Valtamedia ja ne muut

Sikäli jos otamme 8chanissa laukovan Q jutut tosina, niin myyrien savustus on jo alkanut. Viimeisimpänä lentokoneen takaisinkutsu LA international kentältä, ja ketä mahtoi olla kyydissä? Emt, mutta seuraan touhua.
 
Nyt on menossa siinä mielessä kiinnostava mediakausi, että valta niin uutis- kuin viihdemediankin puolella on todella, todella rajusti vasemmistolla lähes länsimaassa kuin länsimaassa, mutta samaan aikaan vasemmistolaista ja arvoliberaalia agendaa ajavat lehdet, tv-tuotannot, elokuvat... menestyvät taloudellisesti huonommin kuin usein paljon pienemmillä budjeteilla tehdyt perinteisempää, konservatiivisempaa ja oikeistolaisemaa + isänmaallisempaa agendaa ja/tai mielipideilmastoa esille tuova osa tuotannosta.

Rahoittajien parissa tilanne on lievästi sanottuna ristiriitainen.

Vastareaktiona perinteinen "te ootte pahoja kiihkoilijoita - antakaa meille teidän rahat" ei ole osoittautunut ihan niin toimivaksi kuin sen käyttäjät ovat sitä ehkä kuvitelleet.

 
Suurimmat toimijat (puoluelehtien ulkopuolella) ovat kaupallisia. Toimittaja voi toki luulla olevansa vallan vahtikoira ja etenkin vasemmistolainen räksyttäjä, mutta raha ja valta ovat pyramidin huipulla ja viime kädessä sanovat, milloin pelut pieniä on.
 
Jos Yhdysvallat lohkeaa ja sinne perustetaan valtio ilman yhtään sosialistia niin olen valmis muuttamaan.

Bar-W-Photo-631x420.jpg
 
Video poliisin pahoinpitelystä kuohuttaa Ranskassa
Pariisissa pahoinpideltiin uudenvuoden aikana kolme työtehtävissä ollutta poliisia.

Väkivalta
2.1.2018 klo 15:05

Ranskassa on noussut kohu sosiaalisessa mediassa levinneestä videosta, jossa nuorisojoukko pahoinpitelee poliisia uudenvuodenyönä Pariisin esikaupunkialueella Champigny-sur-Marnessa. Myös naisen työpari pahoinpideltiin juhlapaikalla, jonne heidät oli hälytetty.

Maanantaina pahoinpideltiin kolmas poliisi, kun hän yritti tutkia skootterivarkautta toisaalla pariisissa, Aulnay-sous-Bois'n esikaupungissa.

Presidentti Emmanuel Macron on tuominnut pahoinpitelyt raukkamaisina ja rikollisina lynkkauksina. Hän vakuuttaa Twitterissä, että syylliset löydetään ja heitä rangaistaan.


Myös sisäministeri Gérard Collomb tuomitsee teot ja lupaa henkilökohtaisesti varmistaa, että syylliset tuomitaan.


Poliisit pahoinpideltiin Champigny-sur-Marnessa, kun he yrittivät hajottaaa 300–400-päisen väkijoukon, jota syytettiin häiriön aiheuttamisesta uudenvuodenjuhlien pitopaikan ulkopuolella.

Poliist ampuivat kyynelkaasua, kun heitä kohti hyökättiin, kertoo paikallinen turvallisuusviranomainen. Hyökkääjät hakkasivat ja potkivat poliiseja.

Sosiaalisessa mediassa julkaistussa videossa näkyy miten väkijoukko potkii maassa makaavaa naispuolista poliisia. He myös kääntävät auton nurin. Poliisin miespuolista paria videolla ei näy, mutta myös tämä pahoinpideltiin, tiedotusvälineet kertovat.

Kaksi ihmistä on pidätetty epäiltynä vandalismista, mutta poliisien pahoinpitelystä ei ole toistaiseksi pidätetty ketään.

Autoja poltettiin, satoja ihmisiä pidätettiin
Eri puolilla Ranskaa poltettiin uudenvuodenjuhlinnan yhteydessä yli tuhat autoa, sisäministeriö kertoo..

Autojen polttamisesta on tullut nuorison yleinen tapa köyhissä ja ongelmaisissa lähiöissä. Vuosi sittenkin poltettiin yli 900 autoa.

510 ihmistä pidätettiin, kun vuotta aiemmin pidätettyjä oli 456.

Collomb korostaa, että elinoloja täytyy kohentaa köyhillä, gettoutuneilla asuinalueilla.

Lähteet: AFP, YLE UUTISET
https://yle.fi/uutiset/3-10002401


Nuorisojoukko™ - niin, nuorisojoukko....

