Teräsvilla
Eversti
Ja jos jotakin myydään(osaa tai osaamista) niin taitavat ehdot olla sellaiset että niistä kaupoista ei julkisia tietoja ole.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Näinköhän ne pysyisivät toimintakunnossa ilman lentämistä ja käyttämistä? Ei ole sama asia kuin jonkun Fougan tai kuorma-autojen kanssa. Horneteissa on melkoinen määrä elektroniikkaa ja tietokoneita, joita pitäisi käynnistellä sekä päivitellä säännöllisesti.Tosin itse uskon, että ainakin parhaimmassa kunnossa olevat koneet jemmataan meillä luolaan kriisiaikaa varten niin pitkäksi aikaa kuin meillä on Hornet-koulutettuja lentäjiä aktiivipalveluksessa. Mutta osan voisi myydä jenkeille.
Siellä ne on 4. hallissa kaikki. Mersu-hallista yksi kerros alas ja vasempaan.Tietääkseni Drakenit lähti viimeisenä purkuun vuonna 2000 kun Hornetit saivat FOC:n. Ei niitä silloinkaan säästelty luolien pohjille.
Ja lentää hienosti kun kriisi pukkaa päälle?Siellä ne on 4. hallissa kaikki. Mersu-hallista yksi kerros alas ja vasempaan.
Tietääkseni Drakenit lähti viimeisenä purkuun vuonna 2000 kun Hornetit saivat FOC:n. Ei niitä silloinkaan säästelty luolien pohjille.
Juu, täytyy vaan vaihtaa öljyt ennen ja jälkeen seisonnan. Lentäjä verestää sillä aikaa muistoja pleikkarin Ace Combat-pelillä.Ja lentää hienosti kun kriisi pukkaa päälle?
Drakenit saavat Gripen-kaupan myötä Draken ES-CS (Euro-Shopper Counter-Strike) standardipäivityksen ja siirtyvät maakuntalennostoille.
Ajatus tuli eräältä tuntemattomalta, mutta kuuluisalta korkea-arvoiselta brittiläiseltä viranomaiselta.
Tuo tyyppi kuvassa on kylläkin David Souffle. Belgialainen ja ammatin voi päätellä hatusta.
Näinköhän ne pysyisivät toimintakunnossa ilman lentämistä ja käyttämistä? Ei ole sama asia kuin jonkun Fougan tai kuorma-autojen kanssa. Horneteissa on melkoinen määrä elektroniikkaa ja tietokoneita, joita pitäisi käynnistellä sekä päivitellä säännöllisesti.
Tietääkseni Drakenit lähti viimeisenä purkuun vuonna 2000 kun Hornetit saivat FOC:n. Ei niitä silloinkaan säästelty luolien pohjille.
Tuo "False alarm due to noise" -teksti antaisi ymmärtää, että A olisi taustakohinapiikistä johtuva virhehavainto ja koko käyrä kuvaisi taustakohinaa?Tässä havainnollistettuna miten hävittäjät (ja lokit) näkyvät tutkalla.
Katso liite: 34620
Alempi viiva on taustakohinan taso, ylempi havaintoon tarvittava taso.
Tapaus A esittää tavanomaista konetta, jonka piikkimäinen tutkavaste on ylittänyt havaintorajan. B ja C ovat puolestaan vaikeammin havaittavia tapauksia.
Näin se myös on mielestäni nähtävä. Ohut yhtenäinen viiva on taustakohinan hetkellinen taso ja katkoviiva kuvaa taustakohinan keskimääräistä tasoa kuvaajan esittämällä aikavälillä. Olisiko paksu viiva sitten vastaanottimen herkkyys? Eli kuvan tapauksessa olisi jo turhan herkkä suhteessa hyvin tutkassa näkyviin kohteisiin, koska taustakohina aiheuttaa vääriä havaintoja? Häivekone piiloutuu taustakohinan sekaan, jolloin vastaanottimen herkkyyttä pitäisi kasvattaa eli paksua viivaa laskea, joka myös edelleen lisäisi taustakohinan aiheuttamia vääriä havaintoja?Tuo "False alarm due to noise" -teksti antaisi ymmärtää, että A olisi taustakohinapiikistä johtuva virhehavainto ja koko käyrä kuvaisi taustakohinaa?
Ihan mielenkiinnosta, miltä etäisyydeltä hävittäjä kykenee tunnistamaan maalin luotettavasti? Nopeus voi toki antaa viitteitä maalista ja samoin koko joka tosin voi myös hämätä. Kun lähdetään tekemään pudotuksia BWR etäisyyksillä niin toivottavaa varmasti olisi jos ei kamalan montaa matkustaja konetta tiputtaisi alas.
Pystyakseli / käppyräviiva kuvannee tutkan ilmaisimen sigaalinvoimakkuutta. Tekstin mukaan eka havainto on väärä, vaikka on vahvempi kuin kaksi jälkimmäistä. Ne taas lienevät jotain todellisia maaleja (vaikka sitten niitä lokkeja ).Tässä havainnollistettuna miten hävittäjät (ja lokit) näkyvät tutkalla.
Katso liite: 34620
Alempi viiva on taustakohinan taso, ylempi havaintoon tarvittava taso.
Tapaus A esittää tavanomaista konetta, jonka piikkimäinen tutkavaste on ylittänyt havaintorajan. B ja C ovat puolestaan vaikeammin havaittavia tapauksia.
Puolustava häirintä voi pyrkiä nostamaan taustakohinan tasoa, jotta havaintojen tekemisestä tulee vaikeampaa.
Havaintoon pyrkivä voi lisätä tehoa yrittääkseen kasvattaa piikkiä.
Tästä on melko helppo päätyä mielikuvaan, että on todella otollista jos viivojen väli on minimoitu jo ennakkoon. Kuten häivekoneella...