Valmistautuuko Venäjä suursotaan?

rööperi

Kapteeni
Saako Venäläisen taisteludelffiinin laittaa taistelun jälkeen öljyn kanssa 200g peltipurkkiin? Mitä sanoo kansainväliset lait?
Eiköhän Vladimir ole tehnyt hulppeat tuotto&kustannus-laskelmat, että pyöriäisarmadalla saadaan vesistöt putsattua ylimääräisistä veneistä. Kyllähän tällä on merkittävä vaikutus ainakin matruusien haistelumoraaliin, koska uhkana on tulla silakan tappamaksi keskellä ulappaa. Ei omaiset ja yms. pysty vetoamaan kunniakkaaseen kuolemaan, kun kaverin tappoi jokin silli.
 

Bushmaster

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
LSD taitaa auttaa tuossa homassa? :LOL:
 

Coffee Man

Ylipäällikkö
THE PUTIN SHOW!– Meillä on Saulin (Niinistö) kanssa eri tiedot Arktiksen lämpenemisestä, Putin sanoi.

– Meidän lukujemme mukaan Arktis lämpenee neljä kertaa nopeammin kuin muu planeetta ja Venäjä lämpenee 2,5 kertaa nopeammin kuin muut maapallon osat, Putin sanoi.Suomen presidentti Niinistö iloitsi siitä, että Pietariin oli saapunut myös muut pohjoismaiset päämiehet, mutta yllättäen rakentava, arktinen dialogi alkoi liukua moderaattorin johtamana Venäjän sanktioihin, Krimin kohtaloon sekä EU:n ja Venäjän välisiin huonoihin suhteisiin, ja mitä Suomi voisi niille tehdä.Venäjän intresseissä ei ole koskaan ollut ulkopoliittisesti yhtenäinen Eurooppa, vaan nimenomaan letka pieniä maita, joista jokainen käy vuorollaan puhumassa omat asiansa Putinille.

 

Coffee Man

Ylipäällikkö
”Därför anser Försvarsberedningen att, efterhand som den utökade krigsorganisationen för armén etableras, upp till en brigad med förstärkningsresurser ska förberedas för att kunna verka i Finland vid kris, krigsfara eller krig.”

 

Mortti

Eversti
Ei vielä mikään hirmuisen suuri määrä (jos Suomessakin on puhuttu 64:n mahdollisesti F-35:n hankinnasta), mutta mainittakoon kuitenkin Putinin sanoneen, että Su-57-koneita tilataan lähivuosina 76 kpl.
 
Top