Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Valtamedia ja ne muut

Viestiketju osiossa 'Yleinen keskustelu' , aloittaja rehti, 31.07.2012.

 1. JR49

  JR49 Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  22.02.2015
  Viestejä:
  5,026
  Tykkäykset:
  11,092
  Pisteet:
  1,286
  Olen vilpittömästi hämmentynyt. Mehän olemme samaa mieltä jostakin.
  Tämän on pakko olla jonkinlainen ansa :rolleyes:.

  Itse asiassa olen vahventamani kohdat kirjoittanut itsekin tänne jossain vaiheessa, toisilla sanoilla vain. Mutta mistäs tällainen todellinen oppositio löydettäisiin? Ainoa tällä hetkellä näköpiirissä oleva, edes mahdollisuutena, on Halla-ahon puheenjohtajuus Persuissa, mikäli onnistuu syrjäyttämään Soinin. Ja kovin usein, kuten Saksassa ja Ranskassa, sellaiset vaihtoehdot kosiskelevat poskipusuilla Venäjää ja Putinia.
  fff
   
 2. Laamanator

  Laamanator Eversti

  Liittynyt:
  21.04.2013
  Viestejä:
  1,811
  Tykkäykset:
  3,316
  Pisteet:
  316
  Halla-ahon mahdollinen valinta persujen puheenjohtajaksi on positiivista kehitystä ja antaa toivoa paremmasta, mutta ei yksistään vielä riitä ratkaisemaan mitään. Tärkeintä on kansalaisten herättely, valistaminen ja aktivoiminen pois kaupallisen tajunnantäyttöviihteen parista vakavien yhteiskunnallisten kysymysten äärelle. Kun riittävän moni herää, niin oppositiokin alkaa muodostumaan kuin itsestään. Fysiikan lakien mukaisesti voima synnyttää aina vastavoiman ja tätä vastavoimaa globalistit sekä punavihreät ovat nyt vailla. Tähän liittyen Trump, brexit ja pian Euroopassa alkava jytkyjen sarja antavat varsin vahvoja viitteitä kauan kaivatun vastavoiman syntymisestä. Kansalaiset ovat heräämässä ja unelmahötöllä sekä sukupuolineutraalilla-androgyynihömpällä sumutus tulevat suurella todennäköisyydellä väistymään jo muutaman vuoden kuluessa.

  Venäjäkin yrittää omien intressiensä mukaisesti olla hunajapurkin äärellä touhustelemassa ja lietsomassa nykyisen eliitin valta-asemaan epävakautta, josta on toki hyötyä jytkyille. Venäjä ei tule kuitenkaan Eurooppaa tai Suomea saamaan hallintaansa, vaikka tämä kantaisikin oman kortensa Euroopan jytkyjen kekoon. Euroopan poliittinen epävakaus ja nouseva nationalismi yhdistettynä Trumpin arvaamattomuuteen ei ole Venäjän kannalta mikään helpoin mahdollinen yhtälö eikä näiden suopeus Venäjää kohtaan ole kiveen kirjoitettua. Näkisin Putinin voivan saada vielä todella pahasti sormilleen eikä se välttämättä ole enää kuin ajan kysymys.

  Valtamedian jokapäiväinen presidentti Trumpiin kohdistuva loanheitto kertoo vain siitä, että tämä tekee oikeita asioita ja eliitti kokee tämän vakavasti otettavana vastustajana.
   
 3. Mainos 4. JR49

  JR49 Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  22.02.2015
  Viestejä:
  5,026
  Tykkäykset:
  11,092
  Pisteet:
  1,286
  Ei synny. Puuttuu lippu, jonka alle kerääntyä. Vastavoima tarvitsee koneiston, edes pienen, ja mistä se tulee suomalaisille äänestäjille? Ukkosenjohdatin tarvitaan.
  Minusta sitä heräämistä on jo tapahtunut kriittisen massan verran.
  Perustele tämä tarkemmin. Minusta kun on hyvin mahdollista, että Putinin Venäjä perustaa vaikkapa jonkun maksetun suomalaisen avulla poliittisen liikkeen, joka hyödyntää mainitsemaasi fysiikan lakia. Näinhän johto olisi jo valmiiksi suopea Venäjää kohtaan.
   
