsin yleistä vainoharhaa.
niin marssilaiset valtasi krimin, nuo pienet vihreät penteleet =)
 
Back
Top