#vihapuhe

Tutkimus vihapuheesta verkossa.

Linkki itse tutkimukseen jos haluaa lähteelle.


Sen verran piti katsoa mikä oli tutkimuksen äärioikeistolaisten nettikeskusteluiden lähteet. Olemme vielä tolkun maineessa:

Äärioikeistolaista ja maahanmuuttovastaista keskustelua koskeva aineisto on kerätty Hommaforumilta, Ylilaudalta ja Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Suomen-osaston verkkosivuilta.
Tässäkin tilatussa tutkimuksessa jo lähtökohta oli että maahanmuuttovastaisuus on väärin ja pahaksi, kun taas siirtolaisuus on ylevintä ja humaaneinta mitä voi olla. On tutkittu toimeksiantajan kannalta vastenmielistä aihetta, josta on pyritty löytämään kauheuksia. Mikä olisi edes periaatteessa voinut olla tutkimuksen toinen lopputulema, kuin että maahanmuuton vastustajat ovat iljettäviä?

Ei pidä sulkea silmiä siltä että hallitus houkuttelee maaahanmuutoa kehitysmaista. Maahanmuuton peruste ei ole humanismi, vaan tahtotila ottaa häkkilintuja kehitysmaataustalta. Ei tarvi olla Einstein, kun ymmärtää että suurin osa aikuisena kehitysmaataustalta tulleista on tullut tulonsiirtojen houkuttelemana, velvollisuuksista vapaana. Naiset ovat maahanmuuttajaryhmille synnytyskoneita, hellan ja nyrkin välissä pidettäviä artefakteja. Naisten työllisyysaste, lieneekö edes 5 %, jos lasketaan nuppiluvun mukaan, eikä työttömistä työnhakijojoista. Synnytyskoneita ei tilastoida työttömiksi ennen 50 ikävuotta. Kun siten viisikymppisenä ryhtyy kahlaamaan työ- ja elinkeinotoimiston humppakursseja huonon kielitaidon kera, odotettavissa olevan työuran pituus alkaa nollalla.

On varmaan vihapuheista suurinta vaatia maahanmuuton vastustajana edes jotakin tilastollista ja luotettavaa näyttöä siitä, että kehitysmaalaisia kannattaa houkutella valmiiseen pöytään. Vaihtona olisi tuotattaa sivistynyttä ja koulunsa käynyttä työvoimaa Eurooppa-nimisestä maailman kylästä.
 
Viimeksi muokattu:
Ei tässä mene viittäkään vuotta kun ne luokitellaan vaarallisiksi jotka eivät hyväksy hallituksen ilmastovalehtelua.
Väestön vaihtuminen, siirtolaisuus ja muuttoliikehän ovat tosiasia. Jos niistä puhuu on sitten epäilyttävä?

OK. Olkoon sitten niin.
 
Huvittavaa tämän väestönvaihtokäsitteen käsitteleminen. Media on halunnut leimata sen salaliittoteoriaksi, eli siis aktiiviseksi pyrkimykseksi, kun taas suurin osa käyttää sitä passiivisessa merkityksessä, johon valittu politiikka tulee johtamaan tahdosta ja tarkoituksesta riippumatta. Tällaisesta päättävät ja tällaista äänestävät eivät osaa näin pitkälle ajatella halujensa seurauksia, se on jo nähty. Mielessä on korkeintaan samanlaiset utopiat tulevaisuuden yhteiskunnasta kuin mitä hahmoteltiin 50-luvulla teknologiahuumassa rapakon toisella puolen. Poliittinen vihollinenkin löytyy samanlain.
 

Jihadismi vähäistä​

Tutkijat ovat selvittäneet myös jihadismin – islamin uskoon pohjautuvan väkivaltaisen aatesuunnan – viestittelyä suomenkielisillä verkkosivuilla. Sitä on kuitenkin huomattavasti vähemmän kuin äärioikeistolaista tai -vasemmistolaista.

bf85024097b59db659c69dcb8124d65c.jpg
Siellähän on ollut oikein serlokin holmes tekemässä raporttia.
 
Ois aika yllattavaa ja huolestuttavaa jos nailla vaestosuheteilla jihadisitista olisi yhta paljon, onhan tota muslimiporukkaa suomessa melkein prosentti vaestosta.........
Autetaan vähän tilastojen tekijöitä ymmärtämään minkälainen kuvio on menossa.
Jihad ei toimi aina samalla tavalla vaan eri keinot käytössä riippuen siitä missä vaiheessa jonkun maan valloitus on menossa.