 5. PekkaSavo

  PekkaSavo Eversti

  Liittynyt:
  26.03.2016
  Viestejä:
  1,719
  Tykkäykset:
  3,664
  Pisteet:
  316
  Ranskassa ollaan huolestuneita vaaleista
  http://yle.fi/uutiset/3-9444504?origin=rss
  "Myös aloittavansa faktantarkistusprojektin auttaakseen ranskalaisia äänestäjiä hahmottamaan, millaiseen tietoon verkossa voi luottaa. Kansalaiset voivat lähettää palveluun kysymyksiä ja linkkejä erilaisten sivustojen tai tietojen todenperäisyydestä."

  Mitäs mieltä ne olisivat suomalaisen median valeuutisista? Kuten tästä pääkirjoituksesta:
  http://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005074141.html
  "muslimien maahantulorajoitusten ei siis olisi pitänyt yllättää, mutta kyllä ne yllättivät"

  Uskonto ei liity maahantulorajoituksiin. Jokainen voi tarkistaa faktat USA:n Irakin suurlähetyston sivuilta ja verrata islamilaisen Saudi-Arabian tai Egyptin Visa-ohjeistuksiin. Ei siellä mitään uskonnosta mainita.

  Ainoa mikä tässä on yllättänyt on median röyhkeys. Kuukausien ajan metelöidään valeuutisista ja syyllistytään sitten itse valeuutisointiin ja vääristelyyn.
   
 6. aj77

  aj77 Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  08.07.2011
  Viestejä:
  5,685
  Tykkäykset:
  6,428
  Pisteet:
  1,286
  Keskustan Korhonen jo ennusti kirjassaan,että vanhat puolueet kokevat loppunsa 2020 jälkeen.
  Se voi olla totta,koska tarve on kova jollekin uudelle. Ärsyttää vain että ensimmäisenä ilmaantuu Putinin puolueet. Jos vanha eliitti pitää kynsin ja hampain kiinni eikä huomaa muutoksen tarvetta käy huonosti. Zysset ja muut syrjäytyneet jotka ovat olleet siellä eliniän täytyis saada sivuun. Hirvittävä vaihtoehto että yhä useampi kansalainen alkaa antamaan ääniään jollekin reformin tai Ipun putinistille,kun ei muuta ole.

  Tarvitaan aitoisänmaallinen konservatiivipuolue. Persut voisi muuttua sellaiseksi,mutta ensin ulos Kiemunki, Huhtasaari,Tynkkynen ja ketä niitä nyt onkin. Huhtasaari muuten taas tänään petasi uraansa twitterissä mielistelemällä Puttea
   
  tulikomento tykkäsi tästä.
 7. StepanRudanskij

  StepanRudanskij Eversti Lahjoittaja

  Liittynyt:
  31.01.2015
  Viestejä:
  1,508
  Tykkäykset:
  2,242
  Pisteet:
  316
  Olemme siirtyneet maailmanlaajuiseen 'alternative facts' -kauteen.
   
 8. Bushmaster

  Bushmaster Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  24.06.2015
  Viestejä:
  12,528
  Tykkäykset:
  21,125
  Pisteet:
  1,286
  Tää on nyt sitä "totuuden jälkeistä aikaa" :rolleyes:
   
  TBman tykkäsi tästä.
 9. Laamanator

  Laamanator Eversti

  Liittynyt:
  21.04.2013
  Viestejä:
  1,811
  Tykkäykset:
  3,316
  Pisteet:
  316
  Kun kysyntä kasvaa tarpeeksi suureksi, niin myös tarjonta järjestyy ja jonkunlainen rätti keksitään rivit kokoavaksi symboliksi. Persut ovat tätä yrittäneetkin jo kaksi kertaa, mutta ovat päästäneet jytkyn sulamaan käsistään, minkä äänestäjätkin ovat huomanneet. Myös oikeasti pätevistä ehdokkaista ja kansanedustajista on puolueella ollut krooninen pula, kuten Suomen politiikassa yleensäkin ja puolueen toiminta on muutaman yksittäisen poikkeuksen käsissä, Halla-aho mukaanlukien. Jonkinlainen muutosta yleisö on koossa ja suuremmat massat jatkavat heräilyään. Perinteinen virallinen jargoni ja pajunköysikään eivät saavuta enää yleisön luottamusta samalla tavalla kuin vielä muutama vuosi sitten. Kaikkien kansalaisten unelmat eivät vain kohtaa.

