Brexit ja sen seuraukset

Maidan

Respected Leader
Tai ottamaan 1 miljoonaa pakolaista sisään vuodessa 2015. Tai tuhoamaan Pohjois-Afrikan ainoaa jäljellä olevaa lukkoa kansainvaellukselle etelästä.
No tästä olen sama mieltä, tälle asialle pitää tehdä jotain. Ja minua huolestuttaa islamin maista tulevia,vaikka ymmärrän etteivät ne kaikki ole kiihkoilijoita, mutta silti. Paska valuu kuitenkin tännekin. Jotkut pakolaisista osallistuvat työntekoon, bussia ajavat melkein kaikki ulkomaalaista syntyperä. On varhaisaamun vuoroja tai yövuoroja, jolle moni suomalainen kuski ei mielellään suostuu. Siivojat ja monen muun työt, jolle vaikea saada ihmisiä, tekevät mm pakolaiset. Nuoret somalitkin tekevät työtä.
 

miheikki

Greatest Leader
Pertti Rönkkö Havaintoja Saksanmaalta
6 tiSpholrfgnlsgortesd ·

Brexitin ennustettiin lisäävän firmojen muuttoa Englannista manner-Eurooppaan. Päivastoin on käymässä. Shell ja Unilever aikovat muuttaa Hollannista Englantiin. Hollannin vihreät haluavat EU:sta lähteville „pakenemisveron“, Tichys Einblick-lehti uutisoi.
 

johan6

Majuri

Brexit-puolueen perustaja Farage muuttaa puolueensa nimen ja tavoitteen – keskittyy jatkossa vastustamaan hallituksen koronapolitiikkaa

Näitä maailmanparantajia riittää...
Kun saadaan muutaman kuukauden päästä rokotukset käyntiin niin sen jälkeen korona-politiikan vastustaminen käy helpommaksi..Tai ehkä Farage ryhtyykin vastustamaan korona-rokotuksia..
- varmaa on ettei tällaiset synny naisesta...taustalla on jotain sateenkaareen viittaavaa, eli näiden täytyy tulla ihan toisesta rei...tä!

Mutta aina näillekin löytyy jotain vastustettavaa sekä uskollisia kannattajia..
 

Rauhantekijä

Respected Leader
Englantilaisilta loppuu ainakin ruoka tammikuussa. Suuri määrä ruokaa tuodaan Euroopasta ja Englannin tullin toiminta ei ole vieläkään pystyssä.
Tullin järjestelmän testaamattomuudesta ja tullausfirmojen henkilöstöpuuttesta johtuen odotettavissa on massiivinen kuljetusten pysähtyminen. Muusta Euroopasta poiketen Englannin tullausmenettely pitää aloittaa jo satamissa ja siellä resurssit on kuten edellä kuvasin. Myös kuljettajien EU ajokortti ei kelpaa enää UK:ssa vaan pitää olla paikallinen "lisenssi".
Tammikuun alusta homma kyllä saadaan pyörimään mikäli valtio yleisesti päästää tavaraa läpi ja tätä toivovat erityisesti salakuljettajat joille erilaiseen tavaraan avautuu mielettömät mahdollisuudet.

Noh, toivotaan että britit syövät tukevan "englantilaisen aamiaisen" tyyliin egg and bacon ja pärjäävät sillä päivästä toiseen. Vettä ja leipää lisäksi.
.
 
Top