Ukrainan konflikti/sota

Enpä olisi sitä päivää uskonut näkeväni, kun piffiltä lainataan sotilasaiheista tekstiä mp.nettiin. Aijeminhan pif on mainittu täällä vain kiakkovieraisiin liittyen.
Piffillä on oman tietämykseni mukaan porukkaa laidasta laitaan.
 
Aika hyvä tsägä miehellä, Venäjän Forrest Gump? 200 miljardin omaisuus (ymmärtämättä taloudesta mitään), 7:n vai 8:n danin musta vyö judossa henkisesti älykääpiönä, Kyokuskinkai karatessakin 1 dan kunniarvona ja juristin paperit.
Omaisuus on varastamisella hankittu, karate, so what, potkimaan ei paljon aivoja tarvitaan..Urheilu- ja kaikista sikäläisistä urheilukouluista hankittu usein väkeä kgb riiveihin, heität jostain syystä aina ohjattu jurfakin, eli laki fakultetille, kouluarvosanoilla ei ollut väliä, hyvä kuntoa arvostettiin ja matala ja/tai kehittymätäntä moraalia varsinkin.
Niin, kuten myös urheilijoita värvättiin väh.ilmianantajiksi ja myös vakoilijaksi, kgb kanssa oli pakko käydä keskustelut jos halusi päästä ylipäänsä ulkomaille kisoille. Mitä parempi suoritus, sitä varmemmin urhelijasta oli kiinostunut kgb.
 
Oli tyypeillä ilmeisesti omat aseetkin mukana, VSS kivääriä ainoastaan Venäjän ja Valko-Venäjän käytössä.


19719276_ul.jpg


Prikaati 92:n komentaja Viktor Nikolyuk esitteli medialle venäläissotilailta Luhanskissa takavarikoitua kivääriä Kiovassa. (AP)
 
Aika hyvä tsägä miehellä, Venäjän Forrest Gump? 200 miljardin omaisuus (ymmärtämättä taloudesta mitään), 7:n vai 8:n danin musta vyö judossa henkisesti älykääpiönä, Kyokuskinkai karatessakin 1 dan kunniarvona ja juristin paperit.

Nojaa.. en vähättele mustaa vyötä, mutta jossain porukoissa noita jaetaan kuin karkkia. Yhden sensein vihreä on toisen musta. Muistakaa että venäjällä (ja muissa totalistisissa maissa) on tapana "hiukan" liioitella Suuren Johtajan saavutuksia.

Jos ois oikeasti 7 asteen musta vyö missä tahansa, pitäisi pystyä lähettämään kuvaa aika näyttävistäkin treenisessioista. Sen sijaan ainoa mitä olen nähnyt on perusheittoja passiivista ukea vastaan.
 
Mitä hel****iä juuri luin? http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015051919719292_ul.shtml

Samaa rataako ne jatkaa kuin laskuvarjoryssien kanssa? Ei tana!

Jos IL:n uutisen seuraava kohta pitää käytännössä paikkansa niin kiinnittäisin siihen tässä tapauksessa erityisen paljon huomiota:

"Ukrainalaisviranomaiset aikovat haastaa molemmat miehet oikeuteen terroriteoista ja palauttaa heidät Venäjälle, mikäli he tunnustavat kaiken." (lainaus: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015051919719292_ul.shtml).

Jos tämä kaksikko tunnustaa kaiken ja tai lähes kaiken kuulustelijoille/oikeudelle ja tieto on todella merkityksellistä niin tilanne voi hyvinkin pian kääntyä sille kannalle ettei kyseinen kaksikko edes halua palata Venäjälle, koska se kaiken tunnustaminen voi merkitä sitä, että Venäjällä vastaanotto on vähemmän lämmin. Uskoisin, että kaksikko tietää tämän itsekin ja niinpä kynnys kaiken tunnustamiselle voi nousta todella korkeaksi ja sen myötä vapautuminen voi jäädä haaveeksi. Tai sitten äiti-Venäjä on petettävä ja kannettava seuraamukset jos aikoo palata Venäjälle.

vlad.
 