  Venäjän voidaan odottaa yrittävän masinoida oman puolueensa vastaamaan kasvavaan kysyntään, koska poliittisen opposition muodostaminen on sen yksi hybridivaikuttamiskeino. En kuitenkaan usko suomalaisten oikeasti kokevan näitä vielä pienpuolueen asemassa olevia poikakerhoja vaihtoehdoiksi, joiden listoilla muun muassa bätmän ja kumppanit ovat jo olleetkin ehdokkaina. Sen sijaan nämä trollipuolueet hajottavat kenttää ja leimaavat uusia kansanliikkeitä ikävällä tavalla, mikä karkoittaa ihmiset ja erityisesti kaikki vähänkin varteenotettavat ehdokkaat, mikä puolestaan heikentää edellytyksiä rehellisesti suomalaisen vaihtoehdon muodostamiselle. Loput ovatkin sitten ääri-sitä-ja-tätä ja tietenkin osa "Putinin ovelaa juonta". Vanhat puolueet sen kuin jatkavat porskuttamistaan ja näiden harjoittama politiikka jatkuu pääosin samanlaisena, kuten ennenkin.

  Realistisimpana vaihtoehtona näkisin, että kaikesta sähläämisestä huolimatta muutoksen kysyntä ja yhä useamman herääminen luo poliittisen paineen, mikä pakottaa vanhoja puolueita reivaamaan linjaansa järkevämpään ja isänmaallisempaan suuntaan. Tulevista takinkäännöistäkin on jo saatu viitteitä, sillä kokeneet ammattipoliitikot ovat ketteriä ja liukkaita kuin saippua.
   
 10. PekkaSavo

  PekkaSavo Eversti

  Liittynyt:
  26.03.2016
  Viestejä:
  1,719
  Tykkäykset:
  3,664
  Pisteet:
  316
  SDP:n Rinne oli sitä mieltä että USA:n presidentinvaalien jälkeen maailma siirtyi jonnekin pimeämpään suuntaan tms.

  Tarkoittiko hän mediaa ja toimittajien käytöstä? Puoluetoveri Tuomiojan "Hitler-vertauksia"?
   
  Viimeksi muokattu: 07.02.2017
 11. JR49

  JR49 Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  22.02.2015
  Viestejä:
  5,026
  Tykkäykset:
  11,092
  Pisteet:
  1,286
  Valinnanvara on tosiaan heikko, kuten viittaat. Antti Rinne julisti SDP:n feministiseksi ja Persut pahimmillaan hajoavat Soinin ja Halla-ahon mahdollisesti otatellessa vallasta. Itsenäisyyspuolue IPU kuuluu näihin trollipuolueisiin, taisipa Donetskin propaganda-taistelijan Januskin haastatella erästä "johtohahmoa" puolueesta, ei vakavasti otettava.
  Ethän nyt viittaa Matti Vanhaseen? Vanhalta Tehtaankadun talsijalta on tullut viime aikoina muutama lausauhdus, joista pahin Idän painolasti oli karistettu pois. Hänhän puhuu myönteisesti maanpuolustuksesta, vaikka presidenttiohjelma kovin myöntyväisyyslinjaa noudattikin. Keskustan johtohahmoilla on paha kyllä erittäin vahva sidos menneisyyteen, jota KGB:n perilliset voivat käyttää painostukseen.
   
 12. miheikki

  miheikki Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  20.04.2010
  Viestejä:
  5,628
  Tykkäykset:
  6,898
  Pisteet:
  1,286
  Uskaltaiskohan lukea?

