#vihapuhe

Geoffrey kiirehtii kokoamaan vahingonkorvaukset tabloidilta.

MELBOURNE, Australia — The Oscar-winning Australian actor Geoffrey Rush will be awarded 2.9 million Australian dollars in his defamation case against Rupert Murdoch’s Nationwide News, a court said on Thursday, the largest such payout to a single person in Australia’s history.
Mr. Rush was awarded 850,000 dollars, or about $600,000, in initial damages in April after winning his defamation case, in which he accused a tabloid newspaper of wrongly portraying him as having behaved inappropriately toward a female co-star.

https://www.nytimes.com/2019/05/23/world/australia/geoffrey-rush-defamation.html
Hyvä juttu... Kapteeni Barbossa ei ota vankeja!
 
Pitkän tarkastelun tuloksena olen päätynyt siihen, että väestönvaihdosta puhuminen on vihapuhetta. Nimittäin, jos sellainen olisi olemassa, alkuperäiskansoja pitäisi jotenkin tukea. Koska konseptia ei ole, kaikki suojelu on täysin tarpeetonta.

Lisäksi olen ihmetellyt, miksi järjen määrä on vakio, vaikka maapallon väkimäärä lisääntyy kaiken aikaa.

Jatkakaa. Ja muistakaa olla kiltisti netissä.
 
PS-Nuorten valtionapu vaakalaudalla, ministeriö perää selvitystä Twitter-tilillä julkaistusta kuvasta
Kotimaa
18:00
STT

Avustusta on ministeriön mukaan käytetty olennaisesti eri tavalla kuin nuorisolaki edellyttää.
...

Kirjeessä todetaan, että kehotus on ristiriidassa nuorisolain tavoitteiden ja lähtökohtien kanssa.

Vastausta pyydetään 10. kesäkuuta mennessä, minkä jälkeen ministeriö tekee asiasta päätöksen.

"Ilmeisin ristiriita on pykälässä mainittujen yhdenvertaisuuden, tasa-arvon, kulttuurien moninaisuuden ja kansainvälisyyden tavoitteiden ja lähtökohtien kanssa", kirjeessä lukee.


Avustusta on ministeriön mukaan käytetty olennaisesti eri tavalla kuin nuorisolaki edellyttää.

Perussuomalaiset Nuoret ry ei ole voinut olla epätietoinen siitä, mitä seuraamuksia kuvatun kaltaisesta toiminnasta voi olla järjestön valtionavustusrahoituksen jatkamisen suhteen, todetaan kirjeessä, jonka ovat allekirjoittaneet johtaja Henni Axelin ja erikoissuunnittelija Mikko Cortes Tellez.

 
Vastuullinen media on maanantaina julkaisemassa "Vainorahaston", jolla tuetaan toimittajia(myös freet) oikeudenkäynneissä jne. kertoi Ylen toimitusjohtaja hetki sitten ykkösaamussa.
 
Vastausta pyydetään 10. kesäkuuta mennessä, minkä jälkeen ministeriö tekee asiasta päätöksen.

"Ilmeisin ristiriita on pykälässä mainittujen yhdenvertaisuuden, tasa-arvon, kulttuurien moninaisuuden ja kansainvälisyyden tavoitteiden ja lähtökohtien kanssa", kirjeessä lukee.


Avustusta on ministeriön mukaan käytetty olennaisesti eri tavalla kuin nuorisolaki edellyttää

No, jos virkamies kahtoo, että tuensaaja ei toimi myöntämisperiaatteiden mukaisesti, niin eikun leikkuri söhisemään. Tosin sopii toivoa, että myös kokoomus supakin tööttäykset kalevalaryhmiä kohtaan arvioidaan samoilla metodeilla. -yhdenvertaisuus-tasa-arvo-pykälät koskenevat myös sitä yhdistystä.
 
Oikeusministeriö trollasi jostain syystä tuol... Kenen lie antaneet moista sontaa kirjoitella. Toivottavasti on palautetta annettu ja vähän remmiä kirjoittajalle :p
 
Mikä mies tuo Rysky oikein on? Millä ansioilla hänet on nostettu joksikin valtakunnanturpomieheksi ja keiden toimesta?
Sattui olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ja oikeiden mielipiteiden kanssa. Viittaan tällä siis Venäjän kasvaneisiin agressioihin vuodesta 2013 alkaen ja erityisesti Venäjän Ukrainaan kohdistuneeseen agressioon ja poliittiseen painostukseen.
Kirjoitin toisessa ketjussa pari vuotta sitten, et onko hänellä mitään muuta annettavaa kuin Venäjästä varoittaminen joka oli jo tuolloin(2017) itsestään selvyys.
En pidä häntä minään sateentekijänä turpo keskusteluissa, osaamisalue aivan liian kapea.
 