Joten pyydän sinua, Lepukki, hillitsemaan tunteitasi, jolloin sinun tekee mieli mennä henkilöön, vain siksi, koska tietosi ei riittää ymmärtämään joitakin asioita. Esittämällä kysymystä antaisit itsestäsi paremman kuvan. Me eletään vielä vapaassa maailmassa sentään! Luoja meitä varjelee jos tälläinen kaiken mahdollisen arvostelun Putlerista tukahdutetaan kuten Venäjällä, tappamalla jos ei uhkailut tepsi :mad:


Tälläistä tulevaisuutta sinä haluat Suomeenkin?

En varmasti tiedä Putinista yhtä paljon kuin sinä. En myöskään ole kokenut yhtä henkilökohtaisella tavalla Putinin vaikutusta elämässäni kuin sinä. Siitä syystä en olekaan yleensä kehdannut kommentoida värikästä kielenkäyttöäsi ukosta puhuttaessa.

Usko minua kun sanon ettei sympatiaa Putinille minulta liiemmin liikene. Maailma olisi parempi paikka ilman häntä. Lähinnä harmitti kaikkien muiden kääpiöiden puolesta kun liitit kääpiöyden Putinissa negatiivisiin puoliin :D.

On olemassa erilaisia tapoja esittää kritiikkiä. Kirjoitat usein varsin värikkäästi erilaisia adjektiiveja käyttäen ja minunlaistani hillittyä suomalaista tyylisi joskus vieroksuttaa. Kulttuurieroja varmaan :rolleyes:.
 
Tarkkaan ottaen Putin on pienikokoinen muttei ihan kääpiön luokkaa. Sen sijaan häntä voinee kuitenkin pitää kääpiönä henkisesti. Ehkä parempi nimitys olisi älykääpiö.
Little Zaches ei ole ihan kääpiö, muttei ole tonttukaan, silloin kun tämä groteski kertomus Pikku Zachesesta kirjoitettiin, varmaan kukaan edes tiennyt että tälläinen zombaus (=aivopesu venäläisellä propagandalla) olisi ylipäänsä mahdollinen. Siinä sadussa taikan avulla kaikki näkevät mitättoman ja huonon ihmisen komeana ja viisana, melkein maailman hallitsijana, Venäjällä tapahtunut ihan sama, ja tälläistä kelvotonta ihmistä kuin Putinia nähtiin jopa tulevana nobelistina (!) Siinä mielessä pikku Zaches stemmanut Putinin kanssa ja (myös) hänen lyhyen kasvun (pienuuten) kanssa.

Hitlerin aikana ei ollut TV:ta eikä nettia, oli vain radio ja painotuotteet, ja silti hän onnistui yllyttämään ihmiskuntaan raskaampaan rikokseen, yllyttämään yhden euroopan sivistyneista kansoista - saksalaisia. Putinilla on nyt koko arsenaali aivopesua varten ja kaiken lisäksi hän on paljon Hitleriakin katalampi, cheka rikollinen ja Venäjän kansa on mitä on, jo 100 vuoden utopistisen kommunismin jahtaaminen kaikkineen seurauksineen ja raakuus demoralisoinut ja degeneroinut sitä kansa äärimmilleen.

Tähän Pikku Zacheseksesta sadun pointti ei ole pahan ihmisen pituudessa, vaan siinä että jotkut näkee asioita, jotkut ei, se on mielestäni satu mm. suuresta kusetuksesta.
 
Viimeksi muokattu:
Aika hyvä tsägä miehellä, Venäjän Forrest Gump? 200 miljardin omaisuus (ymmärtämättä taloudesta mitään), 7:n vai 8:n danin musta vyö judossa henkisesti älykääpiönä, Kyokuskinkai karatessakin 1 dan kunniarvona ja juristin paperit.

Jostain luin Putinin vuosien 1970-80 aikaisen kollegan kommentteja joissa hän totesi Putinin olleen henkisiltä lahjoiltaan huomattavasti keskitason alapuolella. Siksi häntä ei hyväksytty KGB:n varsinaiseksi asiamieheksi...mutta mistäpä näitä tietää.

Oma arvioni johtuu siitä että Putin on moneen otteeseen uhkaillut ydinaseen käytöllä muuta maailmaa. Sellaisen ehdottelijan täytyy olla henkisesti hyvin alamittainen. Sillä toista niin tyhymää ihmistä ei maailmasta löydy joka ei tietäisi että samalla napin painalluksella tuhoaa myös itsensä.