 
Nm. muistan Helsingin Sanomien julkaisseen EU:sta reilut parisataa myönteisesti EU:sta kertovaa juttua (siis uutiset, kolumnit ja mielipidekirjoitukset mukaanlukien) ennen EU-kansanäänestystä. EU:sta kriittisesti tai negatiivisesti kertovia juttuja oli samassa ajassa ollut vain muutamia kappaleita. Toisin sanoen, esimerkiksi Hesari tuottaa aivan täyttä paskaa.

Kovin kärkkäitä kannanottoja kannattaa varoa. Valtametia iskee muuten takaisin.

On esim. tekeilla eepos Suomen fasismin arvopohjasta eilen ja tänään: maanpuolustusaate savuverhona laajemmalle toiminnalle.

Siihen tulee reilusti kirjallisuusviitteitä ja saattaapi 5 sivua asiasta tulla johonkin valtametiaan, jotta laajemminkin asiaa saadaan suurennuslasin alle.

Helsingin Sanomat julkaisi 22.10.2017 sunnuntailiitteessä viisisivuisen artikkelin tavarataloketju J. Kärkkäinen Oy:stä ja yrityksen toimitusjohtajasta Juha Kärkkäisestä ...
Riitelyn sijaan isänmaan etu vaatii yhteistyötä J. Kärkkäinen Oy ...
https://kauppasuomi.fi/.../riitelyn-sijaan-isanmaan-etu-vaatii-yhteist...

Translate this page
Nov 15, 2017 - Riitelyn sijaan isänmaan etu vaatii yhteistyötä J. Kärkkäinen Oy keskittyy asiakkaiden palvelemiseen ja henkilökunnan hyvinvointiin, ei politiikkaan. Helsingin Sanomat käynnisti oudon kampanjan J. Kärkkäinen Oy:tä vastaan. Helsingin Sanomat julkaisi 22.10.2017 sunnuntailiitteessä viisisivuisen artikkelin ...
Juha Kärkkäinen tekee yhteistyötä uusnatsien kanssa? - Hommaforum
https://hommaforum.org › Kylänraitti

Translate this page
Oct 29, 2017 - Magneettimedia esittää KauppaSuomi –lehden julkaiseman artikkelin, Riitelyn sijaan isänmaan etu vaatii yhteistyötä. Laajan artikkelin sisältö paljastaa valtamedian tarkoituksen mustamaalata ja vahingoittaa J. Kärkkäinen Oy:tä tuomalla esiin vanhoja otsikoita arkistojen uumista. HS:n tarkoituksena oli ...
Puolustan Kärkkäisen oikeutta... - James Hirvisaari | Facebook

Translate this page
Puolustan Kärkkäisen oikeutta mielipiteiden ilmaisuun
 
HS:n Halmisen ja Pietiläisen uuteen ”iskujoukkoon” kuuluva Tommi Niemisen se jaksaa tarjota lukijoille mielipiteen luomiseksi tietoa....

Seitsemän isoa yhtiötä on lopettanut yhteistyön liikemies Kärkkäisen tavaratalojen kanssa uusnatsiyhteyksien takia
Kärkkäisen yhtiö on viime viikkoina lähettänyt tekstiä useille yhteistyön katkaisemisesta ilmoittaneille yrityksille. Yhtiö kertoo päivittäneensä ohjeistuksensa ja arvonsa ja hyväksyneensä ne johtoryhmässä.

HELSINGIN SANOMAT kertoi lokakuussa 2017 tavarataloliikemies Juha Kärkkäisen pitkästä ja tiiviistä yhteistyöstä uusnatsijärjestö Pohjoismaisen vastarintaliikkeen aktivistien kanssa.

Kärkkäinen on tuomittu kiihotuksesta kansanryhmää vastaan 90 päiväsakkoon vuonna 2014. Hän oli julkaissut tuolloin omistamassaan Magneettimediassa useita juutalaisvastaisia kirjoituksia.

HS:n artikkelin jälkeen usea suomalainen yritys on ilmoittanut lopettavansa yhteistyön Kärkkäisen omistaman J. Kärkkäinen oy:n kanssa.

NÄIN ON tehnyt esimerkiksi kustannusyhtiö Tammi, joka kuuluu ruotsalaiseen Bonnier-konserniin. Samoin teki Helsingin Sanomia julkaiseva Sanoma, joka on ilmoittanut lopettavansa tuotteidensa myynnin Kärkkäisen tavarataloissa. Sanoman kanssa yhteistyön lopetti myös Sanoman osin omistama kustannusyhtiö Egmont.