Mediatalot ja liitot perustavat tukirahaston journalisteille

Julkaistu25.5.2019
Kategoriat Jokes, journalistit, kuvajournalismi
Journalistien tukirahastosta iloitsevat kuvassa Hanne Aho (Journalistiliitto), Kaius Niemi (Sanoma), Vesa-Pekka Kangaskorpi (Keskisuomalainen-konserni), Kaisa Ala-Laurila (A-lehdet), Jukka Holmberg (Medialiitto) ja Aapo Parviainen (Jokes).

Mediatalot A-lehdet, Alma Media, Keskisuomalainen, Aller Media, Sanoma ja YLE perustavat yhdessä Journalistiliiton, Journalistisen kulttuurin edistämissäätiön, Medialiiton, Aikakauslehtien liiton ja Sanomalehtien liiton kanssa Journalistien tukirahaston. Rahasto auttaa uhkailun, vainon ja muiden uusien häirinnän muotojen kohteeksi joutuneita journalisteja.
”Rahastoon voivat lähteä mukaan ja sitä voivat tukea kaikki halukkaat, niin yritykset, säätiöt, liitot kuin yksityishenkilötkin, pienellä summalla tai suurella”, sanoo Journalistiliiton puheenjohtaja Hanne Aho. ”Toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan. Asia on alan yhteinen.”

Rahaston perustamisen taustalla on ajatus siitä, että uhkatilanteissa alan toimijoilta on puuttunut keinoja toimia nopeasti ja vastata yllättäviinkin ongelmiin. ”Uhkan kohteeksi joutunut journalisti voi menettää terveytensä, työkykynsä ja ansionsa, ja joutua vaikka muuttamaan toiselle paikkakunnalle. Uhkailu ja vainoaminen ovat suuria ongelmia sananvapaudelle. Rahaston tavoitteena on vastata näihin ongelmiin”, Hanne Aho sanoo.

”Meille oli kunnia-asia ja itsestään selvää lähteä hankkeeseen mukaan”, sanoo Keskisuomalainen Oyj:n konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi. ”Suomessakin on viime vuosina ollut tilanteita, joissa median edustajat ovat joutuneet painostuksen ja uhkien kohteiksi. Tällaista emme voi suvaita. Meidän on tehtävä kaikkemme, että suojaamme toimittajia, jotka joutuvat tällaisen paineen alle. Tämä on yksi ja myös konkreettinen tapa edistää asiaa.”

”Jokes on luonteva koti tukirahastolle, sillä säätiön tehtävänä on sananvapauden tukeminen”, sanoo Journalistisen kulttuurin edistämissäätiön puheenjohtaja Matti Heikura. ”Olemme iloisia, että voimme tällä tavalla tukea yhdessä media-alan toimijoiden kanssa häirinnän ja uhkailun kohteeksi joutuneita journalisteja.”

 
Eikai moiset koijjarit lupia tarvitse kuten tavantallaajat ?! He ovat ihmisiä jotka ymmärtävät vain kaiken tavan veronmaksajaa huomattavasti paremmin, eräänlaisia yli-ihmisiä ovat nämä toimittelijat. Toki onhan meillä kunnollisia toimittajia kans, mut aivan liian suuriosa heistä tuntuu olevan tätä tiettyä porukkaa mikä haluaa vaan ajaa sitä omaa unelmaa ja siinä sivussa sit saattaa totuus välillä unohtua tai ainakin jäädä kertomatta lukijoille. Jospa se tästä viel iloksi muuttuu...
 
Minkä takia meillä ylipäätään pitää olla jokin halvatun monikulttuurisuus kirjattuna järjestöjen valtionavustuksen ehtoihin?
 
Rahaston perustamisen taustalla on ajatus siitä, että uhkatilanteissa alan toimijoilta on puuttunut keinoja toimia nopeasti ja vastata yllättäviinkin ongelmiin. ”Uhkan kohteeksi joutunut journalisti voi menettää terveytensä, työkykynsä ja ansionsa, ja joutua vaikka muuttamaan toiselle paikkakunnalle. Uhkailu ja vainoaminen ovat suuria ongelmia sananvapaudelle.

Jaahas. Miten pitkä matka tästä mallista on siihen, että veronmaksajan karttuisa kopra alkaa nakkaamaan jeniä tähän rahastoon?:giggle: No mitäs, siihen samaan konkkaan tääkin sopii.
 
Back
Top