Voisin hyvin uskoa että jos Dostojevski olisi vielä elossa hän kirjoittaisi oivallisen näytelmän Putinista...
http://www.telakka.eu/teatteri/?page_id=1603
 
Jostain luin Putinin vuosien 1970-80 aikaisen kollegan kommentteja joissa hän totesi Putinin olleen henkisiltä lahjoiltaan huomattavasti keskitason alapuolella. Siksi häntä ei hyväksytty KGB:n varsinaiseksi asiamieheksi...mutta mistäpä näitä tietää.
Itse ymmärsin että KGB:n ei hankittukaan sellaisia ihmisia, joilla oli korkeita henkisiä lahjoja, jo siksi että värväjät olivat itse keskitason alapuolella, ja sellaiset eivät arvostaa mitään mitä ne itse eivät ymmärrää. KGB:ssa varmaan oli poikeus olla älykäs ja sivistynyt, luin mm Suvorovin, joka oli itse vakooja, hän rikkoi myytin, että KGB:ssa oli jotenkin poikeukselisia ihmisia - ei ollut, pikemmiten päinvastoin, siellä arvostettiin juuri rikollisille tyypilliset ominaisuuden, epärehellisyys, taitava valehteleminen, julmuus yms sellaiset ominaisuudet, joita tavallisesti ihmiset kaihtavat toisissa.

Siksi en usko että Putin oli jotenkin poikkeus siinä joukossa. Litvinenko kirjoitti Putinin pedofiiliasta, ja siihen uskon. Jotain hyvin poikeuksellinen oli syynä että hänet potkittiin pois paikasta, joka oli monien unelmien työ, ulkomailla, parhaat palkat, edut..Siinä uralla edetään vain eteen, lähes poikeuksetta, poikkeus on loikkaus, ja sitä ei piiloteta. Avioliiton ukopuoliset suhteet, juominen yms sellaiset paheet siellä ei todellakaan ollut potkujen syy. Jokin hyvin painava syy se oli, että nuorta vakooja potkitaan takaisin ja laitetaan sitä vähäpätöisen virkaan, ja lisäksi huonosti palkitun. Joka on nähnyt sen ajan valokuvia, huomasi että Putin aika alistettu niissä, kantaa salkuja, kuin jokin juoksupoika.
 
Viimeksi muokattu:
. Ei ne noin vain kerro tehtäväänsä, näitten kuulustelussa saat olla juoni
 
Novaja Gazeta haastatteli pidätettyjä. Sanoivat, että heitä on kohdeltu hyvin, vaikka ensin luulivat, että heiltä viedään elimet, kun tuli lääkäri hoitamaan. Olivat tiedusteluyksikössä, mutta sopimussotilaina. Pidättäjänä Aidar-pataljoonan porukkaa.
 
Pavel Kanygin, special correspondent for Novaya Gazeta, has visited the two Russian POWs from the GRU spetsnaz captured by Ukrainian forces this week.

He said that two dozen journalists were allowed to visit the prisoners in groups. They were requested not to ask any questions, with reference to instructions from the Ukrainian Security Service (SBU) and the wishes of the detainees themselves.

But inevitably questions were asked and answers given.

We note that since these soldiers were wounded, and also captured, they are under duress and their testimony and statements may not be valid.

Kanygin says the Russian soldiers are being guarded by two men in black masks. First they were taken to see Yerofeyev. He covered his face with his hand when cameras were turned on him. But he didn't refuse to answer questions. The Interpreter has the translation:

I would like to express gratitude to the doctors who provided me quality care. To the surgeon. To my relations that everything is fine. I'm alive and well. Of course, I don't want all of this to get in the press.

Kanygin: How are you being treated?

Yerofeyev: Here -- well...

The journalists are then taken to another hospital room to see Aleksandrov.

Kanygin: They are saying here that you are contract servicemen of the Russian army?

Aleksandrov makes a long pause.

"We made the agreement -- without questions."


Kanygin added that "the health of the wounded men does not cause worries, which I think is important for relatives and friends to know"

Russian presidential spokesman Dmitry Peskov said the men were not in the regular Russian army and didn't have any information on them. Ukrainian officials said they refused to exchange the soldiers and wished to try them publicly for terrorists acts

As we reported earlier, Captain Yevgeny Vladimirovich Erofeyeyev and Sergeant Aleksandr Anatolievich Aleksandrov were captured near Schastye in the Lugansk region and were transferred to Kiev.