Joidenkin mielestä vaiheita 3,

joidenkin mielestä 4. Samankaltainen kehitys molemmissa.

Jos epäilee tuota niin voi verrata Suomen tilannetta niihin missä muslimien osuus on suurempi. esim. UK, Ranska, Saksa, Ruotsi ja sitten taas islam-enemmistöisissä maissa. Mikä on ei-muslimien kohtelu?

Ja: kiinalaiset tietävät miten tämä kuvio etenee, joten tyrmäävät islamin vaatimukset maassaan jo heti alkuvaiheessa ja siksi uiguureja kohdellaan miten kohdellaan. Länsimaiden utopistiset poliitikot haluaisivat uskotella itselleen ettei islam ole sellainen kuin on ja närkästyvät hirmuisesti kun joku maa tekee juuri sen mikä tätä valloitusta vastaan toimii.
 
Viimeksi muokattu:
Ja: kiinalaiset tietävät miten tämä kuvio etenee, joten tyrmäävät islamin vaatimukset maassaan jo heti alkuvaiheessa ja siksi uiguureja kohdellaan miten kohdellaan.

ach. Oletko ihan tosissasi? Meinaatko, että kiinalaisilla on suorastaan velvollisuus sulkea miljoonia ihmisiä uudelleenkoulutusleireille, koska he ovat muslimeja.....?
 
En usko, että kokonainen kansa on syyllistynyt terroritoimintaan. Eiköhän ne tekijät sovi yhteen junalliseen, korkeintaan.
Kuulin että ne falung gong hemmot olivat loppumassa tai käymässä niin vähiin, niin piti leirittää uiguurit että riittää sopivia vapaaehtoisia aina tarvittaessa elinsiirroille. Uiguurielimet sopivat erityisesti lähi-idän asiakaskunnalle, koska heidän elimiään on kohdeltu enempi tai vähempi halal sääntöjen mukaisesti.

Kiehtova aihe, kasvava bisnes, ja väitetään että kiina on ainoa maa missä voi varata ajan elimensiirtoon etukäteen.
 
ach. Oletko ihan tosissasi? Meinaatko, että kiinalaisilla on suorastaan velvollisuus sulkea miljoonia ihmisiä uudelleenkoulutusleireille, koska he ovat muslimeja.....?
Ei velvollisuus, mutta uskoisin että heillä on tarkoitus pitää valta Kiinassa senkaltaisella porukalla jolla se nytkin on. Ovat vuosisatojen ajan seuranneet miten islam toimii naapurimaissaan (kuten Intia jossa näissä väännöissä on kuollut kymmeniä miljoonia) joten asia on varmasti tuttu pitkän kokemuksen pohjalta. Ja kun sama rumba yritetään saada käyntiin Kiinassa käyttävät niitä keinoja joilla hidas vallankaappaus tyssää alkumetreille. Vertailun vuoksi voit miettiä miten muslimimaissa vallankaappausyrityksiin suhtaudutaan. Tuore esimerkkihän löytyy esim. Turkista. Miten nykyinen vallanpitäjä suhtautui hankkeessa mukanaolleisiin?
 
Tutkimus vihapuheesta verkossa.

Linkki itse tutkimukseen jos haluaa lähteelle.


Sen verran piti katsoa mikä oli tutkimuksen äärioikeistolaisten nettikeskusteluiden lähteet. Olemme vielä tolkun maineessa:

Äärioikeistolaista ja maahanmuuttovastaista keskustelua koskeva aineisto on kerätty Hommaforumilta, Ylilaudalta ja Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Suomen-osaston verkkosivuilta.
Jos tutkimuksen yhtenä tekijänä on Rasmuksen perustaja ja Twitter öyhö anarkisti, niin mitä voi odottaa???
 
Minkäs perusteella näin on?

Esim. Mainituista Juha Saarinen on ollut aika monesti lehdissä antamassa ihan normaaleja vastauksia liittyen esim. isis-äitien radikalisaation mahdollisuuksiin
"Tutkimuksen ensimmäisen, verkkoaineistoja koskevan osan ää-rioikeistoa käsittelevä osuus on Eerolan, Malkin ja Sallamaan tekemä."






 
Back
Top