Fiskars-konserni kertoi lopettavansa tavarantoimitukset vuoden 2017 loppuun mennessä. Fiskarsiin kuuluvat muun muassa Arabian, Iittalan ja Hackmanin tuotteet.

”Olemme valmiita harkitsemaan yhteistyön käynnistämistä uudestaan, mikäli J. Kärkkäinen oy, sen johto ja omistajat sanoutuvat selkeästi irti ääriajattelusta, sen edistämisestä eri tavoin ja mahdollisista yhteyksistä äärijärjestöihin”, Fiskarsin viestintäpäällikkö Kaisa Rajala kertoo.

Vuodevaatteita valmistava Joutsen lopetti tavaroiden toimittamisen Kärkkäisen tavarataloihin viime syksynä.

”Uusia tuotteita ei lähetetä. Se on loppunut”, sanoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja Eero Kotkasaari.

Tekstiilialan yhtiö Finlayson ja kustannusalan Otava-konserni katkaisivat yhteistyön J. Kärkkäinen oy:n kanssa jo vuonna 2015, hieman sen jälkeen, kun Juha Kärkkäinen ja J. Kärkkäinen oy olivat saaneet hovioikeudesta tuomion. Otavan päätös koskee Otavan lisäksi sen tytäryhtiöitä Like Kustannusta, Nemoa, Moreenia ja F-Kustannusta.

Polkupyörien valmistaja Helkama Veloxin toimitusjohtaja Tero Valkonen julisti lokakuussa, että yhtiö ”erittäin todennäköisesti” lopettaa yhteistyön J. Kärkkäinen oy:n kanssa.

Kun Valkoselta nyt kysyy, tehtiinkö todella näin, hän väistelee. Hän suostuu vastaamaan ainoastaan: ”Emme kommentoi lehtien palstoille asiaa.”

Fazer antoi J. Kärkkäinen oy:lle varoituksen toimitusten lopettamisesta jo huhtikuussa 2017. Toimituksia on toistaiseksi jatkettu, mutta ne lopetetaan, jos ”yritys tai sen pääomistaja edelleen julkaisevat ihmisarvoa loukkaavia kirjoituksia”.

LIIKEMIES Juha Kärkkäinen kirjoitti marraskuun alussa lehteensä KauppaSuomeen kirjoituksen, jossa hän pahoitteli rajuimpia Magneettimediassa takavuosina julkaistuja juttuja. Hän myös julistautui irti rasismista ja kaikista äärijärjestöistä, sekä ilmoitti, että kaikkien poliittisten ryhmien toiminta on lopetettu J. Kärkkäinen oy:n tiloissa.

”Jotkin ronskeimmilta vaikuttaneet jutut olisi voinut jättää myös kokonaan julkaisematta. Pyydän nyt julkisesti anteeksi kaikilta teiltä, joiden mielen olen pahoittanut Magneettimediassa ja KauppaSuomessa julkaisemillani jutuilla”, Kärkkäinen kirjoitti.

Kärkkäisen yhtiö on viime viikkoina lähettänyt tekstiä useille yhteistyön katkaisemisesta ilmoittaneille yrityksille. Yhtiö kertoo päivittäneensä ohjeistuksensa ja arvonsa ja hyväksyneensä ne johtoryhmässä.

Useammasta yhtiöstä kerrotaan, että he seuraavat, kuinka Kärkkäinen ja yhtiö lunastavat lupauksensa.
https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000005510764.html?share=cc3dcaf86475296572f2baaf6a5c708f
 
Tuli satunnaisesti mieleen näistä laatumedioista tapaus Aarno Tanninen. Tai jokin samankaltaiselta nimeltä kuulostava kiiluvasilmäinen kommarihöperö 1970-luvulta. Tuo mielisairas ja pahasti alkoholisoitunut idiootti oli jokin laatumedian kirjeenvaihtaja Moskovassa. otsatukka sillä kauheassa krapulassa heilui.

Joskus automatkalla maalle se vitun höppänä selitti radiossa (Ylen laatumedia), että Moskovassa on kaikki paremmin kuin Suomessa. Vaikka kaikki jo tiesivät Suomessakin, mikä oli todellisuus. Nostan virtuaalisen maljan Aarno Tanniselle, Sauli Niinistölle ja muille kaltaisilleen höperöille. Aika paksua paskaa jaksette suoltaa kyllä.

Aarne Tanninen, Yle. Laatumedia. Kreikka maksaa velkansa. Faktantarkistus. Monikulttuuri on rikkaus. Laatumedia. Yle. Faktantarkistus.

