Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Double standard on suomeksi kaksinaismoraali.
Kuten varmaan on tarkoituskin. Kun Mestari ähkäisee koneeseen vähän eetteriä, niin seuraaja-apparaatti huolehtii moottoriin bensaa.
Missä muuten HA kävi inttinsä? Kuuluuko hän samaan sarjaan kuin rajattomasti ihailemani Pekka Haavisto, Calle ja Arhis? En tarkoita sitä, että sivarius olisi mikään synti, mutta jostain syystä rajattoman ihailuni ehkä parhaat kohteet eivät ole inttiään lusineet.
Luultavasti löytyy, vaikka ehkä suomeksi vähemmän. Helsingin muslimeilla oli taannoin vähän tukevampaa huttua sivuillaan, mutta yllättäen näyttää poistetun.Haluaisin nähdä sen muslimin, joka kirjoittaisi samanlaista juttua suomalaisista ja noin paljon kuin kuin Halla-Aho heistä...
Vasta silloin voisimme puhua kaksinaismoralismista.
Noudatin muuten @Vonka neuvoasi ja lopetin Rasmuksen seurailun, koska ei sieltä asiain ymmärrys lisäänny, vaikka ehkä sitä toivoinkin.
Haluaisin nähdä sen muslimin, joka kirjoittaisi samanlaista juttua suomalaisista ja noin paljon kuin kuin Halla-Aho heistä...
Vasta silloin voisimme puhua kaksinaismoralismista.
Entäs islamistit? Eivät varmaan kirjoita suomalaisista mutta "vääräuskoisista". Tarvinneeko mennä Ruotsia tai ainakaan Ranskaa ja brittejä kauemmas ja löytyy vaikka millaista saarnaajaa.
Mihinkäs se Turun puukotuksiin mahdollisesti innostanut islamisti katosi? Ei tunnu löytyvän, ei vaikka on miten vihapuhetutkijaa niin katosi kuin sheikki saharaan.
Valtionsyyttäjän ominaisuudessa Illman teki osaltaan kaksoisstandardista normaalin käytännön.
Kohtalaisen irvokasta.
Heitä etsii oikea poliisi, ei tasa-arvovaltuutettu tai sinnkosteemu tai netti-PR-poliisi.
Onko Halla-ahon jutuissa ollut muslimeja koskien paljonkin asiavirheitä? Olisiko siinä syy siihen, että häkki ei ole heilunut?Haluaisin nähdä sen muslimin, joka kirjoittaisi samanlaista juttua suomalaisista ja noin paljon kuin kuin Halla-Aho heistä...
Vasta silloin voisimme puhua kaksinaismoralismista.
"Fobban aikojen" toiminnasta sai sen kuvan että pääpaino oli ehkä enemmän nuorten kanssa toimimisessa ja entisaikojen vihapuheen torjumisesta (mailia laatikkoon "raiskaan sut" ja "paskaa ministereille", uhkailuja ja niin edelleen)
.
Onko Halla-ahon jutuissa ollut muslimeja koskien paljonkin asiavirheitä? Olisiko siinä syy siihen, että häkki ei ole heilunut?
Olen hiukan arvaillut että mitähän Turun Sanomien tapauksessa oli taustalla. Faktoja vaiko soopaa. Maalittamiset ja miten päin siinä oikeasti maalitettiin. Kaksi trollia toisiaan? Vaadittiinko siinä poliittista ohjausta ja koeteltiinko jotain silleen kevyesti. Haluttiinko sotkea mukaan viranomaiset?
Tuntuisi että se olisi sopinut molemmille osapuolille.
https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005445622.htmlTulevan lapseni isä ei pääse Suomeen näkemään esikoisensa syntymää – milloin syrjintä loppuu?
Oleskeluluvan hakemiseen perhesiteen perusteella menee kauan aikaa. Emme unohda tätä arvottomuudentunnetta, jossa syntymätön lapsemme on osa epäinhimillistä byrokratiamankelia.
Ollessani kehitysaputyössä ulkomailla tutustuin Itä-Aasiassa asuvaan ja Lähi-idästä kotoisin olevaan mieheen. Rakastuimme, ja esikoisemme syntyy kolmen kuukauden päästä.
Olen kuluneen vuoden aikana asunut kuukausia mieheni luona Aasiassa. Meillä on häät pian, ja tahdomme, että lapsi saa kasvaa Suomessa.
Isä ei ikävä kyllä luultavasti pääse Suomeen näkemään esikoisensa syntymää ja viettämään ensimmäisiä kuukausia poikansa kanssa. Viisumin hakeminen on kuulemma epäilyttävää, kun olemme perhe: miksi mies hakisi vain väliaikaista tulokeinoa Suomeen? Viisumin prosessointi kestäisi vain kymmenen päivää. Oleskeluluvan hakemiseen perhesiteen perusteella menee kauan aikaa, ehkä yhdeksän kuukautta. Isä tahtoisi olla läsnä lapsensa elämässä alusta asti.
Oleskelulupahakemuksesta voi myös helposti tulla kielteinen päätös esimerkiksi lumeavioliittoepäilyn takia.
Minusta tulee näillä näkymin pian yksinhuoltaja vähintään useiden kuukausien ajaksi. Lapsen oikeuksia isään ei huomioida millään tavalla eikä myöskään meidän vanhempien henkistä jaksamista. Olemme kotimaassani kuin jätettä.
Onko niin, että Suomessa vain EU-kansalaisten lapsilla on YK:n lastenoikeuksien mukaisesti oikeus vanhempiinsa?
