Panssari Salama
Respected Leader
Hauska koska totta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Hauska koska totta.
Sopimus syntyi siis neuvottelijoiden välillä, muuta onko kumpikaan osapuoli sitä hyväksynyt?Brexit-sopimus on syntynyt. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/246db36c-5c1c-4b0f-a45f-400b3298ad9f
Ymmärtääkseni EU:n puolelta kaikki on selvää. https://yle.fi/uutiset/3-11024123:Sopimus syntyi siis neuvottelijoiden välillä, muuta onko kumpikaan osapuoli sitä hyväksynyt?
Brittiparlamentti ei siis hyväksynyt ja Letwinin ehdotus hyväksyttiin, mikä merkitsee ettei brittiparlamentti tule sopimusta hyväksymäänkään ennenkuin kaikki asiaan liittyvät lait ovat sen hyväksymiä.
Mitenkäs EU:ssa? Mitkä kaikki instanssit ovat niitä joiden hyväksyntää vaaditaan? Onko jokin niistä jo hyväksynyt sopimuksen vai kenties kaikki vai ei mikään?
tulisko uusi kansanäänestys keväällä 2020?
Tästä olen eri mieltä. Brittien venkoilusta on aika paljon haittaa EU:lle. Kokousten ja työn fokus menee pelkästään Brittien EU-eron vatvomiseen ja kaikki tähän käytetty aika on poissa unionin ydintoiminnoista ja toiminnan kehittämisestä.Eihän tästä Brittien ja Johnson'in sisäisesti riitelystä ja temppuilusta ole EU:n jäsenmaille mitään erityistä haittaa...pienelle Suomelle nyt kaikkein vähiten jos ollenkaan.
Voidaan jopa ajatella niinkin että brittien kiistelyn myötä saadaan lisäaikaa eron johdosta tarvittaville muutoksille EU:n yhteismarkkina-alueella. Eron vuoksi monet yhteisöä palvelevat organisaatiot joutuvat siirtymään EU:n jäsenmaiden alueelle. Samoin aiemmin Britanniassa ja sinne investoineille yrityksille jää aikaa sopeuttaa toimintaansa (=siirtää toimintaansa pois Britanniasta) siten että ne pysyvät tulevaisuudessakin sisämarkkinoilla. Uskoisin että erityisesti englanninkieliselle Irlannille avautuu brittien eron myötä paljon uusia mahdollisuuksia esim. amerikkalaisten yritysten/investoijien asemapaikkana EU-alueella.
Parasta olisi että EU:n johtajat antaisivat briteille riittävästi aikaa selvittää asiansa.. Mitäpä se haittaisi vaikka annettaisiin lisäaikaa vaikkapa 2030 asti.
No, täytyy nyt koettaa jollain tavalla edetä päivä kerrallaan....ja odotellaan rauhassa niin ehkä lopulta päästään eroon briteistä ja sekottamasta EU:n asioita.Tästä olen eri mieltä. Brittien venkoilusta on aika paljon haittaa EU:lle. Kokousten ja työn fokus menee pelkästään Brittien EU-eron vatvomiseen ja kaikki tähän käytetty aika on poissa unionin ydintoiminnoista ja toiminnan kehittämisestä.
Tästä olen eri mieltä. Brittien venkoilusta on aika paljon haittaa EU:lle. Kokousten ja työn fokus menee pelkästään Brittien EU-eron vatvomiseen ja kaikki tähän käytetty aika on poissa unionin ydintoiminnoista ja toiminnan kehittämisestä.
Samaa mieltä. Ja kun Unionilla olisi ollut setvittävää ilman tätäkin sotkua.