Siis näillä Ylen tarjoamilla faktoilla suomalaiset keskimäärin tyydyttävät uutisnälkänsä? Ilmeisesti? Onhan tuo paska, jota Yle tarjoilee aivan kaameaa. Luokittelisin sen jo rikokseksi ihmiskuntaa vastaan.
Mieti nyt edes miehen nimi oikeaksi (taisi olla mieskin väärä), jos ei tämän VALKOTUKKAISEN toimittajan klassinen lopetuslaini ole jäänyt mieleesi:
- Täällä Aarne Tanninen, Washington
 
https://www.karjalainen.fi/mielipit...tem/168278-supervaltaa-johtaa-arvaamaton-uhka
Kaikkein hulluinta on, että suuri joukko amerikkalaisia kannattaa yhä Trumpia ja pitää häntä arvoiltaan ja
asenteiltaan sankarina.
Asiantuntijat ovat arvioineet pitkälti presidentin julkisten esiintymisten perusteella, että Trump sairastaa narsistista persoonallisuushäiriötä tai Alzheimerin tautia - sairastaa joko tai, tai sekä että.

Asiantuntijat, mm. vasemmistoliiton Claes Andersson

Trump kuitenkin uhittelee kuin kakara muita vahvemmalla ydinasenapillaan. Trump heittelee ruutitynnyreitä Lähi-itään, mitä oli hänen Jerusalem-päätöksensä. Härkäpäisesti hän ajoi Yhdysvallat irti Pariisin ilmastosopimuksesta. Nämä eivät lisää maailman luottamusta Yhdysvaltoihin,

Taas sama narratiivi. Yhdysvaltain presidentti "uhittelee", ja "heittelee ruutitynnyreitä" ja ajoi irti Pariisin ilmastosopimuksesta (joka ei ollut tasapuolinen USA:lle, ei ole sitä Suomelle eikä ole sitä EU:lle)

"Eivät lisää maailman luottamusta" on siis se tarina jota Karjalainen haluaa härkäpäisesti toistella.

Miksi maakuntalehti tekee ruohonjuurityötä tämän aiheen tiimoilla? Mitkä ovat motiivit?
Mitenkäs Laakkoset suhtautuvat NATO-jäsenyyteen?

Venäjää, Kiinaa, Irania, Turkkia, Pohjois-Koreaa, Pakistania, Saudi-Arabiaa, Syyriaa, Libyaa, Venezuelaa, Kuubaa, Vietnamia, Valko-Venäjää eivät nähtävästi johda mitkään uhittelijat ja uhat.

Yksi vanha ukko vielä muutaman vuoden ajan demokratian presidenttinä ja leimataan uhaksi. Eikö tule Karjalaisen päätöimittajalle mieleen että on kymmeniä maita jotka eivät ole demokratioita ja niissä maissa on paljon epämääräisempiä uhkia johtajina. Jotkut pysyvästi.

Demokratioissa tulee kyllä seuraaja tilalle.
 
Viimeksi muokattu:
Otsikointi on erikoista, avaisiko joku lukuoikeuden haltija juttua?


https://www.hs.fi/paivanlehti/20012018/art-2000005532073.html?ref=rss
Sata vuotta sisällissodan jälkeen suomalaiset taistelivat taas toisiaan vastaan – Syyriassa
Syyrian ja Suomen sisällissodilla on yhteistä, kirjoittaa HS:n ulkomaantoimittaja Ville Similä.

Ville Similä HS20.1. 8:21

Siitä on nyt sata vuotta. Tammikuun 27. päivänä 1918 Helsingin työväentalon torniin nostettiin punainen lyhty vallankumouksen alkamisen merkiksi. Kevään ajan suomalaiset tappoivat toisiaan.

Siitä on vain muutama kuukausi, kun suomalaiset taistelivat jälleen sisällissodassa toisiaan vastaan. Toisella puolella oli mies Espoon Leppävaarasta, toisella puolella nuori upseeri Pohjois-Suomesta.

Taistelu käytiin Syyrian Raqqassa.

Espoolainen Hussein Faisal Ali oli todennäköisesti ensimmäisiä suomalaisia vierastaistelijoita Syyriassa. Hän matkusti Syyriaan alkuvuodesta 2013.

Syyriassa Isis imaisi myös parikymppisen Husseinin, joka oli opiskellut Espoossa kone- ja metallilinjalla. Elokuussa 2014 hän jo esiintyi Isisin propagandavideolla ja kutsui suomen kielellä ”veljiä” liittymään ”kalifaattiin”.