Emme ole rikollisia. Rakastamme toisiamme aidosti, ja meillä on paljon yhdistäviä tekijöitä. Olemme yliopistokoulutettuja samalta alalta, puhumme täydellistä englantia keskenämme, emme ole olleet naimisissa aiemmin, meillä ei ole aikaisempia lapsia ja olemme samanikäisiä. Minulla on hyvät tulot, ja meillä molemmilla on hyvät työpaikat.
Tämä kokemus jättää traumoja perheeseemme. Emme unohda tätä arvottomuuden tunnetta, jossa syntymätön lapsemme on osa epäinhimillistä byrokratiamankelia emmekä voi tehdä mitään. Olemme rukoilleet, että asiat järjestyisivät.
Miltä lapsestamme tuntuu, kun hän saa myöhemmin kuulla ne syyt, miksi isä ei ollut läsnä hänen elämässään ihan alusta alkaen?
Häpeän kotimaani toimintaa – kotimaan, jota rakastan ja jonka eteen olen tehnyt paljon. Olen perustanut täällä yrityksen, väitellyt tohtoriksi ja kehittänyt tätä maata.
Pitääkö minun nyt pikaisesti jättää kotimaani ja muuttaa evakkona Aasiaan, jotta suomalainen vauvamme, tuleva veronmaksaja, saa elää isänsä kanssa?
Musertunut Suomen kansalainen
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/23...ksen-aiheuttamaan-hamminkiin-ei-merkitse-eroaMinisteriö vastaa isänpäivän liputuksen aiheuttamaan hämminkiin: ”Ei merkitse eroa isien ja äitien arvostamisessa”
Tänään sunnuntaina vietettävä isänpäivä ei ole virallinen liputuspäivä toisin kuin toukokuussa vietettävä äitienpäivä.
Sisäministeriön erityisasiantuntija Hanne Huvila kertoo, että liputuspäivät jaetaan Suomessa virallisiin ja vakiintuneisiin liputuspäiviin. Viralliset liputuspäivät on lueteltu liputuksesta Suomen lipulla annetussa asetuksessa vuonna 1978.
–Kun asetus on vuonna 1978 vahvistettu, isänpäivän vietto ei vielä ollut ainakaan laajassa mittakaavassa vakiintunut Suomeen, Huvila kommentoi Uudelle Suomelle.
Asetuksessa mainittuja virallisia liputuspäiviä on hänen mukaansa muutettu vain kerran: vuonna 1996 asetus saatettiin ajan tasalle uusien vaalipäivien osalta.
–Uusien liputuspäivien vahvistamisen tavaksi on sittemmin muodostunut niiden vakiinnuttaminen ja merkitseminen liputuspäiviksi kalentereihin. Tämä tapa tukee hyvin ajatusta liputusvapaudesta, sillä sisäministeriön käsityksen mukaan liputuksen Suomen lipulla tulee olla mahdollisimman vapaata. Se, että liputuspäivä on niin sanottu vakiintunut liputuspäivä, eikä virallinen liputuspäivä, ei merkitse eroa isien ja äitien arvostamisessa, Huvila sanoo.
Liputusvelvollisuus koskee Huvilan mukaan vain valtion virastoja ja laitoksia virallisina liputuspäivinä.
–Käytännössä valtion virastot ja laitokset liputtavat kaikkina kalenteriin merkittyinä liputuspäivinä. Muiden yhteisöjen asema on sama kuin yritysten ja yksityisten kansalaisten. Liputusta suositellaan sekä virallisina että vakiintuneina liputuspäivinä, mutta velvollisuutta liputtaa ei ole.
Isänpäivä hyväksyttiin vakiintuneeksi liputuspäiväksi vuonna 1987. Kristillidemokraatit jättivät perjantaina eduskunnassa toimenpidealoitteen, jossa isänpäivää vaaditaan viralliseksi liputuspäiväksi.
Kansanedustaja Pertti Oinonen (sin.) puolestaan on jättämässä lakialoitteen, jossa vaaditaan isänpäivän virallisen liputuksen lisäksi uutta läheisenpäivää, jota vietettäisiin maaliskuun toisena sunnuntaina.
Liputtakaa tai älkää, se ja sama.
Isänpäivään kuuluu imperiumin perillisten hellin käsin laatimat onnittelukortit, joihin on raapustettu vähän kirjoitusvirheiden ryydittämänä toivotuksia ja kiitoksia. Saksilla on vedetty vähän sinnepäin sydämiä ja tuplasydämiä. Siinä ja vähällä, ettei kyynelkarpalo vierähdä rokahtuneelle poskelle, jota ei ole eilisiltainen saunakaan parantanut. Eikä pikku tömäys Jalluakaan näköjään auttanut. Emäntä sanoo, että rasvaa. Minä sanon: nou nevö.
Liputtakaa tai älkää, se ja sama.
Täytyy sanoa, että nämä "huvittavat" edelleenkin... Ei siis se, että isä ei pääse lastaan näkemään vaan tuo, että ihmiset olettavat automaattisesti, että se oleskelulupa heltiää kuin manulle illallinen. Olen myös sitä mieltä, että jos rakkaus on vahvaa ja aitoa niin sillä asuinmaalla ei ole merkitystä. Miksei nainen muuta sinne missä isä asuu? Todellisuudessa nainen ei ole valmis luopumaan Suomen tarjoamasta hyvinvoinnista ja palveluista. Siinä voi sitten jokainen miettiä kuinka vahva se "rakkaus" on.