As we reported earlier, Ukraine's TSN television channel interviewed both prisoners, Aleksandr Aleksandrov and Yevgeniy Yerofeyev, in a hospital in Kiev.

While Aleksandrov stated in the interrogation video that he was a soldier from the 3rd Spetsnaz Brigade from Togliatti, his commander, Yerofeyev, told TSN that he was a "militia fighter from Lugansk."

Novaya Gazeta also published its research on the captured men, explaining essentially that regarding the seeming conflicting statements of the soldier being in "the people's militia" or "the Russian forces" that in fact both could be true.

Sources in the "Lugansk People's Republic" said that the two men were "people's militia" but according to Novaya Gazeta's sources they were deployed as Russian GRU spetsnaz within the "people's militia".

They said the Russian soldiers were undermined by their poor knowledge of the locality and mistakes made by the Lugansk command. Sources in the self-proclaimed "Lugansk People's Republic" (LNR) confirmed the stories of the two Russian soldiers "with some caveats and corrections," says Novaya Gazeta.

According to the "official LNR version," a Ukrainian diversionary and reconnaissance group (DRG) was crossing the Seversky Donetsk River when they encountered the LNR fighters and were wounded in battle and then taken prisoner.

They said that while doing reconnaissance of an area near Schastye where the 80th brigade of the Ukrainian Armed Forces was rotating out, the LNR fighters didn't realize that the 92nd brigade was rotating in and had been reinforced. They say the clash took place "in a neutral zone" and led to one Ukrainian soldier being killed and Yerofeyev and Aleksandrov being wounded and taken prisoner. Writes Novaya Gazeta (translation byThe Interpreter):

The ID demonstrated at the briefing in Lugansk most likely were authentic: Ukrainians, Russians and citizens of other states are taken into service in the "People's Militia." The consolidation of all militarized divisions into one structure has continued since the fall of last year and has even cost the positions, freedom and even lives of many of the field commanders and their subordinates. So Yerofeyev and Aleksandrov would hardly have been included in the DRG if they had not formally joined the ranks of the People's Militia. The Lugansk and the Donetsk command may not possess objective information about their past and even present, including military experience. Recall, for example the scandalous story about the parade in Donetsk which was commanded by a man who was on the federal wanted list in Russia.

Novaya Gazeta
added that they could not find any information on Russian social networks about men with these names nor in databases of Russian law-enforcement agencies. This opens up the question as to whether these are their real names or are prepared intelligence legends although Novaya Gazeta does not speculate.

Novaya reminds us further that not just the GRU but the FSB have been involved in the war in Ukraine (translation by The Interpreter):

We note that since the first months of the armed conflict, the region most likely entered the sphere of interests of the FSB. Recently we recall two high-profile stories in which the "Office" [the FSB] figured one way or another. In early April in St. Petersburg, Oleg Bugrov, the former "defense minister of the LNR" was detained and later arrested in St. Petersburg. In fact he was charged not with war crimes but under and economic article -- for selling counterfeit pipes. And recently officers of the "ministry of state security of the LNR" handed over to Russian border guards a citizen of Ukraine sought on the territory of Ukraine, the former "militiaman" Mikhail Tarasenkov. The border guards who are part of the structure of the FSB, handed over Tarasenkov to their colleagues from the SBU without hesitation.


-- Catherine A. Fitzpatrick
 
Aika hyvä tsägä miehellä, Venäjän Forrest Gump? 200 miljardin omaisuus (ymmärtämättä taloudesta mitään)

Putin on aivan ehdottomasti Venäjän Forrest Gump. Yksinkertainen mies, joka onnistui aina olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan :D

Boris Jeltsinin presidenttikaudella rajut markkinatalousuudistukset, niin sanottu shokkiterapia, suistivat Venäjän jyrkkään inflaatioon, palkkoja ja eläkkeitä ei maksettu ajallaan ja samaan aikaan poliittisesti vaikutusvaltaiset liikemiehet eli oligarkit taistelivat keskenään yksityistettävien valtionyhtiöiden jakamisesta.