Hussein pärjäsi raakalaismaisen jihadistijärjestön riveissä hyvin. Vain harvat näkivät ”kalifaatin” nousun ja tuhon alusta loppuun.

Faisal Ali pysyi hengissä melkein viisi vuotta. Sinä aikana Isis pyyhälsi läpi Irakin ja Syyrian, mutta ”kalifaatti” oli hiekalle rakennettu. Jopa kymmenientuhansien taistelijoiden joukko kutistui murto-osaan.

Lopullinen taistelu käytiin lokakuussa 2017 Syyrian Raqqassa. Siihen otti osaa ilmeisesti myös Hussein, ainakin hänen isänsä mukaan.

Tietoa on mahdoton varmistaa. Suojelupoliisi ei vahvista eikä kumoa tietoja yksittäistaistelijoista.

Se tiedetään, että Raqqassa Isisin vastapuolella taisteli kaksi suomalaismiestä.

Hekin olivat vierastaistelijoita. Isisiä vastaan taistelleissa kurdijoukoissa miehet käyttivät taistelijanimiä Bagok Kullervo ja Ariel Shervan. Taistelun jälkeen he poseerasivat valokuvissa raunioituneessa kaupungeissa.

Hussein Faisal Ali ilmeisesti selvisi Raqqasta hengissä. Liittouma päästi lopputaistelun helpottamiseksi Raqqasta jopa neljätuhatta jihadistia pakoon valtavassa saattueessa. Siinä joukossa oli ehkä myös espoolainen jihadisti perheineen.

Pitkälle hän ei enää päässyt. Maanantaina kenialainen uutiskanava kertoi, että Hussein Faisal Ali oli kuollut ilmeisesti joulukuun viimeisinä päivinä noin 25-vuotiaana.

Syyrian ja Suomen sisällissotia ei kovin pitkälle kannata verrata. Mutta on niillä yhteistäkin. Vastoin mielikuvaa sisällissodat käydään hyvin harvoin vain yhden kansan kesken, ei Suomessa eikä Syyriassa.

Suomalaiset eivät ratkaisseet sotaa Syyriassa. Vierastaistelijoiden virta on tyrehtynyt, ja kalifaatin aika on tältä erää ohi. Mutta taistelut jatkuvat, jossain.

Suomen sisällissota kesti kevään ajan. Sen jälkiä korjataan vieläkin. Syyriassa sota jatkuu yhä.

Edit: Tuossa on linkki, jota kautta pääsee lukemaan tuon artikkelin vaikka ei olisi tilaaja.
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005532073.html
 
Viimeksi muokattu:
Luin tänään Pravdasta, että Laura Saarikosken hartiakivun syy on Trump. Vaikka kaikki yli 30 ÄO-pisteen omaavat nisäkkäät ovat kai jo kauan sitten ymmärtäneet Helsingin Sanomien toimivan Pahkasian nykypainoksena, niin kyllähän Pravdan kirjeenvaihtajan analyysi jenkeistä ja Trumpin tilanteesta hersytti jälleen kerran aivan hervottomat naurut.

Onko kukaan tarkistanut, että ovatko edes Helsingin Sanomien urheilutulokset oikein? Valehteleeko Hesari muuten jo TV-ohjelmiensa listassakin?
 
Luin tänään Pravdasta, että Laura Saarikosken hartiakivun syy on Trump. Vaikka kaikki yli 30 ÄO-pisteen omaavat nisäkkäät ovat kai jo kauan sitten ymmärtäneet Helsingin Sanomien toimivan Pahkasian nykypainoksena, niin kyllähän Pravdan kirjeenvaihtajan analyysi jenkeistä ja Trumpin tilanteesta hersytti jälleen kerran aivan hervottomat naurut.

Onko kukaan tarkistanut, että ovatko edes Helsingin Sanomien urheilutulokset oikein? Valehteleeko Hesari muuten jo TV-ohjelmiensa listassakin?
Ei varmaan Paretskoi aikoinaan osannut kuvitella, että hänen luomustansa 2010-luvulla verrataan maamme suurimpaan Sanomalehteen...
 
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005537542.html

"Suomalaisten käytös bussissa ja kadulla herättää jatkuvasti ihmetystä"

Taas tätä, voi tietysti olla että noi arabit ovat matkustaneet todella laajalti mutta meikäläisen arkikokemus on että bussissa matkustamien Suomessa ei juuri poikkea bussilla matkustamisesta oikeastaan missään. Nykyään maasta tai valuutasta riippumatta porukka istuu hiljaa ja tuijottaa pientä sinistä ruutua, aiemmin porukka istui hiljaa ja tuijotti ikkunasta ulos jos vain mahdollista.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top