   
 13. PekkaSavo

  PekkaSavo Eversti

  Liittynyt:
  26.03.2016
  Viestejä:
  1,719
  Tykkäykset:
  3,664
  Pisteet:
  316
  Tulin matkalta. Jakoivat kentällä ilmaisia hesareita. En ottanut, ei mene minulla jakeluun. Kesämökin takan sytykkeenäkin huonompia kuin ennen. Olisi pitänyt kysyä maksatko jotain jos otan lehden mutta työtäänhän ne tytöt vaan tekevät.

  Ei näytä hyvältä jos useampikin alkaa ajatella noin.

  Helsingin Sanomat voisi teetättää kyselyn jonka tuloksena se voi
  todeta olevansa edelleen pk-seudun ykköslehti. Hiukan kuin YLE:n
  tutkimukset, joihin ei voi vastata tai jos vastaa niin vastataan DDR-tyyliin
  "YLE on luotettava"
   
  Masi tykkäsi tästä.
 14. Mainos 15. miheikki

  miheikki Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  20.04.2010
  Viestejä:
  5,628
  Tykkäykset:
  6,898
  Pisteet:
  1,286
  PekkaSavo ja Kaira tykkäsivät tästä.
 16. YliKoo

  YliKoo Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  25.08.2014
  Viestejä:
  3,057
  Tykkäykset:
  5,795
  Pisteet:
  1,286
  http://yle.fi/uutiset/3-9480750
   
  tulikomento tykkäsi tästä.
 17. vlad

  vlad Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  17.01.2015
  Viestejä:
  4,582
  Tykkäykset:
  12,851
  Pisteet:
  1,286
  Ikävä kyllä asenteellinen otsikointi ei ainakaan paranna uskottavuutta - tässä tapauksessa tähän syyllistyi Helsingin Sanomat: "Miehet yhä useammin kuolemaan johtavan aseväkivallan uhreja Ruotsissa".

  Totuus on sitten se, että "Rikollisten väliset aserikokset 2x, muut puolittuneet". Oikaiseeko HS tätä värittynyttä otsikkoa - tuskin.  vlad
   
  tulikomento tykkäsi tästä.
 18. miheikki

  miheikki Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  20.04.2010
  Viestejä:
  5,628
  Tykkäykset:
  6,898
  Pisteet:
  1,286
   
 19. hansai

  hansai Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  12.08.2016
  Viestejä:
  4,808
  Tykkäykset:
  7,651
  Pisteet:
  1,286
  Yllättääkö?

  http://www.talouselama.fi/uutiset/h...autuvat-mediaan-entista-kielteisemmin-6632720
   
 20. SJ

  SJ Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  29.04.2010
  Viestejä:
  16,819
  Tykkäykset:
  6,041
  Pisteet:
  1,286
 21. hansai

  hansai Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  12.08.2016
  Viestejä:
  4,808
  Tykkäykset:
  7,651
  Pisteet:
  1,286
 22. Tango-Mike-Heavy

  Tango-Mike-Heavy Luutnantti

  Liittynyt:
  26.11.2015
  Viestejä:
  452
  Tykkäykset:
  1,324
  Pisteet:
  36
  Niinpä...Hesari ajaa agendaansa totutulla tyylillä..:

  http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005128997.html

  http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005128829.html

  ...vaan ketä tässä nyt sitten oikein uskoa? Kovin on pyörällä pienen ihmisen pää...:

  http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/alankomaat vasemmisto-62903

  Tuossa jutussa kuitenkin faktalukema tuosta HS:n parjaamasta "populisti"puolueesta:

  "PVV: 20 paikkaa (+5)
  Geert Wildersin johtama nationalistinen, talousliberaali ja islam-vastainen Vapauspuolue (Partij voor de Vrijheid) saavutti eilisissä vaaleissa historiansa toiseksi parhaan tuloksen, kun vuoden 2010 vaaleissa puolue sai 24 paikkaa parlamenttiin. PVV on kohtuullisen uusi puolue, sillä Wilders perusti sen vuonna 2006. Wilders edusti aiemmin VVD-puoluetta, kunnes perusti oman puolueen.
  "

  Mielestäni paikkojen lukumäärän nousu 15:sta 20:een on itse asiassa melkoinen nousu. No, asiat voidaan toki nähdä niin eri lailla...Jytky Kolmosta odotellessa...
   

Jaa tämä sivu