Kuvasta puuttuu se, että Putin ei suinkaan noussut valtaan purkaakseen Jeltsinin kaudella luodun järjestelmän vaan pelastaakseen sen. Putinin valtaannousun takana olivat samaiset oligarkit, jotka vuonna 1996 liittoutuivat Jeltsinin taakse estääkseen kommunistien Gennadi Zjuganovin nousun presidentiksi.

Vladimir Putin nousi valtaan 90-luvun lopulla, kun Boris Jeltsinin valta ja terveys horjuivat ja Jeltsinin lähipiiri etsi sopivaa seuraajaa. Jeltsiniä tukeneet vaikutusvaltaiset suurliikemiehet, niin sanotut oligarkit, halusivat suojata omistukset, joita he olivat kyenneet haalimaan, kun neuvosto-omaisuutta jaettiin usein hämärissä olosuhteissa.

Jeltsinin hallinto oli halunnut luoda Venäjälle nopeasti vahvan omistavan luokan keinoista välittämättä, mutta yksityistämisprosessin kiistanalaisuus oli jättänyt omistusoikeuden heikoksi.

Vladimir Vladimirovitsh Putin oli tuntematon, harmaa virkamies, mutta häntä pidettiin ennen kaikkea lojaalina ja se oli tärkeintä Jeltsinin lähipiirille.


Putinilla on toki pelisilmää, mutta ei Putin tätä peliä yksin pelaa. Siinä ympärillä on paljon älykkäämpiä ihmisiä, joiden neuvoja Putin kuuntelee korvat höröllään ja sama pätee myös omaisuuden keräämiseen.

1305803212678
 
Aletaan olla aika kaukana ukrainan sota keskustelusta. Jos jatkaisitte tuota putin hommaa vaikka venäjän mielentila keskustelussa tvst. Palataan siihen ukrainaan
 
Kokeillaans kytkeä tämä Putin keskustelu takaisin Ukrainaan.

Putinin päätehtävä Pietarin kaupungin apulaispormestarina oli rikollisorganisaatioiden välinen neuvottelu. Häntä käytettiin välikävijänä silloin kun oliogarkkeilla oli jotain sisäisiä riitoja.

Koska hän oli luotettava tässä tehtävässä hänet valittiin oligarkkien päätöksellä Jeltsinin seuraajaksi. Kun sai presidentintehtävän niin heitti osan oligarkeista vankilaan ja otti öljyt haltuunsa ja pysyi presidenttinä tekemällä samaa kun mitä teki Pietarissa elikkä neuvotteli eri mahtiryhmien välillä (Sotateollisuusryhmä (Rogozin)+Vanha turvallisuusorganisation (siloviki). Liberaalit (Medvedev ”liberaali” ryssätasolla) Tsetseenit etc etc.

Silloin kun Putin katosi ne 10 päivää niin hän oli hoitamassa liberaalien ja silovikien välistä kiistaa varapresidentin paikasta (jonka siloviki voitti vaikka medvedev tietenkin paperilla vielä siellä istuu).

Tämä kytkeytyy Ukrainaan sillä että Venäjän puolustusvoimat ajoi Crimea linjaa jota Putin hyväksyi. Sotateollisuus ja Siloviki tietenkin rikastui tällä ja puhalsi itä-Ukrainaan liekit käyntiin. Strelkovin välit venäläiseen silovikiin on dokumentoitu ja sai sieltä tukea, mahdollisesti enemmän kuin mitä oli Kremliniltä annettu käsky/lupa.

Silovikin ja sotateollisuuden rikastuessa heidän voima Kremlinissä lisääntyi ja Liberaalit jotka ajoi länsiystävällistä linjaa työnnettiin lopulta pois.

Kun tämä tilanne oli saavutettu alkoi Putinin haltuunotto Itä-Ukrainan separatisteista jolloin Venäjän Silovikin tukemat herrat poistettiin tai tapettiin (Strelkov sai potkut ja monet muut separatistijohtajat katosi ja korvattiin Putinin miehillä).

Lopputulos Siloviki vahvistui, liberaalit hävis ja Putinin mahdollisuus istua vallassa seuraavien presidenttivaalien jälkeen väheni huomattavasti. Saas nähdä jos Putin hyväksyy tällaisen lopputilin vai lähteekö kasvattamaan omaa suosiota kovemmilla kahikoilla Itä-Ukrainassa jotta Venäjän joukot voivat tulla sinne ”rauhanpitämistehtävissä”
 
Back
Top