Villa ja sarka

  • Viestiketjun aloittaja Deleted member 2762
  • Aloitus PVM
Alkaa tuo vaatehuone näyttämään varusvarastolta,rouva Case ja jälkikasvu ostivat kuuskekkoset sekä sarkapukuja metsä rymyämisiin,rouva Case raahasi autosta myös SA naamioverkon..
 
Alkaa tuo vaatehuone näyttämään varusvarastolta,rouva Case ja jälkikasvu ostivat kuuskekkoset sekä sarkapukuja metsä rymyämisiin,rouva Case raahasi autosta myös SA naamioverkon..
Alkaa tuo vaatehuone näyttämään varusvarastolta,rouva Case ja jälkikasvu ostivat kuuskekkoset sekä sarkapukuja metsä rymyämisiin,rouva Case raahasi autosta myös SA naamioverkon..

Rouva haluaa mennä karkuun ettei tule lisää jälkikasvua :D
 
Rouva ilmeisesti pelästyi kolmea siankylkeä jotka kaupasta toin,sillähän ne suuret ikäluokat aikanaan tehtiin:p
 
Sain itse siniset sarkahousut, ilmeisesti ilmavoimien?? Sopisivat hyvin Fordson kuskille värin puolesta :)
 
Italialaiset (vuoristojoukkojen?) pyöreäkauluksiset, reilu 50% villaa sisältävät aluspaidat ovat kovaa kamaa. Lasten kokoja (medium, joku 50-52 €-koko) saa käyttämättöminä kuudella eurolla eräältä kotimaiselta vieheitä ja ylijäämää myyvältä verkkokauppiaalta.
Kaulus saisi olla ehkä hieman korkeammalla, kun meinaa rinta paistaa, mutta muuten ihan hyviä. Menee hyvin herrasmiehelle kauluspaidan alla.

Alkaa tuo vaatehuone näyttämään varusvarastolta.
Hep, sama vika ja on näyttänyt jo pitkään, varsinkin jalkineiden puolesta, mutta kyllä varusesinevillaakin on ihan riittävästi.

Kun löytäisi jostain rullan vanhaa intin jalkarättikangasta. Ja tarkoitan nimenomaan sitä villaflanellista, joka muuttui joskus sotien jälkeen Finlaysonin puuvillaflanelliseksi (johon monet lienee tälläkin foorumilla palveluksessa tutustuneet).
 
Verkkopaidatkin alkaa olla katoava luonnonvara,muutaman löysin kokoani,tilaukseen meni.
 
Tarkistapa acliman Merinovillasekoitekankaiset Verkkopoolo ja pitkät kalsarit. Sitä kovempaa alusvaatekertaa saa hakea. Joo, maksaa rahaa mutta ei niitä tarvitsekaan ostaa kuin yhet-kahet vuosikymmenessä.

Vahva suositus Acliman verkoille.
 
Melkein vois käydä ostoksilla tuolla SA-Kaupassa ettei kaikki mee jo.
Puolustusvoimat 100 vuotta -tarjous!
Kenttälakit 1€/kappale itsenäisyyspäivään asti tai niin kauan kun tavaraa riittää! (max 10 kappaletta per asiakas)
Lakit enimmäkseen kokoja 56 ja 57, Oulussa jonkin verran kokoa 58. Sekalaisesti ilmavoimien sinistä mutta suurin osa maavoimien harmaata.
 
Aika monta vuotta sotaväessä eri joukko-osastoissa palvelleena en ole kertaakaan nähnyt tuollaisia kenkiä. Varmuudella eivät ole ainakaan laajassa käytössä olleet hyppykengät vaikka hiihtorantti puuttuu. Muissa kengissähän se oli vaatimuksena aina M05 varustukseen saakka. Toisaalta, hyppykenkiin viittaisi se ettei pikanauhoituksessa ole koukkua kuten M91 kengissä. Aika paha...
 
80-luvulla lomapuvun kanssa käytetyissä oli hiihtorantti. Näissä ei ole.
Ne oli seiskavitoset, identtinen pohjarakenne ja lesti nahkasaappaiden kanssa. Joissain varuskunnissa käytettiin 'sämpylöiksi' ristittyjä pikkukenkiä lomilla.

Toisaalta, hyppykenkiin viittaisi se ettei pikanauhoituksessa ole koukkua kuten M91 kengissä. Aika paha...
Ei vanhoissa (läpiommeltu pohja), eikä uusissa (valettu PU-pohja, valmistajina Jalas, Sievi ja Laitosjalkine) hyppykengissä ole pikanauhoituskuiluja - eikä sitä avointa koukkua -, vaan normaalit nauhareiät. Ja niistä tosiaan puuttuu rantti molemmista.

Eiväthän nuo pakosti ole intin jakotavaraa ja tuo voi olla jopa ostettu mainoskuva.
 
Viimeksi muokattu:
SA-kaupasta tuli mieleen.

https://www.sa-kauppa.fi/tuotteet/kuvagalleria

Katso liite: 24444

Ei seiskavitoset, eikä ysiykköset. Ei myöskään uudemmat hyppykengät, joten mitkä? Nahka on kyllä ihan edellä mainittujen kenkien kuminahkan näköistä.

Onkohan edes SA-INT-tavaraa? Mä joskus 90-luvun lopussa ostin ekat maiharit jostain punk/rock'n'roll-kaupasta ja ne on aika samanmoiset. Varsinkin tuo avokoukku nilkkanauhoitus. Olivat ihan ok risojen farkkujen kanssa punkrock-hengessä, mutta talvella tappavan liukkaat, pohjamatsku ja kuvio päin p:tä... on mulla ne varmaan mökillä vielä jossain, puuntekokenkinä, kun en tykkää sahanpurusta kengän sisällä...
 
Back
Top